עבור לתוכן

שאלה לגבי רוגלות

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

אני משתמש בWINDOWS XP PRO וכפי שאתם יודעים בWIN יש תמיד רגולות ויורסים לא משנה מה עושים,אני משתמש בSPYBOOT ו ADAWER SE

רציתי לדעת אם ישנם עוד תוכנות שמורידות רוגלות, כי בזמן האחרון אני עושה סריקות רבות ושתי התוכנה לא מוצאת כמעט כלום ובכול זאת המחשב שלי פועל לאט מעוד,(יש לי אנטי ויורס AVAST מעודכן כך שאני לא חושב שזה ויורס)

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

HIJACKTHIS, שים פה את הלוג, או שתחפש בגוגל איך לקרוא אותו

ובדקת ב TASK MANAGER אם יש משהו שלוקח באופן עקבי יותר מאחוז מהביצועים?

פורסם
  • מחבר

שלום.

כן עכשיו בדקתי, וכל פעם שאני פותח משהו אז האקספולר מגיע ל 90 ומשהו אחוזר ולמשך כמה שניות,חוץ ממזה יש לי כל מיני קבצים עם שמות מוזרים כמו CDAC11BAE וMNM אני חושב שהם רוגלות, מכיוון שהם אף פעם לא הופיע במחשב שלי.

1:האם הם רגולות? ואם לא מהם?

2: אם הם רוגלות כיצד אני נפתר מהם סופית(כאשר אני מבטל אותם המחשב רץ ממש מהר אבל הם חוזרים שוב כל פעם שאני עושה הפעלה מחדש)?

תודה מראש לעוזרים :yelclap:

פורסם

מה לא היה ברור כשאמרתי שתריץ HIJACKTHIS ותשים פה את ה LOG ?

פורסם
  • מחבר

שלום.

עשיתי סריקה הוא נתן לי קובץ בשם HIJACKTHIS.OLG צירפתי את הקובץ, הוא לא מראה לי רק רוגלות אלא גם תוכנות שלי שפועלת בסדר גמור בסריקה(איפה שאני צריך לסמן את הבעיות)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

שלום.

מה עליי לעשות אחרי שהעלתי את קבצי הLOG?

:hi:

פורסם

תקרא בבקשה את חוקי הפורום (מופיע בסטיקי למעלה בכל פורום), אין להקפיץ דיונים שלך.. בשביל זה יש כפתור עריכה !

לעניין, או שתחפש בגוגל אתרים שמנתחים את הקבצים האלו, או שתמתין שמישהו שמבין בזה יענה לך (לוקח זמן)..

פורסם
  • מחבר

שלום.

אני באמת מצטער לא ידעת שאני יכול לשנות את ההודעה שכתבתי מבלי להוסיף עוד הודעה, אני אשם לב בפעם הבאה, אני אחכה עד שמישהו יפתור את הבעיה עם קובץ הLOG שהעלתי, פשוט שכחתי לרשום את הכול בפעם הראשונה ששלחתי את ההודעה,בקשר לאותו קובץ,אני אחכה בסבלנות עד שהפעיה תיפתר.

תודה מראש לעוזרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים