עבור לתוכן

איזה ביוס הכי טוב לDFI nF4 LP Ultra-D?

Featured Replies

פורסם

מה זה הרבה מתח ? רשום באתר בדירוג שהם מקבלים הוא 2.6V.. כמה יותר, והאם אין סיכוי שהם יהרסו ?

ומה ה -2 נותן ? זה פשוט במקום להשתמש ב SPD מהזכרונות, עושה משהו קבוע מראש ע"י התכנת ששינה את ה BIOS ?

• תגובות 49
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הרבה מתח = סביבות 3V ומעלה. וכך אפשר להעלות מהירות ו/או להוריד תיזמונים.

2.6V זה בשביל התיזמונים הסטנדרטים - 2.5-3-3-7, שגם הוא אגב מעל התקן של JEDEC שמכתיב 2.5V ל-DDR400.

גירסאות ה-BIOS שמסתיימות ב-"2-" אמורות להיות תואמות יותר לזיכרונות מבוססים BH/CH/UTT מגירסאות BIOS אחרות.

שוב - שום דבר לא בטוח וייתכן שיש לך בכלל צ'יפים אחרים.

זאת הייתה הערכה שלי, ואתה כמובן תעשה כרצונך.

פורסם

בליסטיקס הם עם ציפים של מיקרון, הם אמורים לעשות 500 מגה הרץ + בתיזמונים של 2-5.2.2.5

ואל תתן להם 3V בחיים! תשאר על מקסימום 2.8

פורסם

בליסטיקס הם עם ציפים של מיקרון, הם אמורים לעשות 500 מגה הרץ + בתיזמונים של 2-5.2.2.5

ואל תתן להם 3V בחיים! תשאר על מקסימום 2.8

בליסטיקס Who ?

Where ?

פורסם

מה זה הרבה מתח ? רשום באתר בדירוג שהם מקבלים הוא 2.6V.. כמה יותר, והאם אין סיכוי שהם יהרסו ?

ומה ה -2 נותן ? זה פשוט במקום להשתמש ב SPD מהזכרונות, עושה משהו קבוע מראש ע"י התכנת ששינה את ה BIOS ?

נסה לתת להם 2.8v, לראות אם זה גורם להם לרדת ל-2-3-3-5, אח"כ 2-3-2 ואם גם זה עובד נסה 2-2-2

התזמונים שתגיע אליהם ייתנו אינדיקציה בסיסית לשבבים

פורסם

סבבה, רעיון טוב... במחשב הישן (שעבד על 266), הם נתנו 2-2-2-6 בלי בעיות, אבל זה בגלל ה BUS הישן...

סתם שאלה, האם עליה של רק ל 2.8 יכולה לגרום להם לנזק, יש דרך לבדוק ?

פורסם

2.8v לא יקצר את חיי הזכרון, רק 3.0v ומעלה (וגם מזה אפשר להימנע אם אתה שם עליהם מאוורר)

פורסם

עכשיו עוד שאלה, אני יודע שבד"כ נותנים את ה 4 תזמונים העיקריים 2.5-3-3-7, ואני ידוע מה הם ברשימה, אך השאלה שלי, גם ב BIOS שלי, יש את כל שאר התזמונים, מה איתם?

http://www.overclockers.ru/images/soft/2004/12/21/a64tweaker.png

פורסם

יש כל מיני מדריכי Tweaking לרשימת התזמונים הזו

קודם תתעסק עם 4 התזמונים העיקריים (וה-CPC/Command time)

פורסם

איזו אופציה ב BIOS הזה זה ה COMMAND TIME ? לא מצאתי משהו כזה (מה גם שב BOOT DISPLAY רשום שזה עובד ישר ב 1T)..

פורסם

CPC - Command per clock

פורסם

כן, חשבתי על זה, לא קריטי, ננסה אח"כ...

הכי מעצבן אותי שב LINUX המחשב לא יציב אפילו עם מעבר מ 1800 ל 2000 (בזמן קימפול, כשיש עומס רציני), שכב WINDOWS, הוא עובד פיקס גם ב 2400 (כנראה שאני לא מאמץ אותו יותר מדי אז)...

פורסם

אם אתה עובד עם לינוקס 64 ביט, זה יכול להסביר את ההבדל ביציבות באוברקלוק. היציבות באוברקלוק על מערכת הפעלה 64 ביט נמוכה יותר מאשר עם 32 ביט

פורסם

המממ... מעניין מאוד לדעת... כמה חבל שהשקעתי לקמפל את ה GENTOO64 הזה באיזה יום (לא קריטי, גם ככה בלילה)...

מעניין אותי, יש לך לינקים לדברים האלו ?

פורסם

תסתכל כאן וכאן למשל (בהנחה שטרנזיסטור נשאר טרנזיסטור בין Windows ו-Linux)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים