עבור לתוכן

להתראות zone, שלום צבא

Featured Replies

פורסם

אז אחרי 7 לילות באיה נאפה של מנוחה ובילויים נחתתי אתמול בלילה בישראל וחזרתי למציאות הכואבת. ביום ראשון ה7.8 אני מתגייס למסלול קצונה יעודית בחיל התקשוב (שם קליט הא?) והולך לבלות את החודשיים הראשונים "בכיף ובסבבה" בבסיס שיבטה בדרום. תכננתי לעשות הקדשות אישיות לכל מיני אנשים אבל אין לי כל כך כח וחשק כרגע מלחץ הזמן וההתרחשויות אבל אולי אני אעשה את זה בהמשך. עד אז אני רק אגיד שהZONE היה לי בית חם כ4 שנים (מאז התחלת כיתה ט' בערך) והשחית לי את הנפש כמו שהוא עושה לכל אחד מכם, שחייב להסביר לאנשים שמחשבים לא מודדים לפי שמות, חנויות עשקניות שמוכרות קברים ושאר הנתונים המאוד לא רלוונטים לחיים של בנאדם. מי ששם לב (ומי שלא - :lol: ) הרגש לחומרה אצלי ירד עם הזמן עד שהוא עבר לאדישות, וכך גם פעולתי בפורומים המקצועים ואלו שניהלתי ( :biglaugh: ) קטנה. עכשיו, עם היציאות הגרועות שמצפות לי במסלול הקרבי שכולל מליון קורסים והסתפחויות אני אוכל לבקר רק קצת בסופי שבוע וגם אז להמשיך לכתוב הערות לא קשורות בפורום כללי

אז לכל אלו שממשיכים בחייהם הרגילים, תהנו מהם, תמשיכו לשמור על הפורום הזה מקום ראשון ולגרש מפה ספאמרים (אבל רק את אלה שלא משעשעים)

• תגובות 64
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משתתף בצערך :yelclap:

פורסם

בהצלחה! :hi:

:police:

פורסם

:hi:

תהנה

נתראה בעוד 4 חודשים (אני אבוא לאזור) :smile1:

פורסם

גיוס קל.. :)

ושמור עלינו ;D

חבל שעכשיו כל האנשים היותר-רציניים נלקחים ע"י הצבא :'(

פורסם

להתראות :hi:

אל תשכח לבוא לבקר אותנו!

:'(

עם מי עוד אני אוכל לעשות שיחות נפש ב-IRC על הקיום של הזון בזמן שהוא יפול? ;D

פורסם

גיוס קל, תהנה.

פורסם

הזון לעולם לא ייפול :nono:

תמיד יבואו cupra ו ye_3333 ג'וניורים שיפוצצו את הפורום בחומרה חדשנית וקירורים שלא מהעולם הזה..

ותמיד יהיו McFly,Raul ג'וניורים שיעזרו תמיד ולא יתחרפנו מכמות השאלות האין-סופיות שלנו..

וכמובן שתמיד יהיה מודר כמו Miliford שידאג לעצבן חצי פורום ולשים תמונות מעצבנות מEbaum's..

אלה החיים :xyxthumbs:

פורסם

רוצה להתערב? :smile1:

פורסם

כן ;)

אתה כבר חתום קבע בפורום, אסור לך לעזוב.

פורסם

בהצלחה לך בצבא!!

דרך אגב המסלול שלך מוביל בסופו של דבר לתפקיד של קשר"ג (קצין קשר גדודי) התפקיד הכי תוחן בצה"ל!!! ;D

אני יודע הייתי שם וראיתי הכל. אז בהצלחה!

פורסם

כספית.. :kopfpatsch:

פורסם

אתם משלמים מהכיס שלכם על השרת? :o

פורסם

מה? מה הקשר?

קודם כל, מי אתה חושב שמשלם על השרת? Uncle Sam? ושנית, זה בכלל לא היה מכוון אליך אלא ל-elias, שבטח יודע למה הכוונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים