פורסם 2005 ביולי 3120 שנים גם אני חשבתי להשקיע 1000 ש"ח במארזחשבתי על שני הדגמים http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6245http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=10783בסוף הגעתי למסקנה שחבל על הכסף מפני שלא חשוב איזה מארז אני אקח , בסוף חייבים להתעסק ולקנות מאווררי צעצועיש לי מאוורר תלייה על הקיר , מקרר מצויין ופחות מרעיש מכל המאווררים האדיוטים שיש במארזשמתי אותו מול המארז (שהדלת פתוחה ) וניתקתי את המאווררי הצעצוע החלום התגשם סוף סוף , יותר טוב , יותר שקט , ויותר זול !!!בקיצור חבל להשקיע הרבה כסף , בשביל מארז שיכיל את המאווררים הללופשוט נמאס לי מהמאווררים האלה , בזבזתי הרבה כסף עליהם והגעתי למסקנה שכולם , במקרה הטוב צעצועים צבעוניים
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים למה אתה קונה מארזים בגלל שיש להם כמה מאוררים?קונים מארזים איכותיים כמו של קולר מסטר,אנטק וליאן לי איבגלל המבנה של המארז והזרימת האוויר הטובה שיש בויש בהם מרווח עבודה גדול ובניה חכמה מאוד מרכיבים איכותייםאבל גם אני נגדמארזים שעולם המוןלדעתי צריך להשקיע בתור גג 450 ש"ח
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר פעם הבאה תקנה מאווררים נורמליים ולא צעצועים צבעוניים (ע"ע THERMALTAKE)מודה באשמה , אבל כמה חיפשתי , שאלתי בכל מקרה 20 מאווררים כאלה , לא משתווים לאחד נורמלילא ברעש , לא ב-CFM ולא במחיר
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים יכול להיות, אבל עם מאוורר לא מצועצע כמו שאתה מגדיר יהיה קשה לקחת את המחשב למסיבות רשת וכאלה, וחוץ מזה תמיד נחמד שיש מארז יפה. אני למשל לא בזבזתי 1000, אני לא כ"כ נואש, 400 שקל השיגו לי מארז יפה מאוד, עם ספק כוח ועוד שלושה מאווררים.
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים אבל אני לא יודע מה איתך אני משתמש במאוורר הגדול לאוורר אותי ולא את המארז...כבר עדיף מאווררי "צעצוע" שנוצרו בשביל לקרר את המחשב מאשר מאוורר אמיתי להתבזבז על מחשב...
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים למה אתה קונה מארזים בגלל שיש להם כמה מאוררים? כן.קונים מארזים איכותיים כמו של קולר מסטר,אנטק וליאן לי איבגלל המבנה של המארז והזרימת האוויר הטובה שיש בו יש בהם מרווח עבודה גדול ובניה חכמה מאוד מרכיבים איכותיים המבנה הוא כמעט כמעט אותו מבנה בדיוק, ולכן גם זרימת האוויר דומה מאוד, מרכיבים איכותיים? השוני יהיה אולי אלומיניום במקום פח והפאנל הקדמי גם אלו' במקום פלסטיק בחלק מהמקרים, ולא חייבים מארזים של החברות האלה בשביל מרווח עבודה גדול וגם מרווח עבודה ממוצע מספיק מאוד.אבל גם אני נגדמארזים שעולם המוןלדעתי צריך להשקיע בתור גג 450 ש"ח
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים היה לי RAIDMAX COBRA עם 8 מאוררים...רעש בלתי נסבל והמחשב היה על 40 מעלותקניתי COOLERMASTER PRAETORIAN ויש לו רק 4 מאוררים...המארז על 35 מעלות עם טמפרטורת חדר של 26-27 מעלות. אולי זה בגלל המאורר בגג של המארז...אבל לפי דעתי זה האיכות של המארז
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים גם אני חושב ככה,אני דוגל בשיטה של לקנות מארז הכי ג'נרי, בלי ספק, ולנסר לו ת'צורה,אם מישהו לא עושה OC, אחד מקדימה שמכניס, אחד בדלת שמכניס, אחד בגג שמוציא, סידור חוטים וזהו!אני כבר עובד על מארז ג'נרי שקניתי לא מזמן, רק שאני מעוניין באוורר קצת יותר חזק, אז אצלי יש שניים בדלת שמכניסים ועוד אחד מתחת לספקבדרך הזו אתה יכול להגיע לעלות יחסית נמוכה של רכיבים
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר אני לא מבין , למה אין מאווררים יותר גדולים במארזיםצריך מאוורר של 250 מ"מ או 300 מ"מ על הדלת (בצד) , זה מושלםלא צריך יותר כלום
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים אפשר להכניס כזה מאוורר לכל מארז? : נ.ב: אני לא מדבר על התמונה, התמונה סתם מצחיקה ;D
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר ב CM STACKER יש מאוורר 300 מ"מנכון אבל איפה משיגים אותו ?וכמה הוא עולה ?[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.