עבור לתוכן

מפרט לmid-end גיימר

Featured Replies

פורסם

הוא לא זבל ,אבל הוא לא מיוחד.מסכי CRT של מאג לא נחשבים למשהו מיוחד.יש לך במחיר הזה 2 אופציות עדיפות לדעתי:

SAMSUNG 793DF

LG F700B.

פורסם
  • מחבר

כן אבל למה?הרי המאג שאני רוצה עולה עלהים בכל נתון אפשרי יש לו גודל נקודה של0.25,1600X1200 ב60HZ כשהם עושים 1024X1280 ב66HZ(שזאת הרזולוציה המקסימלית שלהם) חוץ מזה שהוא יפה מאוד לדעתי.

אתה אומר את זה כי בפועל יש לו תמונה נחותה מהשניים שהצעת?כי אני כותב שורות אלה כשאני מסתכל על DJ707 בן 7 בערך בעל נתונים כמו של אלה שהצעת :smile1:

אני צריך הסבר מדוייק,לא סתם זריקה של "זה מאג - זה זבל" באוויר!

פורסם

לא MAG זה לא זבל המאג שאתה לקחת זבל

קח את ה LG 700P

וזהו

וצורב 3540 - הוא יותר טוב - למה הוא הדגם המשופר והכי חדש של NEC שזה אומר מהירויות צריבה יותר מהירות ב DL וב RW למינייהם

פורסם
  • מחבר

לא MAG זה לא זבל המאג שאתה לקחת זבל

קח את ה LG 700P

וזהו

וצורב 3540 - הוא יותר טוב - למה הוא הדגם המשופר והכי חדש של NEC שזה אומר מהירויות צריבה יותר מהירות ב DL וב RW למינייהם

או זה כבר יותר טוב...(אני חושב ;D).

הייתי מקשיב לכם ישר,אחרי הכל אתם מבינים טוב יותר ממני,אבל יש בעייה אחת קטנה - המסכים האלה יקרים בהרבה מהמאג!

זה תוספת של 300 ומשהו שקל,שאיתם אני יכול לקנות כבר את הred-line החלומיים :smile1:.

באמת המסך הזה עד-כדי כך גרוע שאי-אפשר "להסתפק" בו?

פורסם

המסך בהחלט לא גרוע ,הוא בסדר גמור ,אבל יש אלטרנטיבות טובות יותר אז לא תיקח?

אם אתה ממש חייב רזולוציות גבוהות ואתה משקיע 800 שקל על מסך אז לך על המאג.

פורסם
  • מחבר

המסך בהחלט לא גרוע ,הוא בסדר גמור ,אבל יש אלטרנטיבות טובות יותר אז לא תיקח?

אם אתה ממש חייב רזולוציות גבוהות ואתה משקיע 800 שקל על מסך אז לך על המאג.

אני רוצה להסכים אותך,אבל אתה חייב לשכנע אותי למה האלטרנטיבות האלה טובות יותר!

לא נתת לי את הסיבה שהן עדיפות.... :nono:

פורסם

הסמסונג 793DF וה LG F700B קיימים הרבה זמן בשוק ויש עליהם ביקורות רבות וטובות מה שלמאג אין.יש לי פה מסך של מאג שטוח 19 אינץ ורואים בו טוב מאוד ,הבעיה במסכים שלהם היא קווים שחורים כאלה בפינות ומסך עקום.זה לפחות מהניסיון שיש לי איתם ועוד אנשים שדיברתי איתם.כנס לזאפ וקרא ביקורות שונות ותחליט מה טוב לך.מה שלא תיקח יהיה בסדר.

פורסם
  • מחבר

הסמסונג 793DF וה LG F700B קיימים הרבה זמן בשוק ויש עליהם ביקורות רבות וטובות מה שלמאג אין.יש לי פה מסך של מאג שטוח 19 אינץ ורואים בו טוב מאוד ,הבעיה במסכים שלהם היא קווים שחורים כאלה בפינות ומסך עקום.זה לפחות מהניסיון שיש לי איתם ועוד אנשים שדיברתי איתם.כנס לזאפ וקרא ביקורות שונות ותחליט מה טוב לך.מה שלא תיקח יהיה בסדר.

ביקורות הלקוחות מזאפ הן ביקורות מהימנות......

אני אשאר אם המסך הזה-האם אני אוכל להחליף אותו ? :-X

נ.ב.

באמת אחרי שהזכרת אני רואה את הקווים השחורים האלה גם במסך שלי :lol:

פורסם

לך על הסאמסונג ולא תתחרט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים