עבור לתוכן

צריך התייעצות לגבי קירור מעבדים וספקי כוח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם! :]

הלכתי לחנות מסויימת כדיי לבדוק מחירים והם ראו את המארז שהציעו לי (פה)

ואמרו שזה לא הכי כדאי, כי ספק כוח מובנה לא תמיד הכי טוב וכדאי יותר מ-350W, כי החלקים במפרט צורכים הרבה חשמל. (הספק לא כדאי).

האם זה נכון?

המארז הוא:

Foxconn TLA475S USB Front True Power 350W FSP Case.

(המפרט: http://img144.imageshack.us/img144/1580/mifrat6cx.jpg).

עכשיו בקשר למאוורר, Igoolo.

הוא לא פשוט מידיי? הוא מספיק?

לא ייעשה רעש ויקרר טוב? (טוב מאוד?).

אני יודע שאלו הרבה שאלות, פשוט אני סקרן ואני רוצה לדעת כי אני אוטוטו קונה את המחשב.

תודה רבה! :]

פורסם

אני ממליץ לך להשקיע קצת יותר בספק כוח, בעיקר בגלל הכרטיס מסך שלך שצורך חשמל רב.

תשקיע כמה שתרצה במארז ללא ספק, אבל תשקיע קצת יותר בספק איכותי, כמו זה של Enermax.

פורסם
  • מחבר

אחלה! :xyxthumbs:

תודה רבה:]!

ומה בקשר ל - Igoolo, האם כדאי לקנות קצת יותר טוב?

פורסם

לפי מה שהבנתי, ה-Igloo הוא מאוורר בסיסי ויעיל, ואם אתה לא מתכנן אוברקלוק רציני, הוא יספיק לך.

כמובן תארגן שבספק שאתה קונה יהיו כמה מאווררים (4 זה מספיק, לדעתי) של 80 מ"מ כדי שתסדר לך מעבר אוויר טוב במארז ושמירת על טמפרטורה נמוכה.

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה.

אני מתכוון קצת לעשות OC למעבד...כבר ראיתי שיש 4.0, לפחות להגיע ל 3.5. (חח, כמובן אם זה אפשרי) :s05:

פורסם

3.5Ghz ב-A64 3000+?!

אתה מתבלבל חבריקו.

פורסם
  • מחבר

עד לכמה אפשר בערך? :]

פורסם

אני לא סגור על זה, אבל עם קירור סטוק או לחילופין עם ה-Igloo שלך, לא תהיה לך בעיה לעלות ל-2.2 מ-1.8.

פורסם
  • מחבר

מה זה 1.8? אה התכוונת בטח amd64 3000 1800mhz?

חחח אני מבין שאי אפשר להעלות מ-3000 למשהו אחר...

פורסם

ה-3000+ שבשם המעבד הוא ההשוואה למעבדים של אינטל. מעבדי AMD עובדים על תדרים נמוכים בהרבה משל אינטל, אבל עם ארכיטקטורה שונה ככה שהם עובדים יותר יעיל (יש על זה ת'ראד ארוך ומעניין בפורום מעבדים). המעבד שאתה מעוניין לקנות פועל בתדר של 1800Mhz ועם אוברקלוק פשוט יחסית ועם קירור בסיסי, תוכל להגיע ל-2200Mhz ואולי אפילו קצת יותר.

פורסם
  • מחבר

סבבה תודה רבה! :]

ופה תם ונשלם הנושא...מיצינו את כולו,

cu :]!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים