עבור לתוכן

המחשב שלי חזר מתיקון עם כמה בעיות,צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

שלחתי את המחשב שלי לתיקון ושי קיבלתי אותו החליפו לי למעבד יותר חדש במקום 2.8 NORTHWOOD שמו לי 3.0GHZ

עכשיו,אמרו לי שלא קיים מעבד 3.0GHZ של NORTHWOOD אלא רק PRESSCOT,זה הגיוני שיהיה 3.0GHZ NORTHWOOD? כי זה מה שרשום לי בכל תוכנה שבדקתי בהם מה יש לי כגון: CPU-Z , EVEREST

ושאלה שנייה היא אם מישהו יכול להביא לי בבקשה דרייברים ללוח אם D865GLC

דרך אגב לאחר בדיקה ב3DMARK קיבלתי תוצאה יותר חלשה ממקודם ב70 נקודות וגם לפני כן היה לי תוצאה חלשה(813)! ואני גם מרגיש שהמחשב עובד יותר לאט

לפי מה שאני יודע החליפו לי מעבד,לוח אם,זיכרון,כונן קשיח לוח אם נראה לי שהחליפו אבל זכרון החליפו לי כי בדקתי ולפני כן היה לי זכרון של KINGSTON ועכשיו יש לי של

InterSpeck משהו כזה וכונן קשיח היה לי של  SAMSUNG ועכשיו יש לי של HITACHI

יכול להיות שלא התקנתי דרייברים של הלוח אם טוב? כי באמת הדיסק לי עבד לי טוב אז התקנתי ידנית כל מה שהיה בתיקייה DRIVERS חוץ מקובץ של הכרטיס קול שצריך אותו רק לWIN98 אז מישהו אמר לי שיכול להיות שלא התקנתי טוב כי אחרי שהתקנתי הכל הבנתי מה הבעייה בדיסק אבל אי אפשר כבר למחוק דרייברים של צ'יפסט אז אני מפרמט יום שישי אולי שוב אז אם כן אני יבדוק אחר כך מה התוצאות

פורסם

קודם כל תשנה לכותרת אינפורמטיבית.

בקשר לשאלה, הנורטווד קיים עד מהירות 3.4

אם ככה כתוב ב CPU-Z, אז זה מה שיש לך.

פורסם

1). תגיד תודה ששמו לך מעבד נורסווד ולא פרסקוט.

2). איזה מן תיקון זה ? תקלה שצריך להחליך גם מעבד גם לוח גם זיכרון גם ארדיסק ? בקיצור מחשב חדש?

נראה לי עבדו עליך.. :kopfpatsch:

פורסם

1) ברור שאם לא התקנת DRIVERS של ה CHIPSET ושל הכרטיס מסך ושל הכל, אז תקבל תוצאות נמוכות....

תרשום בגוגל D865GLC DRIVERS, ותקבל את הלינק

http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/Product_Filter.aspx?ProductID=950

לא כזה קשה.... תוריד את ה CHIPSET לפחות, אם אתה לא משתמש בשאר אז לא צריך את ה AUDIO / NET וכו'...

2) לגבי המעבד, אתה יכול לבדוק מה יש לך בדיוק בעזרת התוכנה הזו:

http://www.cpuid.org/cpuz.php#download

פורסם
  • מחבר

רשמתי כבר שהשתמשתי ב CPUZ ולהגיד לך את האמת אין לי מושג מה הבעייה,בעלה של אחותי פשוט לקח אותו כי הוא בקשרים טובים איתם וגם זה חנות די מוכרת אני חושב: נס מט"ח למי שמכיר,אני רק יודע שהיה לי בעייה במחשב שמידי פעם היה לי מסך כחול ואז ריסטרט ככה כמה פעמים או שגם לא הצלחתי לפרמט כי היה את ההודעה הכחולה אז החלפתי כונן ובדקנו את הכונן הישן למקרה והוא גרם למחשב אחר לקרוס אז החלפנו כונן באנו לפרמט לא עבד לקחו את המחשב עוד פעם והחליפו חלקים שאין לי מושג מה ולמה

פורסם

קודם כל תשנה לכותרת אינפורמטיבית.

אני מבין שזה היה קשה

לא נורא

ננעל

פורסם
  • מחבר

אויי עכשיו אני נזכר שלפני שהתקנתי את הדרייברים של הציטפסט וכל זה הWINDOWS טען את עצמו מהר מאוד! נכון שכשWINDOWS עולה יש קווים שנטענים?

אז לפני שהתקנתי את הדרייברים זה ממש עלה מהר משהו כמו 2 טעינות ולאחרי התקנת הדרייברים זה זז בין 5-7 טעינות!

פורסם

כן, זה תופעה ידועה במחשבי INTEL ו DRIVERS של NVIDIA...

השבוע בדיוק הרמתי פה מחשב חדש, ולפני ההתקנה זה רץ ממש מהר, ואחרי יותר לאט... אבל העיקר שהביצועים של המחשב טובים יותר בסה"כ..

פורסם

וינדואס הוא מוצר מאוד מוזר..

אחרי פינוק מסיבי של טוויקים למערכת הצלחתי להריץ אותה בטעינת קו 1 :silly:

אבל כמור אחרי התקנת דריברים מסויימים הטעינה גדלת כי נוספות קונפיגורציות חדשות אין מה לעשות

אבל ה 5 שניות שתחכה יהיו שוות את הביצועים שהדריבר ישפר במערכת שעובדת עצמה..

פורסם
  • מחבר

עזוב את זה עכשיו תסביר לי איך קיבלתי ב70 נקודות פחות מהמחשב הקודם בבדיקה ב3DMARK? וגם לפני כן התוצאה לא מי יודע מה

פורסם

דבר ראשון שלא הבנתי, בגלל מסך כחול שלחת את המחשב לתיקון? למה הם החליפו את זכרונות הקינגסטון שהיו לך? גם המעבד גם הלוח וגם הזכרונות היו פגומים?!

אני בספק... בכל מקרה הכרטיס מסך נשאר אותו כרטיס מסך? תנסה להסיר לו את הדרייברים ותתקין שוב... מקסימום אם אתה רוצה להיות בטוח שהכל כמו שצריך בלי דברים ישנים שנשמרו במערכת תעשה פירמוט (אםן כבר לא עשו לך... החליפו שם כמעט הכל) ותתקין דרייברים מההתחלה...

דרך אגב סתם שאלה כמה כל זה עלה לך?! להחליף סתם ככה מעבד זה לא זול. אל תתן לטכנאים לעבוד עליך תבוא אלינו קודם (יש פה מספיק אנשים שידעו איך לעזור לך אם תסביר את עצמך כמו שצריך)

פורסם

דבר ראשון שלא הבנתי, בגלל מסך כחול שלחת את המחשב לתיקון? למה הם החליפו את זכרונות הקינגסטון שהיו לך? גם המעבד גם הלוח וגם הזכרונות היו פגומים?!

אני בספק... בכל מקרה הכרטיס מסך נשאר אותו כרטיס מסך? תנסה להסיר לו את הדרייברים ותתקין שוב... מקסימום אם אתה רוצה להיות בטוח שהכל כמו שצריך בלי דברים ישנים שנשמרו במערכת תעשה פירמוט (אםן כבר לא עשו לך... החליפו שם כמעט הכל) ותתקין דרייברים מההתחלה...

דרך אגב סתם שאלה כמה כל זה עלה לך?! להחליף סתם ככה מעבד זה לא זול. אל תתן לטכנאים לעבוד עליך תבוא אלינו קודם (יש פה מספיק אנשים שידעו איך לעזור לך אם תסביר את עצמך כמו שצריך)

כפי שאמרתי, ככל הנראה אותה "חנות" רצתה לעשות מכה קטנה וראתה שהבנאדם לא מבין גדול החליטה לנצל את התמימות שלו וככל הנראה על איזה בעיה פעוטה טרחו להחליף לו כל רכיב אפשרי (אני מאמין שגם גוו ממנו סכום הולם במיוחד) שזה ממש לא מקצועי, נשמע לי פשוט עצוב בדוק את העניין עם טכנאי מוסמך או מול החנות..

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחח ימצחיקים לא שילמתי שקל זה הכל אחריות דבר ראשון דבר שני אולי באמת הזכרונות לא היו טובים אין לי מושג ודבר אחרון באמת היה פאק בכונן שלי שמו אותו במחשב אחר והכונן פשוט קרס,החלפנו כונן באתי לפרמט הוא רשם בהתקנה שאולי הכונן קשיח פגום וזה כונן חדש,בכל מקרה ליתר ביטחון בעלה של אחותי עובד באוניברסיטה והוא קיבל משלוח של המון כוננים וניסה על המחשב שלי עם אחד מהם ועדיין אותו בעייה אז הם לקחו תמחשב שמו לי מעבד יותר מהיר :P זכרון מעצבן אבל לא יודע מה זה החברה הזאתי וגם אני לא יודע למה החליפו לי זכרון באמת :( אולי כי הם מניאקים והיה לי זכרון טוב :@ הכרטיס מסך נראה לי אותו אחד אפילו חדש (אם הם מנקים אבק על כרטיסי מסך אז הוא לא חדש:P) והלוח אם בדוק חדש כי היה לי חיישן דפוק במעבד כל הזמן הראה לי 50-70 מעלות ועכשיו לא

פורסם
  • מחבר

ד"א היה לי רק זכרון אחד של קינגסטון והוא הוחלף ל SpecTek מצאתי את הזכרון בזאפ הוא שווה 20 שקל פחות מהקינגסטון את השני הם לא החליפו

:|

ונראה לי שהבעייה באמת היא הדרייברים כי לאחר ההתקנה הידנית שמתי לב שיש כמה דרייברים לא נחוצים למחשב! אז באמצע השבוע הזה בעלה של אחותי בא ומפרמט לי הוא ויתקין דרייבריים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים