עבור לתוכן

במה הכרטיסי MX טובים מאחרים?

Featured Replies

פורסם

ATI לא עושה בשכל, היא נותנת את השוק הנמוך ל-nVIDIA.. ה-Ti4200 טוב בהרבה מה-Radeon9000. השווקים הבינוני והגבוה נמצאים שניהם בכיס שלה, היא צריכה להוציא משהו שמבוסס על RV300 (המצאתי שבב חדש! איזה כיף) שיכיל בתוכו ארבעה צינורות רינדור בלבד ואולי עוד כמה שינויים.. ליצור מהשבב סדרה של כרטיסים לכל פלח שוק, כמו ש-nVIDIA תעשה.

• תגובות 34
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ATI לא עושה בשכל, היא נותנת את השוק הנמוך ל-nVIDIA.. ה-Ti4200 טוב בהרבה מה-Radeon9000. השווקים הבינוני והגבוה נמצאים שניהם בכיס שלה, היא צריכה להוציא משהו שמבוסס על RV300 (המצאתי שבב חדש! איזה כיף) שיכיל בתוכו ארבעה צינורות רינדור בלבד ואולי עוד כמה שינויים.. ליצור מהשבב סדרה של כרטיסים לכל פלח שוק, כמו ש-nVIDIA תעשה.

ATi עושה בשכל רב...

ה- Radeon9000 מיועד להילחם ב- GF4 MX והוא לוקח אותו בקלות.

שבב כמו ה- "RV300" ייצא ביחד עם ה- Radeon 9700 כגרסה מסורסת ע"ע MX.

פורסם

אני לא חושב שהבנת אותי. בשוק הגבוה, ל-ATI אין תחרות (Radeon9700). בשוק הבינוני, שוב ל-ATI אין תחרות (Radeon9500, הורדת מחיר וכו'). בשוק הנמוך.. ל-nVIDIA יש שם Ti4200, שיעבור הורדת מחיר דרסטית. nVIDIA תהרוג את ה-GF4MX ואז בשוק הנמוך יש לך Ti4200 ו-Radeon9000, ואני לא צריך להגיד לך מי מנצח.

פורסם

ממתי 4200 זה שוק נמוך? כרטיס שעולה מעל 1,000 ש"ח הוא לא "שוק נמוך"....

פורסם

הו, הוא יהיה שוק נמוך כש-nVIDIA תוריד לו את המחיר.

פורסם

שוק נמוך זה 500 שקל. אני לא רואה אותו יורד לזה בזמן הקרוב. היה פה ת'רד על כך שה-4400 לא ייוצר יותר וה-4600+4200 יהיו השוק הבינוני, כשה-omen יהיה לשוק הגבוה...

פורסם

גם זה לא בדיוק חכם מצידה של nVIDIA.. אלא אם כן היא תוציא Ti4800, שיהיה חלש מה-Radeon9700 "רק" ב-50%.

פורסם

huh?

על מה אתה מדבר?

סדרת ה 4 נגמרה לא יהיו תוספות חדשות, תוך כמה חודשים תיהיה סדרה חדשה לגמרי עם כרטיסים לכל הרמות שיבוססו על הציפ Oman.

פורסם

כן, אני יודע. אבל אם היא לא תעשה משהו מהר, היא תמצא את עצמה מהר מאוד במקום השני במלחמת כרטיסי המסך..

אז זה יהיה או הייפ ענקי ל-NV30 או להוציא משהו חדש...

פורסם

אני דווקא לא חושב ש ה R300 יתפוס כל כך, דווקא בגלל שהוא יוצא ראשון אז לנוידיה יש עוד קצת זמן לעבוד על ה OMAN ולהבטיח שהוא ינצח במבחנים ואנשים לא ירוצו לקנות R300 אלא כבר יחכו עוד חודש לראות אם נוידיה מוציאה משהו יותר טוב..

פורסם

שניהם יהיו כרטיסים מדהימים, לדעתי ה-R300 יותר.. פשוט כי הוא יוצא קודם - הרבה קודם.

נ.ב ראה את הסרט: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1028124328,52088,

ותראה מה יש למפתחים לומר על הR300.

פורסם

ראיתי אותו, יש שם 3 מפתחים.

נראה שהאומן יהיה מוכן מה יהיה למפתחים שישתתפו בסרט של נוידיה מה להגיד.

פורסם

לדעתי הוא לא יביא את אותו הבופ.. שיביא איתו ה-R300.

פורסם

time shall tell, time shall tell.

פורסם
  • מחבר

שאלה: בן כמה גון קרמאק? כי הוא נראה איזה בן 20-... והוא הוא זה שהמציא את DOOM המקורי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים