פורסם 2005 ביולי 3120 שנים הייקניתי לוח אם של MSI ובביקורת שקראתי צויין שלמרות שיש יציאה דיגיטלית היא מוציאה רק שני ערוצים.אז אם אני רוצה לחבר לרסיבר קולנוע ביתי ולקבל 6 ערוצים או יותר אז זה לא יעבוד.אז מה שווה יציאה דיגיטלית אם אין 6 ערוצים לפחות?מה אני יכול לעשות עכשיו?להחליף לוח או לרכוש בנוסף כרטיס קול נפרד?
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים תקנה אודיגי ZS וזהו ודרך אגב זה שהציאה דיגיטלית לא אומר שהיא חייבת להיות רב ערוצית
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים לא צריך למהר ולהוציא כסף.דרך היציאה הדיגיטלית בלוח אפשר לשמוע סרטים עם 5.1 ערוצים בלי בעיה.רק צריך לכוון את AC3 FILTER להוציא את הסאונד ל-SPDIF ואז המגבר מפענח משם AC3 (בתנאי שהסרט מקודד כך).אם אתה רוצה 6 ערוצים במשחקים, אתה חייב להשתמש ביציאות האנלוגיות...
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים מחבר אני רוצה לדעת בוודאות שזה עובד ולא לקנות לוח ולגלות לאחר מכן שעשיתי טעות.אני רוצה לוח שנבדק וידוע שהוא מוציא 5.1 או יותר מהיציאה הדיגיטלית.יש לכם לוחות כאלה?אני מוכן אפילו להעלות קצת את התקציב אם זה חוסך לי כרטיס נוסף ויקר.אני צריך להחליט עכשיו סופית לפני שאני סוגר את ההזמנה ב LOGICPC
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים מחבר MSI NEO NFORCE3 PLATINUMועליו קראתי ביקורת מאתר OVERCLOCKERS שהוא לא נותן 5.1מה שאהבתי בלוח הזה זה הסידור הנוח שלו שלא כמו רוב הלוחות הסלוטים של הזכרון לא מפריעים לסלוטה AGP
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים לדעתי כל כרטיס עם יציאה דיגיטלית יכול להוציא 5.1 מסרטים למגבר חיצוני.אבל קשה להיות בטוח ב-100%... :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.