עבור לתוכן

איזה ביוס הכי טוב לDFI nF4 LP Ultra-D?

Featured Replies

פורסם

ה RAS PRECHARGE

זה

RAS TO RAS DELAY או

MIN RAS ACTIVE TIME ?

• תגובות 49
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Row precharge time - Trp

ונוח שיש קישורים מהירים לתמונה של Genie bios settings ו-DRAM Configuration

פורסם

טוב, בינתיים הצלחתי עם 2.6V (אני עדיין לא יודע אם 2.8 זה בסדר, כי כשאני נוגע בהם ככה הם די חמים)...

עוד שאלה, האם העלאת תזמונים יכול ליצור נזק לטווח ארוך (ככה שעוד חצי שנה הם יפסיקו לעבוד, או שאני יתחיל לקבל ERROR ב MEMTEST) ?

ומה לגבי העלאת המהירות מ 200 ל 222 או 244 ?

עדכון:

עכשיו אני על מעבד על 2200MHZ וזכרונות על 2-3-2-5 (רצים ב 200MHZ) והגעתי ל 40 שניות ב SUPERPI. על 2-2-2-5 הם לא עלו ב 2.6.

פורסם

שינוי התזמונים לא יגרום לשום נזק

מה שיגרום לנזק זה החום שיגרם ממתח גבוה (שוב - 3.0v ומעלה, די חמים זה לא מספיק. תפעיל Memtest אם אתה רוצה התחממות מקסימלית, אבל Memtest לא ייתן לך בדיקה של יציבות מלאה ב-Windows/Linux)

לפי התזמונים יש סיכוי טוב ל-UTT-CH, ז"א שהם יגיעו למהירויות גבוהות ב-2-3-2-5, אבל הם יזדקקו להרבה מתח בשביל לעשות את זה.

פורסם

הבנתי, נראה לי שבינתיים אני ישתמש ב 2-3-2-5, יש לך אולי הפניה למאמר טוב למה ואיך כדאי לשנות את שאר התזמונים שיש בביוס ?

פורסם

יש כאן, החל מאמצע הפוסט וממשיך בפוסט הבא

פורסם

סבבה, קראתי, הבנתי בגדול, אך זה EXTREME, ניסתי לשחק עם שאר התזמונים, אבל יש יותר מדי אפשרויות וכל פעם שזה לא עושה פוסט זה מעצבן (איזה חבל שאין לי כפתור RESET במארז, רק POWEROFF).... בינתיים נישאר ככה

בינתיים מחלק 4/5 לזכרון זה סביר

יש לי ב EVEREST,

5533MB/S ב READ

1727MB/S ב WRITE

46.6NS ב LATENCY

פורסם

תביא מספרים בסנדרה, לא אוורסט

ועל איזה מהירות מעבד\זכרון ותזמונים זה?

פורסם

האם אתה מדבר על הגרסא הזו ?

Sandra Lite 2005.SR2a (10.60)

המעבד שלי, VENICE 3000+, כרגע על 244*9 (2200MHZ).

הזכרונות רצים על 200 (יחס 4/5 למעבד), תזמון של 2-3-2-5 וכל השאר על AUTO.

הכל במתח סטוק וקירור אויר סטוק.

פורסם

כן, זו הגרסה האחרונה

פורסם
  • מחבר

אני הגעתי לתוצאות:

מהירות זיכרון :500(FSB 250)

מכפלה :9.5

מהירות מעבד :2380(Athlon64 3500+)

תוצאות בEverest- :

Memory Read:6790 MB/s

Memory Write:2567 MB/s

Memory Latency:43.2

פורסם

מכפלה לא שלמה - :nono:

תשתמש רק במכפלות שלמות, הזכרון שלך על 238Mhz

פורסם

McFly אתה פה עדיין ? :)

בכל מקרה, הניסוי ממשיך.. מוזר שהמחשב לא עולה אם אני שם לו ב BIOS שהכל יהיה 222 (גם זכרון גם HTT), אבל ב CLOCKGEN אם אני מעלה אותם לבד מ 200 ל 222 בקפיצות קטנות אז המערכת ממשיכה לעבוד באופן יציב.. מה יכולה להיות הסיבה?

פורסם

מעכשיו אני פה רק בסופ"ש :P

שמת לב אולי באיזה שלב הוא מפסיק לעלות? POST הוא עובר?

פורסם

סופ"ש גם טוב :)

בכל מקרה, מסתבר שמצאתי את הבעיה.. ניסיתי לתת לו תזמונים יותר גבוהיים ב 220, אבל מסתבר שזו היתה הבעיה... אז פשוט שמתי הכל על AUTO ואז אמרתי לו רק 220 ל RAM, וזה עבד (הוא קבע תזמונים 2.5-3-3-6 במקום ב SPD של 2.5-3-3-7), ועכשיו אני עובד בלי בעיות על

HTT 444 ו RAM 222 הכל על מתח סטוק ועם 39 שניות ב SUPERPI....

עכשיו רק מעצבן קצת הטמפ של ה NORTHBRIDGE, מעניין אם אני ישיג עוד מאורר לשים שם על הכיוון שלו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים