פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים אוכל במגוון צבעים. בתאבון:עריכה: הראשונה היא קרופ של השנייה שאני מעלה עכשיו.[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים באמת לא מצאתי כלום בתמונה, מצטער, אפילו הצבעים של הספגטי לא ברורים, וחסר פוקוס...אתה יכול אחרת זה בטוח.
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים טוב אני פשוט חייב יש לי גם תמונה ואני קורא לה "מנגב ת'תחת" נחמד, תדאג לא למרכז פעם הבאה. כמו כן התמונה מעט חשוכה ותעבוד על האיזון לובן של התמונה קצת לוקה היית גם מוסיף קצת שוקולד למריחה על זה כדי שיראה אמיתי...
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים טוב אני פשוט חייב יש לי גם תמונה ואני קורא לה "מנגב ת'תחת" לא תכעס אם אני אשים את זה כ WALLPAPER נכון (קלטתם את המשמעות הכפולה ;Dwink wink)
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים נחמד, תדאג לא למרכז פעם הבאה. כמו כן התמונה מעט חשוכה ותעבוד על האיזון לובן של התמונה קצת לוקה היית גם מוסיף קצת שוקולד למריחה על זה כדי שיראה אמיתי... למה לא למרכז?? ו....נגמר הנוטלה
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים אוי... נוטלה...אור אני מקווה שזה לא יותר מדיי מזיז לך, לא כל דבר הולך ולא כל דבר זורם כמו שזרם לך באותו הרגע בראש, תמשיך וזה הכל...
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים בגדול הרעיון הוא לא להסתובב עם מצלמה על הצוואר ולחפש מה לצלם, אלא לתת לתמונה למצוא אותך ואז לצלם אותה
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר בגדול הרעיון הוא לא להסתובב עם מצלמה על הצוואר ולחפש מה לצלם, אלא לתת לתמונה למצוא אותך ואז לצלם אותהאתה בטוח?אתה ישן עם המצלמה? "לא, אבל אני חולם עליה, שהמצלמה לא עובדת או שמשהו קורה מול עיני והמצלמה לא לצדי".הוא יוצא כל יום לרחוב כמו לציד. "כמו שהצייד מכיר מקור מים", אומר ליבק, "ויודע שחיות עשויות לעבור בו בלילה, גם אני אומר לעצמי: 'כאן בטוח יקרה משהו מעניין'. ב-80 אחוז מהפעמים אני חוזר עם טרף. לפעמים אני אומר לשרי, בת זוגי: 'אני חייב לצאת', והיא אומרת שהרחוב שוב קורא לי".מתוך ראיון עם אלכס ליבק חתן פרס ישראל לצילום:http://www.nrg.co.il/online/5/ART/924/742.htmlקובי אל תדאג אני צריך גם לדעת לקבל ביקורת שלילית ואני לא אפסיק...
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התמונה של הספגטי יצאה נחמדה הננייר טואלט קרע אותי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.