עבור לתוכן

האם צריכה להיות התאמה בין אוזניות לנגן מבחינת התנגדות או משהו אחר?

Featured Replies

פורסם

חבר שלי טוען שכן...קניתי את האוזניות סוני לחוד

ואני רוצה נגן FLASH שיתאים מבחינת התנגדות..ויש לאוזניות שלי כבל מאריך מטורף של איזה 40 ס"מ...הבנתי שגם זה משפיע על הזרימה

עכשיו יש לאוזניות :

High power 30mm Neodymium driver

Gold plated connector

אני לא יודע כמה אוהם אבל

מה אתם אומרים?

פורסם

רוב המכשירים בהם קיימת יציאת אוזניות כוללים במפרט הטכני (ספציפיקציות) שלהם פירוט לגבי טווח התנגדות מומלץ .

הטווח הזה בד"כ במכשירים המיקצועיים הוא מ-30Ω עד 600Ω .

לאחר שמצאת מה הוא טווח ההתנגדות המומלץ לנגן שלך , תבדוק את ערך ההתנגדות הממוצעת של האוזניות שלך -

תוכל לבדוק זאת עם אוהם-מטר (או מולטי-מטר\רב-מודד) , רוב הסיכויים שלאחד מחבריך יהיה אחד ואם לא אז תמיד תוכל לבקש יפה מחנות אלקטרוניקה לבדוק לך והם לא אמורים כלל לגבות תשלום .

בהצלחה .

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

אני מניח שאחד החסרונות של נגנים פשוטים שיש להם טווח התנגדות מוגבל...

ומה זה הסימן הזה של האוניות ליד המספרים? אוהם?

אולי יהיה רשום בביקורות על האוזניות? אני אחפש

בכל מקרה יש לי אוזניות שבנויות לנגנים ניידים - SONY MDR G74SL

פורסם

בבקשה

http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/BB_DisplayProductInformation-Start;sid=n2hlxXLV8_plxjAnsPJvzj3EAFmHQMFPBAw=?CategoryName=smb-acc_Headphones_StreetStyle&Dept=smb-acc_Headphones&TemplateName=smb%2fitem%2fsy_item_b&ProductSKU=MDRG74SL&RequestChannel=SonyStyle

אוזניות דינמיות , פתוחות , בלה בלה.... 24Ω .

כן , האות Ω מסמלת יחידת אוהם .

ערך ההתנגדות הנ"ל מתאים לסוג זה של אוזניות וסה"כ הן יתאימו למרבית הנגנים .

אם אתה מגיע למצב שאתה מנגן קובץ אודיו חזק והעוצמה בנגן שלך שלך גבוהה מאוד עד כדי כך שהצליל לא נקי , תנמיך... לא שאני מטיל ספק בזה שלא חשבת על כך לפני כן .

המשך שבוע נעים .

פורסם
  • מחבר

בדקתי נגנים איכותיים כמו  IAUDIO G3 ו IRIVER T10 (החדש, שלא יצא) ורשום בשניהם 16 OHMS (מקסימלי)

נ.ב. - לא צריכה להיות בעיה עם הכבל המאריך נכון? פשוט יש לי חוט של 1.5 מטר בערך..ואני חייב את המאריך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים