עבור לתוכן

מחפש מצלמה וצריך עזרה - עד 800$

Featured Replies

פורסם

אהלן

היה לנו מצלמה SONY DSC-V1 אבל אחי הפיל אותה למים באיטליה אז אנחנו מחפשים מצלמה חדשה לא מקצוענית מדי עד 800$ בארה"ב

רצוי שיהיה לה כרטיס זיכרון כמו של SONY כי הכרטיס הקודם עדיין עובד

תודה :)

נ.ב.

לא יודע איך קוראים לסוג המצלמה הזאת אבל שלא תהיה גדולה כמו מצלמת וידאו (סטילס אולי?)

פורסם

תראה תקציב שלך אפשר לקנות digital slr שהם מצלמות איכותיות מעוד אבל גם גדולות מעוד אם לא לך על הסוני T7 אומרים שהיא טובה מעוד

פורסם
  • מחבר

תראה אמרתי עד 800 אני לא צריך מצלמה מקצוענית מדי אפשר גם ב600 לא חייבים תמיד לבזבז את כל התקציב אלא אם כן זה באמת שווה את זה

פורסם
  • מחבר

טוב יש לי 3 מצלמות תגידו לי מה הכי טובה... אחי לוחץ על הסוני אבל גם האולימפוס והניקון נראות טובות מאוד

אולימפוס

סוני

ניקון

פורסם

אם אלה האופציות ואם הייתם מרוצים מה-V1, אז ה-V3 היא גירסה משופרת ומהירה של מצלמה מצויינת בפני עצמה שאתם כבר מכירים. האולימפוס גדולה ומסורבלת יחסית, אבל יש לה עדשה רחבה יותר מלסוני, מסך חצי-מסתובב ואיכות תמונה קצת טובה יותר מרוב המתחרות בקבוצה (לא הבדל משהו משמעותי מספיק כדי לבחור בה בגללו). הניקון מצלמה טובה, אבל די סתמית. אני לא מוצא בה שום דבר אטרקטיבי, בניגוד ל-8400 שלהם שהיא מצלמה יותר שימושית (לטעמי) שמגיעה עם עדשת 24mm, אבל עם טלה מוגבל מאוד.

עם זאת, יש אופציות הרבה יותר טובות ממנה בתקציב הזה. אני הייתי מעדיף את ה-A2 של מינולטה או את ה-Pro1 של קאנון (חפש בפורום דיונים שבהם אני מסביר מדוע אני חושב שאלה מצלמות כמעט מושלמות). גם המצלמה החדשה של קודאק נראית מעולה ואמורה להיות זולה יחסית למה שהיא מציעה.

פורסם

מה הנפח של המקל זכרון של סוני שיש ברשותכם?

פורסם

אני הייתי הולך על הpro 1 , למרות שהניקון והאולימפוס גם טובות מאוד

פורסם
  • מחבר

מה הנפח של המקל זכרון של סוני שיש ברשותכם?

128 פשוט פעם זה עלה 70$ והיום זה כבר ממש גרושים אז זה לא כזה עניין הזיכרון בעצם....

אני מעדיף את הניקון בהרבה כי יש לה זום פי 2 מהסוני

פורסם

מה הדרישות שלך מהמצלמה?

זוום גדול, זווית רחבה, מאקרו?

הכל תלוי בך ...

גם אני הייתי הולך על ה- Canon PRO1.

פורסם
  • מחבר

אני יודע... לא צריך משהו יותר מדי איכותי שיהיה 5 מגה לפחות זום X5 לפחות וחברה טובה ואמינה

פורסם

גם אני הייתי הולך על ה- Canon PRO1.

תזרוק גם כרטיס 1GB לתוך המצלמה ואתה מסודר :)

פורסם
  • מחבר

אתם בטוחים שהPRO1 לוקח את הניקון?

ואיזה זיכרון יש לו?

פורסם

תסתכל בעצמך הן מאוד דומות , לקנון יש זווית רחבה 28MM.

http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_pro1%

2Cnikon_cp8800&show=all

הקנון משתמשת ב- CF

אתה בעצמך אמרת שאתה תוכל להסתפק במשהו פשוט יותר.

אתה יכול גם לרדת במצלמות ....

אוליי Canon S2, רק הבעיה שיש לה חיישן קטן.

פורסם

מבחינת איכות תמונה האולימפוס מנצחת ול-rangerman המצלמה כלל לא כבדה יש לי אותה היא 724 גרם כולל סוללה מי שאומר שהיא כבדה הוא מפונק... :kopfpatsch:

28 זה זום חשוב ואפילו יותר מ-200...

עריכה: עם תמונה כזאת של 8 מ"פ קל לעשות קרופ ולעבור את ה-200 מ"מ בקלות.

פורסם

בהשוואה לסוני V1 שהייתה לו, האולימפוס 8080 היא מפלצת:

1377622.png

האולימפוס פי 2.5 יותר כבדה, היא גבוהה ורחבה יותר בכ-20% ובעומק היא כמעט פי שתיים. בקיצור, אם את הסוני אפשר להכניס לפאוצ' ולא להרגיש אותה כמעט, בשביל האולימפוס הוא יצטרך תיק נפרד. גם המינולטה A2 די גדולה, בגלל זה העדפתי בזמנו את האולימפוס 5060 (על פני ה-A1 המאוד דומה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים