פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים קיצר אמא שלי עושה מנוי לעיתון לכל אחד מהמשפחה כי יש לנו הנחה.......קיצר הייתי שננתים עם מעריב לנוער ואני רוצה לשנותאז יש את:Net מגזיןויש אתPC מגזיןויש גם את SMG פלוס DVD פלוסרשום לי פה בחוברת מזה כל אחד אבל אולי יש פה אנשים שהתנסו ויודעים אז אני צריך חוות דעתתודה לעוזרים
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים אני מנוי כבר כמה שנים לPCPLUS ששינה את שמו (שוב) בזמן האחרון לSMBPLUS, ואני מרוצה.אתה יכול לעיין בגיליון האחרון ולראות איזה מגזין מתאים לך.
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים Netמגזין ממש לא מקצועי, הוא חביב וכיף לקרוא אבל אין בו חומר שילמד את משתמשי hwzone משהו חדש.
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים PC Plus\SMB התחיל לאחרונה לפנות יותר (אבל לא בעיקרו) לכיוון העסקי ולדבר יותר בנושאים כמו אבטחת מידע,רשתות,ניהול כמה מחשבים בעסק ותחזוקם וכו'.. העיתון די ירד מנושא המשחקים וגיימרים כבר לא ימצאו בו את מה שהם מחפשים.. אם אתה מתעניין יותר בנושאים של תוכנות,עיצוב גרפי,תכנות,חומרה (די מעט עבורי אבל סה"כ עדכונים אקטואליים אטרקטיבים ומעניינים בנושא) וגאדג'טים -אז זה העיתון בשבילך
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים מחבר PC Plus\SMB התחיל לאחרונה לפנות יותר (אבל לא בעיקרו) לכיוון העסקי ולדבר יותר בנושאים כמו אבטחת מידע,רשתות,ניהול כמה מחשבים בעסק ותחזוקם וכו'.. העיתון די ירד מנושא המשחקים וגיימרים כבר לא ימצאו בו את מה שהם מחפשים.. אם אתה מתעניין יותר בנושאים של תוכנות,עיצוב גרפי,תכנות,חומרה (די מעט עבורי אבל סה"כ עדכונים אקטואליים אטרקטיבים ומעניינים בנושא) וגאדג'טים -אז זה העיתון בשבילך מה אתה ממליץ
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים PC Plus\SMB התחיל לאחרונה לפנות יותר (אבל לא בעיקרו) לכיוון העסקי ולדבר יותר בנושאים כמו אבטחת מידע,רשתות,ניהול כמה מחשבים בעסק ותחזוקם וכו'.. העיתון די ירד מנושא המשחקים וגיימרים כבר לא ימצאו בו את מה שהם מחפשים.. אם אתה מתעניין יותר בנושאים של תוכנות,עיצוב גרפי,תכנות,חומרה (די מעט עבורי אבל סה"כ עדכונים אקטואליים אטרקטיבים ומעניינים בנושא) וגאדג'טים -אז זה העיתון בשבילך כי זה עיתון בנושא חומרה\תוכנה. לא לגיימרים בכאילו..
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים בדיוק.וגם זה לא כול כך גרוע שרוב הכתבות הריצניות מתורגמות מהגרסא האנגלית ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.