עבור לתוכן

איזה ליבה יותר טוב לקנות של אינטל

Featured Replies

פורסם

אז נורת'ווד עם 7700 בכלל יהיה קריר.

מחשב אתה לא קונה כדי שיהיה קר אלא שיעבוד הכי טוב שהוא יכול ובזה הפרסקוט עוקף אותו בגלל הזיכרון הפנימי

• תגובות 50
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם אני מקודד ועובד עם תוכנות גרפיקה ???

מה הקשר תוכנות גרפיקה?!

פורסם

מחשב אתה לא קונה כדי שיהיה קר אלא שיעבוד הכי טוב שהוא יכול ובזה הפרסקוט עוקף אותו בגלל הזיכרון הפנימי

מצד שני הפרסקוט מחמם לך את כל רכיבי המערכת (צ'יפסט, זכרון, כרטיס-מסך).

פורסם

מה זה קשור לזיכרון הפנימי?? לי יש DDR3200 של OCZ PLATINUM על המחשב, והוא יותר מהיר מהרוב המוחלט של כל ה DDR II, ובכלל לא מוכח שה DDRII מהיר יותר מהראשון- ההוכחה מעבדי AMD עם DDR, טובים בבנצ'ים מהINTEL בעלי DDR II.

מחשב אתה קונה בשביל ביצועים אומנם, אך ההבדל זניח, ועם ה NORTH אתה מגיע באובר קלוק הרבה יותר רחוק-כנגזרת מטמפ' נמוכה ב 10 מעלות, שזה שווה המון בO.C.

פורסם

אם אני מקודד ועובד עם תוכנות גרפיקה ???

אם אתה מקודד, תוכל להינות משתי האופצויות הבאות:

1 כפול הליבה החדש של AMD 3800X2

2 מעבד AMD מומהר, שיוציא לך ביצועים טובים יותר מאחיו האינטל, בטמפ' נמוכה יותר, ומחיר זול יותר.

פורסם

2 מעבד AMD מומהר, שיוציא לך ביצועים טובים יותר מאחיו האינטל, בטמפ' נמוכה יותר, ומחיר זול יותר.

כמובן שלא תוכל לעשות פעולה אחרת בזמן הקידוד, אבל באמת, מולטיטסקינג זה לאפסים.

ולדיון:

עוד תגובה לא עניינית אחת והת'רד ינעל

לא מדובר פה על יתרונות AMD לעומת אינטל

מדובר פה על השוואה בין NORTHWOOD ל PRESCOTT

בלי תגובות בסגנון "קח AMD" ובלי "תנור בלה בלה בלה"

פורסם

דיברתי על זכרון הקאש שנותן יותר ביצועים ולכן הפרסקוט יכול לחפות על כך לעומת הנורת'ווד

פורסם

כמובן שלא תוכל לעשות פעולה אחרת בזמן הקידוד, אבל באמת, מולטיטסקינג זה לאפסים.

ולדיון:

עוד תגובה לא עניינית אחת והת'רד ינעל

לא מדובר פה על יתרונות AMD לעומת אינטל

מדובר פה על השוואה בין NORTHWOOD ל PRESCOTT

בלי תגובות בסגנון "קח AMD" ובלי "תנור בלה בלה בלה"

1.אם מולטי טסקינג וקידוד- אז רק כפול ליבה, היתרונות של אינטל במולטי טסקינג קיימים, אך זניחים.

אל תאמר לי שאי אפשר לעשות שום פעולה אחרת- את מגזים בטירוף

אומנם יש לי מעבד חזק, אבל אין שום דבר שהראה לי סימנים לגבול יכולת, כולל HL2, עם EMULE, FIREWALL,וחיבורי רשת, וזה AMD

פורסם

נסה את אותו שילוב עם אנריל ותראה את ההבדלים אבל כמו שאמר האחראי בוא לא נמשוך את הדיון

פורסם

1.אם מולטי טסקינג וקידוד- אז רק כפול ליבה, היתרונות של אינטל במולטי טסקינג קיימים, אך זניחים.

2.אל תאמר לי שאי אפשר לעשות שום פעולה אחרת- את מגזים בטירוף

אומנם יש לי מעבד חזק, אבל אין שום דבר שהראה לי סימנים לגבול יכולת, כולל HL2, עם EMULE, FIREWALL,וחיבורי רשת, וזה AMD

3. אני לא בדיוק סוכן של AMD, יש ממולי INTEL NORTHWOOD 2000 שמאוד נהינתי ממנו, אבל ה AMD זה עולם אחר- אין סיבה שלא יהנו עוד אנשים.

פורסם

די כבר נמאס מחבורה של טיפשים שזורקים שטויות לאוויר,הפרסקוט יותר טובה,ואין מה לעשות,תפסיקו עם עניין החום המטופש,אז נכון שהיא הרבה יותר חמה מהממוצע,למישהו זה מפריע לעבודה שוטפת?

אתם תבקשו סוקט 478 רק בשביל להימנע מהמיתוס המטופש הזה?

שאלו על אינטל,יש אנשים שקשה לי להבין אותם,שנעולים,אז לזרוק AMD זה די טיפשי,אבל למה להטעות?!?!?!?!

נורטווד עבר זמנה,לא שווה ואפילו טיפשי לקנות אותה.

פורסם

אל תאמר לי שאי אפשר לעשות שום פעולה אחרת- את מגזים בטירוף

הרי לכל אחד יש 2500 ש"ח להוציא על מעבד.

ולא, אני לא מגזים בטירוף, אי אפשר לקודד ולעשות דברים אחרים (למשל לשחק,לראות סרט) בAMD עם ליבה אחת.

גם אם הוא מומהר ל2800 מגה הרץ.

פורסם

נסה את אותו שילוב עם אנריל ותראה את ההבדלים אבל כמו שאמר האחראי בוא לא נמשוך את הדיון

אם הוא יכשל בזה, גם כל אינטל יכשל בזה- ההבדלים הם לא שמים וארץ כפי שאתם מציירים!

היחיד שמתאים למשימה הוא כפול ליבה.

פורסם

די כבר נמאס מחבורה של טיפשים שזורקים שטויות לאוויר,הפרסקוט יותר טובה,ואין מה לעשות,תפסיקו עם עניין החום המטופש,אז נכון שהיא הרבה יותר חמה מהממוצע,למישהו זה מפריע לעבודה שוטפת?

אתם תבקשו סוקט 478 רק בשביל להימנע מהמיתוס המטופש הזה?

שאלו על אינטל,יש אנשים שקשה לי להבין אותם,שנעולים,אז לזרוק AMD זה די טיפשי,אבל למה להטעות?!?!?!?!

נורטווד עבר זמנה,לא שווה ואפילו טיפשי לקנות אותה.

תשכנע אנשים שקונים מערכות קירור למחשב באלפי שקלים, שטמפרטורה זה כלום, או את אחי שרכש פרסקוט ועד שהוא לא החליף למאוורר יקר, היה לו מנחת מטוסים בבית.

אין שום פסול בליבת ה 478, ורק שתדע לך הוד חוכמתו שהמעבדים הניידים של אינטל שמהווים את חוד הנחית שלהם(באמת מוצר מוצלח) בנויים בארכיטקטורה של הפנטיום 3, וכולם יודעים שהם הרבה יותר טובים מהפרסוקטים שלהם.

הנימוק של ישן, או חדש הוא לא ענייני ומטומטם.

ישנם 2 שיקולים :

1.ביצועים

2.טמפ'

1. את הביצועים ניתן לימדוד באמצעות TOM, ורואים שההבדל אם קיים הוא מינורי.

2. בטמפ' יש הבדל רציני של 10 מעלות- שבאובר קלוק אומר כמה?? 400MHZ???תעשו את החשבון בינכם מה עדיף....

כחומר עזר ניתן להיכנס לכל אתר חומרה, ולראות לכמה אנשים המחשב, מתחמם, משתגע, מרסט, בימים אלו, ולכולם מחנה משותף אחד "פרסקוט"

פורסם

אתה מדבר שטויות

הפרסקוט אוברקלוקר הרבה יותר טוב מהנורטווד

שים על שני המעבדים אותו קירור, הפרסקוט יגיע יותר רחוק (בממוצע כמובן, תמיד יש סטפינגים טובים יותר/פחות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים