עבור לתוכן

ייעוץ בנוגע לפנטיום 4....

Featured Replies

פורסם

טוב בזמן אחרון אני ממש לא מעודכן בהתפתחות הטכנולוגית והמהירויות\סטנדרטים מעבדים\ליבות וזיכרונות וכו'...

במיוחד בכל מה שקשור לערכות שבבים זיכרונות ומעבדי פנטיום 4.

מישהו מכיר מדריך שיכול לעזור לי?

או שנתחיל בכך שאשאל מהיא ערכת השבבים האידיאלית כרגע, אני לא מעוניין בRDRAM אז אני מניח שזה סוג של I854

אבל זכרונות לערכה זו לפי מה שאני זוכר הינם רק 2100\1600 ולא 2700 החדשים...

גם כן אין לי מושג מה ההבדל בין northwood ל williamate או מי מהם הוא עובד בFSB של 400MHZ או 533MHZ

או מי בכלל 13 מיקרון, ואיזה סטפינג או מהירויות עדיף לקנות.

גם כן איזה לוחות ממולצים בארץ?

פורסם

טוב בזמן אחרון אני ממש לא מעודכן בהתפתחות הטכנולוגית והמהירויות\סטנדרטים מעבדים\ליבות וזיכרונות וכו'...

במיוחד בכל מה שקשור לערכות שבבים זיכרונות ומעבדי פנטיום 4.

מישהו מכיר מדריך שיכול לעזור לי?

או שנתחיל בכך שאשאל מהיא ערכת השבבים האידיאלית כרגע, אני לא מעוניין בRDRAM אז אני מניח שזה סוג של I854

אבל זכרונות לערכה זו לפי מה שאני זוכר הינם רק 2100\1600 ולא 2700 החדשים...

גם כן אין לי מושג מה ההבדל בין northwood ל williamate או מי מהם הוא עובד בFSB של 400MHZ או 533MHZ

או מי בכלל 13 מיקרון, ואיזה סטפינג או מהירויות עדיף לקנות.

גם כן איזה לוחות ממולצים בארץ?

ערכת השבבים האידיאלית היא ה-845E, או ה-845D, ה-845 היא בשביל SDRAM ולפי מה ששמעתי וראיתי זה דיי עלוב.

ההבדלים בין Northwood ל-Willimate הוא שה-Northwood מיוצר ב-0.13 מיקרון ויש לו זיכרון מטמון(L2 Chace) של 512K, לעומת ה-Willimate שהיא ליבה שמיוצר כ-0.18 מיקרון וזיכרון מטמון של 256K.

ל-Northwood יש שתי סדרות אחת היא ה-A שמהירות הבאס שלי היא 100(400) וסדרת ה-B אשר יותר יקרה מסדרת ה-A עם באס של 133(533).

אני חושב שה-IT7 של Abit הוא הכי טוב, אבל הוא נמכר רק אצל אקסלנט.

פורסם

ומה עם ערכת השבבים 845G???

זה לא אמור להיות יותר טוב מ-845E??..... :s05: :itschy:

פורסם
845.png
פורסם

ה 845PE ו 845GE לא נמכרים עדיין.

פורסם

טסק טסק טסק...

מה עם SIS 645 ו- 645DX?

לי יש את MSI 645 MAX 2 LRU שמבוסס על 645DX והוא עובד פצצה...

יותר זול ויותר טוב מהשבבים של אינטל

אם אתם קונים את הדגם הזה רק שימו לב שאפשר להגיע רק ל-1.65V CPU VCORE וגם זה עם שינוי ב CMOS (המקסימום המקורי הוא 1.6V)... אלא אם כן אתם לא מפחדים מזה ואז השמיים הם הגבול והלוח הוא גם אוברקלוקר אגדי

פורסם

כן, ל SIS יש פתרונות לא רעים, במיוחד ביחס למחיר שלהם.

:'( I see you still didn't hit 133MHz

פורסם

מה זה cmos?

פורסם

כן... אני מחכה עדיין לתשובה מ MSI בקשר לשדרוג ה BIOS כדי לאפשר עוד מתח - מחלקת התמיכה שלהם חולרות >:(

ואבא שלי לא מרשה לי לעשות VID PINNING שזה דבר כ"כ פשוט ויתן לי את עוד טיפת המתח שאני צריך (הצלחתי את האוברקלוק בנאדם.. אחרי שנים של עבודה - הייתי צריך לעשות HEX EDIT ל CMOS אל תשאל, עד שבסוף הצלחתי לעלות את המחשבו, את מערכת ההפעלה, את SANDRA, את ה PRIME95 ואז קיבלתי ממנו HARDWARE ERROR - עוד טיפההה וולטאג' ואני מסודר. אני בטוח.) למה אבא למה ?!?!?!?! ;D

CMOS זה המקום בו ה BIOS שומר את כל הערכים שלו והוא נמצא ביחידת זכרון על הלוח אם שנקראת RTC

פורסם

אתה יכול לפרט עוד קצת בקשר לאוברקלוק שלך?

מה היו הבעיות ואיך פתרת אותם?

תודה

פורסם

ערכת את הביוס בעצמך?????.

:o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים