עבור לתוכן

חבל לבזבז כסף על מארז יקר

Featured Replies

פורסם

מה לא בסדר בהם?

• תגובות 38
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה לא בסדר איתם?

מה כן בסדר איתם?

מארז לא באיכות מתאימה למחיר

ספק כוח לא באיכות מתאימה למחיר

בקיצור אתה משלם הרבה ומקבל מעט מאוד אם בכלל

פורסם

לי יש מארז ג'נרי עם המאוורר הרגיל מקדימה שמכניס, אחד בספק (כמובן) ועוד אחד מאחורה שמוציא אוויר.

המארז לא "נבנה להולכת אוויר טובה" והפנטיום 4 1.8 שלי רץ על 2.5GHZ עם המאוורר הרגיל שלו. כבר שנתיים זה ככה.

לא צריך תמיד לרוץ לקנות את הכי יקר, כי חוק בסיסי בשיווק אומר - אם זה עולה הרבה כסף, תמיד יש מי שיחשוב שזה באמת יותר טוב.

פורסם

liorp צודק קניתי מארז ועוד שטוית באיזה 600 שקל ואז שאני מפעיל הכל זה עושה ריסטארת אז אומרית לי קנה אנרמאקס אני בה אומר תראו את האכי טוב לא ידעתי כמה זה עולה אז 1000 שקל חטפתי שיטוק נתנו לי מים הזמינו אמבולנס חשבתי 200 גג מה זה גניבה לוקחים משהו ג'נרי ובודקים עים הוא איכותי וגמרנו פי אני מיצטער שאני מכיר את הגלריה פה זה חבל על הכיס שלי ועכשיו אני תקוע עים fx 5200 בימקוום 6800 gt בימקום מארז ועכשיו אני במחלה ליקנות gate watch אני מיצתער שאני מכיר את האתר או מחשבים ביכלל היתי כבר יכל ליקנות אופנוע

פורסם

liorp צודק קניתי מארז ועוד שטוית באיזה 600 שקל ואז שאני מפעיל הכל זה עושה ריסטארת אז אומרית לי קנה אנרמאקס אני בה אומר תראו את האכי טוב לא ידעתי כמה זה עולה אז 1000 שקל חטפתי שיטוק נתנו לי מים הזמינו אמבולנס חשבתי 200 גג מה זה גניבה לוקחים משהו ג'נרי ובודקים עים הוא איכותי וגמרנו פי אני מיצטער שאני מכיר את הגלריה פה זה חבל על הכיס שלי ועכשיו אני תקוע עים fx 5200 בימקוום 6800 gt בימקום מארז ועכשיו אני במחלה ליקנות gate watch  אני מיצתער שאני מכיר את האתר או מחשבים ביכלל היתי כבר יכל ליקנות אופנוע

אתה צריך עזרה ואני רציני :kopfpatsch:

פורסם

מה שמיוחד ב-Cross Flow של CoolerMaster הוא צורת זריקת האוויר שלו.

מאוורר Blower שזורק 50CFM בתנאים הנכונים יותר יעיל ממאוורר Axis (מאורר פשוט).

פורסם

גם המיקום שלו בכלל לא גרוע

פורסם

צודק בהחלט...

גם אני רציתי לקנות מארז של TT ב 1000 שקל בלי ספק.. :(

עכשיו החלטתי לקנות מארז פשוט יותר ב 400 שקל ככה עם ספק ו 3 מאווררים... אחלה מארז שיעבור מודינג... ;D

פורסם

ב-490 ש"ח יש את ה-Sunbeam Transformer, הוא אחלה מארז.

אני הולך לקנות אותו בקרוב :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים