עבור לתוכן

איזה ליבה יותר טוב לקנות של אינטל

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות לאח שלי מעבד חדש

שיוכל לנצל את הכרטיס מסך 6800 GT

זה הלוח שיש לאח שלי אביט IS7-E

איזה ליבה יותר טובה

Prescott

Northwood

זה מה שאח שלי מקבל ב 3DMARK 2005

אם מעבד P-4 1.8

OC -2.5

תודה לעוזרים

[attachment deleted by admin]

• תגובות 50
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני הייתי אומר שהפרסקוט יותר טוב

פורסם

פרסקוט D0 או E0, את הנורת'ווד כבר לא מייצרים גם ככה.

הפרסקוט היא ליבה טובה, קצת חמה מידי וזאת בעיה אם אין לך זרימת אוויר טובה במארז.

פורסם

פרסקוט D0 ליבה טובה (לי יש כזאת) אבל מתחממממממת

פורסם

לא ברור לי על סמך מה אתם קובעים שהפרסקוט עדיף ?! לפי כל הבנצ'ים שאני קראתי, באותה מהירות, הביצועים של הנורת'ווד קצת עדיפים, ובעיקר הוא מתחמם הרבה פחות, מה שמאפשר OC הרבה יותר משמעותי.

זה שלא מייצרים אותו זה עניין אחר, אפשר עדיין למצוא אותו ללא בעיה בארץ, האמת היא שהוא קצת יותר יקר מה פרסקוט...

רק עכשיו הזמנתי את ה 3.0C, ואין לי ספק שהוא יקח את ה E וה J בהליכה... ;)

פורסם

טומ'ס כבר עשו פעם השוואה בין נורת'ווד לפרסקוט. בקלוק-לקלוק הפרסקוט לוקח, אבל אם אתה לא טחון עם קירור גז תוכל לדחוף את הנורת'ווד רחוק יותר.

פורסם

הפרסקוט עדיף לאוברקלוק, בסטפינג E0 או N0 הוא יילך יותר רחוק גם על אוויר

היום ה-Northwood עדיף רק מבחינת פליטת חום

פורסם

אחי הפרסקוט יותר טובה אבל היא מתחממת מהר אחי יש לי אחד בבית זה כמו לגדל פיטבול אחי תמיד צריך לדאוג לו שלא יתחמם אחי בהצלחה

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

Northwood יותר טוב במהירות שעד 3.2, מעל זה הפרסקוט מתחיל לנצח בגלל זיכרון המטמון שגדול מזה של הנורתווד.

קשה מאד להשיג היום נורתווד (סוקט 478), והוא גם לא מתאים ללוחות חדשים (סוקט 775).

בנוסף, הנורתווד מתחמם פחות. מה שאומר שהמארז שלך וכל הרכיבים שבתוכו מתחממים פחות...

בקיצור, אינטל מייצרים פרסקוטים רק בגלל שיותר זול לייצר אותם, לא בגלל שהם יותר טובים.

פורסם

Northwood בלי לחשוב פעמיים- תתרחק מהפרסקוט כמו מאש ;D כשחושבים על זה זה באמת אש ;D

פורסם

Northwood בלי לחשוב פעמיים- תתרחק מהפרסקוט כמו מאש ;D כשחושבים על זה זה באמת אש ;D

הפרסקוט כמו שאמרו לך הוא טוב מהנורתווד ואת בעיית החום אפשר לפתור ע"י החלפת קירור לזלמן 7700

פורסם

הפרסקוט כמו שאמרו לך הוא טוב מהנורתווד ואת בעיית החום אפשר לפתור ע"י החלפת קירור לזלמן 7700

שטויות!! למה להכנס לבעיות חום כשלא צריך?? ההפרש ביצועים זעום ולא מורגש, ועם ה NORTH אפשר להגיע הרבה יותר רחוק באובר- טמפרטורה!!

אין שום סיבה לרכוש אינטל, אבל אם אינטל אז NORTHWOOD!!

אצלי ב SAN DIEGOP 38 מעלות, באותו חדר יושב גם NORTHWOOD עם 44-45 מעלות, ובפורומים מופיעים הר של פרסקוטים ב 55-65 מעלות.

חכם לא נכנס לצרות שפיקח יוצא מהן!

פורסם

אז נורת'ווד עם 7700 בכלל יהיה קריר.

פורסם

אין שום סיבה לרכוש אינטל, אבל אם אינטל אז NORTHWOOD!!

אם אני מקודד ועובד עם תוכנות גרפיקה ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים