פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים הזן הוא אם אם אותם חיי סוללה כמו של ה H10 אף פחות עקב בעיות שיש לו אם חיי הסוללה שלודרך אגב נגני ב RIO נחשבים בין הנגנים הכי טוביםה קרמה עד עכשיו חוטף שבחים על איכות הסאונד ו ה gapless שלו.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים לא בין הכי טובים אבל בין הטוביםהקארמה מאוד מגושםאבל הנגנים של ריו נחמדים ואם אני לא טועה הנגן הראשון היה שלהם
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים לזן מיקרו יש בעיית אוזניות וגם בעיית בטריה שלא ממש עומדת במה שקריאטיב אמרו... לפי משתמשים שהתלוננו (לא יחידים).ה-H10 פשוט מושלם. יש לו הכל...
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים מושלם ויש הכל חוץ מוידאו אבל זה לא קריטי כי זה גם ככה מסך קטןוהזמן סוללה שלו נמוך אבל זה נסבלאפשר לקנות עוד סוללה להחליף
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים למיני הוא מושלם זה בדיוק כמו שאתה לא משווה ביום הארדדיסק ופלאש לא משווים בין מיני לגדול.
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים לי יש את ה RIO CARBON, ואני חייב להגיד שבגדול, הוא עושה מה שצריך, מנגן מוזיקה.. עם זמן בטרייה פשוט מעולה, והוא גם קטן...הנגן בהחלט לא מתאים לכל אחד, והוא אחד מהנגני MINI הראשונים, אבל הוא עושה את העבודה, הוא זול, וגם לאחרונה הם שחררו FIRMWARE UPDATE שמוסיף אפשרויות כמו FILE BROWSING, לא רק ID3, וגם תמיכה ב JANUS (השכרת מוזיקה ONLINE)...
פורסם 2005 באוגוסט 720 שנים עדיין לא הבנתי מה ההבדל בין הגרסה האמריקקית לגרסה האירופיפית?חוץ מזה שהאמריקקי מגיע עם WMP 10 והאירופיפי עם IRIVER PLUS?
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים אגב יש ממש סתירות בין אתרים שונים של IRIVER : אחד אמריקאי, אחד כללי עולמי ואחד אנגלי.רק באחד רשום על H10 JUNIORורק בו רשום את האמת על H10: כלומר 12 שעות סוללה ו1200 שירים, ולא 2500 ו16 שעות סוללה כמו שרשום באחרים!
פורסם 2005 באוגוסט 820 שנים H10 JUNIOR - 40 שעות סוללה.H10 5 G - 12 שעות סוללה.H10 20G - 16 שעות סוללה.
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים מחבר יש לי עוד שאלה:האם אפשר להטעין את המכשיר גם כשהוא לא מחובר למחשב?תודה רבה, רועי
פורסם 2005 באוגוסט 1120 שנים כן ברור שאפשר , יש לך שנאי , בכל מקרה אתה תצטרך את הכבל של הUSB כדי להטעין אפילו אם אתה מטעין בלי מחשב ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.