עבור לתוכן

Geforce 4 ti-4400 - נפסק הייצור?

Featured Replies

פורסם

If we trust the report made by this site, then the graphics card developers partnering with NVIDIA are little by little terminating the production and shipments of the graphics cards based on GeForce4 Ti4400 chips. And it may mean only one thing: NVIDIA stopped shipping the chipsets to the graphics card makers.

In fact, there is nothing to be surprised at here. According to the Taiwanese manufacturers, the demand for GeForce4 Ti4400 left much to be desired. The users preferred either a high-performance GeForce4 Ti4600 or a much cheaper GeForce4 Ti4200. Moreover, some manufacturers simply ruined the market for GeForce4 Ti440 themselves, having launched their Ti4200 based solutions following GeForce4 Ti4600 reference design.

As a result, very soon there will be only two models left in the market: GeForce4 Ti4200 and GeForce4 Ti4600. Besides, our previous experience shows that Ti4600 might last not very long this way. This model is most likely to sink into oblivion by the end of the year having given way to some solution based on the new NV30 architecture.

איזה באסה... :( :'(

האם זה אומר שבעתיד הדרייברים שייצאו לא יתמכו ב-ti4400 ? ::)

פורסם

מה הקשר לדרייברים ?! זאת אותה ליבה כמו של ה ti4200 וה ti4600

וחוץ מזה, ממתי nvidia מפסיקה לעדכן דרויירים לכרטיסים ישנים ? :P

פורסם
  • מחבר

מה שמבאס זה שבעתיד לא תהיה תמיכה בכרטיס הזה. חוץ מזה, אצלנו בארץ ti-4400 כרגע יותר משתלם מ- ti4200 כי

גירסת ה-64mb של ti-4200 אמנם זולה ומהירה יותר אבל הזיכרון שלה לא מספיק גדול למשחקים עתידניים, הגירסת 128mb יותר יקרה ופחות מהירה...

פורסם

אני עדיין לא מבין למה בעתיד לא תהיה תמיכה??

פורסם

תהיה תמיכה, ברור שתהיה, אפילו 3DFX הוציאה בזמנו של הוודוו5 תמיכה לבנשי.

מצד שני, רוב כרטיסי הTI4400 מתייקרים ב100$ לעומת ה4200, וניבידיה עשו החלטה נכונה לדעתי, במיוחד אם מחירי הTI4600 ירדו עכשיו בכ150$. ככה נשאר לך כרטיס לשוק הבינוני(4600) שיחליף את 4400, כרטיס לשוק הנמוך יותר(4200) וכרטיס היי-אנד(OMEN). לפי דעתי, החלטה נבונה מצד ניבידיה, שתאפשר כרטיסי איכות במחירים נורמליים.

פורסם
  • מחבר

תהיה תמיכה, ברור שתהיה, אפילו 3DFX הוציאה בזמנו של הוודוו5 תמיכה לבנשי.

מצד שני, רוב כרטיסי הTI4400 מתייקרים ב100$ לעומת ה4200, וניבידיה עשו החלטה נכונה לדעתי, במיוחד אם מחירי הTI4600 ירדו עכשיו בכ150$. ככה נשאר לך כרטיס לשוק הבינוני(4600) שיחליף את 4400, כרטיס לשוק הנמוך יותר(4200) וכרטיס היי-אנד(OMEN). לפי דעתי, החלטה נבונה מצד ניבידיה, שתאפשר כרטיסי איכות במחירים נורמליים.

אולי אתה צודק בקשר לזה שהם צודקים מבחינת מיקום אסטרטגי של כל כרטיס, אבל לא ברור לאיזה מחירים התכוונת - מחירים בחו"ל או פה בארץ? ::)

כרגע בחו"ל ההבדלים בין ti-4200 לבין ti4400 הם בערך 100$ כמו שאמרת, אבל דווקא אצלנו המחירים של ה- ti4400 ירדו משמעותית וניתן לקנות מכל חברה כמעט כרטיס ב-1600 ש"ח.

הבעיה היא ש-ti4600 עדיין עולה נורא יקר אצלנו => -+2500 לעומת חו"ל שהם עולים כמו ה-ti4400 אצלנו!!!

תלוי מתי יגיע OMEN או שיקראו לזה, בינתיים זה אפילו לא הוכרז, ונראה לי שזה יגיע רק בעוד מס' חודשים = אוקטובר נדמה לי בסוף נקבע.

פורסם

מה הקשר של ה-Omen לעניין?

ה-nv30 יהווה בסיס לפתרונות לכל השכבות, ובעצם יוציא סדרה של כרטיסים שתחליף את כל ה-Ti למיניהם.

פורסם
  • מחבר

ומתי הוא ייצא, אתה יודע ? ? ? ::)

פורסם

יוכרז בסוף אוגוסט, קרוב לתחילת ההפצה של ה R9700 וייצא לחנויות בסוף אוקטובר בערך.

פורסם

תעשה חיפוש בחדשות ובפורום לפני שאתה שואל שאלות שברור שכבר פורסם עליהם משהו.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה מינימייזר.

מה אתה מציעים לי לעשות? - לקנות עכשיו ti-4400 או לקנות R97 כשייצא? העניין הוא שעד שהוא יגיע יעבור יותר מדי זמן ואני רוצה לקנות בתחילת אוגוסט את המחשב.

פורסם

תראה, גם אני חשבתי לקנות את ה9700, אבל הגעתי למסקנה שא: זה יעלה ויתר מדי, רק המחשב בלי הכרטיס יעלה 7400, וזה יקשה על ההורים שלי קצת :AR15: :bash: :bash: :bash:

דבר שני, אני אאסוף כסף מבייביסיטר על אח שלי השנה, ככה שאולי אני אוכל לשדרג ל9700 באמצע השנה\סוף השנה, כשזה יגיע לארץ.

זהו.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה מנסה להגיד?! ::)

לי אין בעיית תקציב אז אני אוכל להרשות לעצמי לקנות את זה, אבל אני לא רוצה לחכות עד ספטמבר...

פורסם

אז תקנה בינתיים איזה ti4200

פורסם

אתה יכול לעשות חכם , לקנות איזה כרטיס בינוני ( ריידון 7500 ) ולחכות עד שיגיע הריידון 9700 יגיע , או שפשוט תקנה את הti 4400 שמאוד זול כיום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים