פורסם 2002 ביולי 3123 שנים CTL וDTL הם שבבי זכרונות תוצרת סמסונג, הCTL נחשבים מעולים לאוברקלוקינג אך די נדירים בארץ,בעוד שהDTL פחות.זכרונות EDO זה זכרונות לפנטיומים הראשונים.
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים [glow=red, 2, 300]EDO[/glow]זיכרונות לפנטיומים הראשונים כמו פנטיום 166 וכן הלאהזיכרונות אלה עובדים על מהירות 66MHZ[glow=red, 2, 300]SDRAM[/glow]זיכרונות שבדרך כלל יש לפנטיום 3הם יותר מהרים ועובדים על100MHZו- 133MHZ
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים SDRAM הוא גם לפנטיום 2.<התלהבות>CTL זה הזיכרונות המעולים לאוברקלוק של סמסונג נו האלו שיש לי ;D</התלהבות>
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים מחבר [glow=red, 2, 300]EDO[/glow]זיכרונות לפנטיומים הראשונים כמו פנטיום 166 וכן הלאהזיכרונות אלה עובדים על מהירות 66MHZ[glow=red, 2, 300]SDRAM[/glow]זיכרונות שבדרך כלל יש לפנטיום 3הם יותר מהרים ועובדים על100MHZו- 133MHZאז זה אני יודע!!!התכוונתי להבדל הטכנולוגי, לא להבדל במהירות או בפלטפורמות שבהן מתמשים בזכרונות!טוב, לא משנה...
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים תיקון, EDO עבדו בערך ב 14מה"ז ובמקור פעלו כבר על 486.בפנטיום הם הופעלו ב DUAL CHANNEL בדומה ל RDRAM על P4.SDRAM המקוריים פעלו ב 66מה"ז ו 10ns.ההבדל הטכנולוגי הוא בצמצום מספר הרכיבים בצ'יפ שמוריד עלויות ומאפשר תדרים גבוהים יותר.גם SDRAM מסוגל יחסית ל EDO להחזיק נפח זיכרון (PAGES) גדול יותרבמצב מוכן לקריאה ולכן יש סבירות גבוהה יותר שהמידע הרצויי יהיה זמין.זה מוריד את העיכוב (LATANCY) מהרגע שנתבקש בלוק מידע עד הרגעשניתן לקרוא או לכתוב אליו.
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים SIMM - Single InLine Memory ModuleDIMM - Dual InLine Memory Moduleאיפה התבלבלתי?SIMM ו DIMM הן רק צורת ארכיטקטורה לחיבור הזיכרון לצ'יפסט בלי קשר לסוג הזיכרון שבשימוש.מעשית SDRAM היה הזיכרון הראשון ששימש בתצורת DIMM על PC אבל איפה הטעות?
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים SDRAM הוא גם לפנטיום 2.<התלהבות>CTL זה הזיכרונות המעולים לאוברקלוק של סמסונג נו האלו שיש לי ;D</התלהבות>וגם לפנטיום 4 כמו במצב המגניב שלי ;D
פורסם 2002 באוגוסט 123 שנים יכול להיות שהמפרט שלך לא מעודכן? כי שם יש לך פנטיום 1.5 עם SDRAM... ערוץ הקניות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.