עבור לתוכן

איזה ביוס הכי טוב לDFI nF4 LP Ultra-D?

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש ברשותי לוח DFI nF4 LP UT Ultra-D + זיכרון Crucial Ballistix Tracer PC4000 512*2

ורציתי לדעת איזה ביוס יתן הכי הרבה ביצועים לזיכרון שלי וגם לא ייצור בעיות אחרות , לדוגמא:בעיה עם הכרטיס רשת שלא יכל להתחבר לרשת,בעיית יציבות ודברים כאלה בקיצור אני מחפש את הביוס שהכי טוב בשבילי ובלי תקלות.

תודה

• תגובות 49
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

העדכני ביותר שיש ל-DFI להציע. גש לאתר.

הערה - יש גירסאות BIOS צד שלישי (Merlin, Hellfire, Oskar Wu) שאולי תרצה לנסות, אבל אני בספק אם האחריות תישאר בתוקף.

פורסם
  • מחבר

העדכני ביותר שיש ל-DFI להציע. גש לאתר.

הערה - יש גירסאות BIOS צד שלישי (Merlin, Hellfire, Oskar Wu) שאולי תרצה לנסות, אבל אני בספק אם האחריות תישאר בתוקף.

איך באחריות הם יודעים שצורבים ביוס,אי אפשר לדעת כי אפשר לצרוב בחזרה לגירסא של DFI והגירסא שיש באתר לא מתאימה לי,אני לא יכול להתחבר איתה לרשת,וזה רק אם אני מצליח לצרוב אותה

פורסם

איזו גירסה יש לך כרגע ?

שני כרטיסי הרשת שלך לא פועלים ?

עריכה : לפי הת'רד הזה נסה לצרוב גירסאות BIOS שמסתיימות ב-"1-" או "3-".

פורסם
  • מחבר

איזו גירסה יש לך כרגע ?

שני כרטיסי הרשת שלך לא פועלים ?

עריכה : לפי הת'רד הזה נסה לצרוב גירסאות BIOS שמסתיימות ב-"1-" או "3-".

רק אחד אני מפעיל כי יש לי נתב עכשיו אני עם גירסא 310 המחשב יציב אבל אין ביצועים כמו ב510 או ב618 אבל שם היו בעיות יציבות וכרטיסי הרשת לא הגיבו,

אני ינסה את מה שהצעת לי ואם סה עובד אני יחזיר תשובה

פורסם

הממ.. לי יש את ה BIOS שהגיע עם הלוח אם מתאריך 3/10/05 רץ מעולה בלי בעיות, הכל עובד, וביצועים מעולים ..

פורסם
  • מחבר

הורדתי את ה510-3 הוא פצצתי,הזכרון שלי + זכרונות TCCD מקבלים ביצועים משופרים בגירסא -3 אם אתם גם מעדכנים את הביוס אל תשכחו לסמן את האפשר Update all,אם לא הלוח יעשה בעיות ויהיה לכם בלאגנים

פורסם

תוכל להרחיב, במה ביצועים משופרים, בכמה אחוז?

פורסם
  • מחבר

המשחקים עולים לי יותר מהר,הWindows יותר מהר,4 FPS יותר בחלק מהמשחקים וזהו.

פורסם

טירוף ;D

פורסם

XtremeSystems

(-1 for TCCD/Micron/UTT-CH/UTT-BH/BH/CH This is the general bios that should work ok but is not optimized for any specific memory, -3 for TCCD/Micron, -2 for UTT-CH/UTT-BH/BH/CH)

אגב, למי שיש זיכרונות מבוססים UTT/BH - עדיף להתקין BIOS שמסתיים ב-"2-" ולא "3-".

פורסם

יש סיכוי לדעת אילו סוג זכרונות אלו, ומה ה BIOS האופטימלי בשבילם?

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr_pc_3200_premier_dual_channel

שני לינקים לגבי זיהוי סוגי צ'יפים לפי מודולים :

XtremeSystems - Ram List

TechPowerUp!

במקרה שלך זה בעייתי

מה רשום על הצ'יפים עצמם ?

פורסם

הם מוגנים ע"י 2 HEATSINKS, אני לא יוריד אותם בשביל לדעת.. בכל מקרה, אם הם מסתירים את זה, כנראה שזה לא להיט, הא ? :)

פורסם

אם הייתי צריך לנחש - הייתי מהמר על UTT או BH שלא עברו ב-100% את בקרת האיכות.

זה לפי שבבי מידע קטנים פה ושם - לא משהו שאפשר להסתמך עליו.

אם בא לך לנסות - נסה גירסא עם "2-" ותספק לזיכרונות הרבה מתח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים