עבור לתוכן

שאלה בקשר לשני עיתוני מחשביןם....עזרה..

Featured Replies

פורסם

קיצר אמא שלי עושה מנוי לעיתון לכל אחד מהמשפחה כי יש לנו הנחה.......קיצר הייתי שננתים עם מעריב לנוער ואני רוצה לשנות

אז יש את:

Net מגזין

ויש את

PC מגזין

ויש גם את SMG פלוס DVD פלוס

רשום לי פה בחוברת מזה כל אחד אבל אולי יש פה אנשים שהתנסו ויודעים אז אני צריך חוות דעת

תודה לעוזרים

פורסם

אני מנוי כבר כמה שנים לPCPLUS ששינה את שמו (שוב) בזמן האחרון לSMBPLUS, ואני מרוצה.

אתה יכול לעיין בגיליון האחרון ולראות איזה מגזין מתאים לך.

פורסם
  • מחבר

רגע PCPLUS זה SMG פלוס דיוידי פלוס?

פורסם

יאוו כמה פלוס אמרתם בשתי הודעות

וכן זה אותו מגזין

PCPLUS-SMBPLUS :smile1:

פורסם

PCPLUS זה באנגלית?

פורסם

לא, עברית :xyxthumbs:

פורסם

Netמגזין ממש לא מקצועי, הוא חביב וכיף לקרוא אבל אין בו חומר שילמד את משתמשי hwzone משהו חדש.

פורסם

PC Plus\SMB התחיל לאחרונה לפנות יותר (אבל לא בעיקרו) לכיוון העסקי ולדבר יותר בנושאים כמו אבטחת מידע,רשתות,ניהול כמה מחשבים בעסק ותחזוקם וכו'..

העיתון די ירד מנושא המשחקים וגיימרים כבר לא ימצאו בו את מה שהם מחפשים..

אם אתה מתעניין יותר בנושאים של תוכנות,עיצוב גרפי,תכנות,חומרה (די מעט עבורי אבל סה"כ עדכונים אקטואליים אטרקטיבים ומעניינים בנושא) וגאדג'טים -אז זה העיתון בשבילך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

PC Plus\SMB התחיל לאחרונה לפנות יותר (אבל לא בעיקרו) לכיוון העסקי ולדבר יותר בנושאים כמו אבטחת מידע,רשתות,ניהול כמה מחשבים בעסק ותחזוקם וכו'..

אם אתה מתעניין יותר בנושאים של תוכנות,עיצוב גרפי,תכנות,חומרה (די מעט עבורי אבל סה"כ עדכונים אקטואליים אטרקטיבים ומעניינים בנושא) וגאדג'טים -אז זה העיתון בשבילך :xyxthumbs:

מה אתה ממליץ

פורסם

כי זה עיתון בנושא חומרה\תוכנה.

לא לגיימרים בכאילו..

פורסם

אני ממליץ עליו, הוא המגזין מחשבים הכי רציני שתוכל להשיג בעברית :)

פורסם

בדיוק.

וגם זה לא כול כך גרוע שרוב הכתבות הריצניות מתורגמות מהגרסא האנגלית ;D

פורסם
  • מחבר

PC Plus\SMB אז הוא הכי טוב ?

פורסם

כן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים