פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים אני לא קיללתי !מה אני אמרתי ?כולה ניסיתי לעזור ולתת מפרט משלי ואתם ישר יורדים על המפרט שלי ועל משפחתי!!!!ומה אני כוןלה אמרתי שזה פורום ולא בית זונות.את מי בדיוק קיללתי ?את הפורום קיללתי שאמרתי שזה פורום ולאאאא בית זונות ???
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים זבל אתה... מה אתה נתת לו זבל של וי דאטא יא אידיוט לפנטיום אחד זה טוב הזיכרון הזה המפרט שלי כופל את שלך!!!!!!!!!!! מחמאות?
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים טוב.. ששששש הס.. (ניר, הקרדיט מגיע לך) עשית לי כבר כאב ראש ורק קמתי.. תוכל להפסיק בבקשה את כל הבלבולי מוח שלך? הרי זה ברור לכולם שהחלקים שבחרת הם לא ממש ניצול מקסימלי (וזה עוד במילים יפות) של הכסף..
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים יש לי שאלה, איך אתם יודעים שזה ספק ג'נרי? בגלל שלא כתוב True? אני מבדיל ככה...אולי זה לא הולך ככה
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים יש אתרים שבודקים ספקים לפי החברות שלהם ומסווגים אותם לפי נסיון שלהם לג'נרי (חסר שם,לא מספק מתחים מדוייקים ולא נותן את כמות המתח המובטחת) ולא-ג'נרי.בעיקרון בארץ אין הרבה חברות שלא ג'נריות, החברות הטובות שניתן להשיג בארץ ואינן ג'נריות הן (תוסיפו אם אתם נזכרים בחברות נוספות):EnermaxThermaltakeHecFSPOCZAntecZalmanCoolerMasterTagan
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר תודה רבה לכולם MCFLY ו JC עזרתם לי מאוד והחלט כיוונתם אותי בכיוון הנכון. חבל שהאשכול הפך למריבה שכזאת אעדכן כאן על התפתחויות שוב תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.