פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים הינה הםhttp://i.zap.co.il/model.asp?model_id=24895שווה למכור אותם ב200 לחבר?
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים מממ ראסמי אם אתה מחפש לקנות אחרים יותר טובים אז כןלמרות שאלו רמקולים איכותיים ביותר ושנה זה עדיין נחשב חדש... אני הייתי מוכר אותם בטיפה יותר יקראם היום הם עולים 300 לרמקול חדש הרי ש שהייתי מוכר אותם ב 70% ממחירם ז"א 210-240 למרות שדיי קשה היום למצוא קונים ואם האחריות פגה על הרמקולים אז כן בכלל שווה למכור...
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים אם הוא חבר שלך אז למה אתה מוכר לו רמוקלים משומשים שעולים 300 שקלים ב200 שקלים?זה לא מחיר הוגן, בייחוד בגלל שרמוקלים נהרסים במשך השנים ותוך 3 שנים הם יכולים לרדת משמעותית באיכות (ברמקולים לא איכותיים).אל תעשה לחברך מה ששנוא עליךהמחיר המתאים הוא 100 פלוס מינוס לרמוקלים מהסוג הזה.
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים מחבר אני רוצה לקנות את האלטק 6062 משהו כזה ב200$ בדיוטי פרי בגלל זה אני מוכרולגבי המחיר אמרתי לו 200 שקל הוא אמר בסדר זה לא שאני עובד עליו אמרתי לו שקניתי אותם באיזה 400 ככה לפני שנה..מצידי הכל כשר (: מחר כנראה אני אמכור לו אותם..
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים מחבר מכרתי אותם ב200 כרגע חזרתי עם הכסף ;Dלדעתי זה מחיר שהיה שווה בשביליהם עבדו אצלי שנה ו3 חודשים משהו כזה בלי אחריות "קרעתי" אותם שמעתי על פול ווליום ומכרתי אותם 99 שקל פחות מהמחיר שלהם ;D
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים המחיר ששילמת על המערכת בדורות קודמים אינו משנה.תמונת ערום של פריס הילטון היתה נמכרת במאות מיליוני דולרים לפני כמה שנים, אבל היום אחרי שלכולם יש כאלה, הן לא ימכרו תמורת עשרה שקלים.בכל מקרה אני שמח שאתה שלם עם עצמך.
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים מחבר בטח שאני שלם עם עצמי מה עבדתי על מישהו או מה ביקשתי עליהם מחיר של 200 שקל וחבר שלי אמר בסדר בוא תביא אותם וזהו לא עבדתי על אף אחד והעיקר ששתי הצדדים מרוצים
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים אתה צודק. אם אתה מרגיש נוח אם זה אז זה העיקר. רק תעשה לי טובה ואל תנסה לשכנע אותי לקנות את המערכת בלינק שלמטה.
פורסם 2005 באוגוסט 220 שנים מחבר חחחחח כנראה שאני לוקח אותה איתיואם כבר מדברים עלייה יש מצב לעשות "קומבינה" ;Dלחבר את הרמקולים של המערכת ולמחשב ואת האלטק ושיהיה 4.1?? הרמקולים במערכת מאוד איכותיים
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים זאת לא צריכה להיות בעיה כל עוד הרמקולים ניתנקים.אבל לא אותי אתה צריך לשאול דברים כאלו.
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים אין שום בעיה לחבר כמה מערכות ביחד באופן תיאורטי, זה תלוי במערכות ספציפית. אם יש כניסות מתאימות הכל יעבוד. מערכת ראשונה וטובה יותר תשמש לקדמיים ומערכת טובה פחות תשמש לאחוריים. תתפלא, אני עבדתי גם עם 3 מערכות בו זמנית. אחת לקדמים, אחת לאחוריים, ואחת ששימשה לסנטר וסאב (התאימה במיוחד למטרת הסאב כיוון שהיו בה אלמנטים של מתחת ל-60 הרץ, ולא 120 ומטה כמו ברוב המערכת שכוללות "סאב").Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.