עבור לתוכן

התלבטות רמקולים יוקרתיים 2.1 + שאלה

Featured Replies

פורסם

ככה...יש לי כרגע את Logitech X-530 אבל לאחר הקנייה שמתי לב שאני לא באמת צריך תצורת 5.1 אלא מסתפק ב1.2. עכשיו אני מתלבט אם לקנות רמקולים 2.1 איכותיים במקום הX-530 (אותם אני מוכר). אני חושב בעיקר על הATP3 של אלטק אבל שמתי שישנם גם הרמקולים Logitech X-230 באותו מחיר של הATP3 והשאלה שלי היא האם אלה אותם הרמקולים שלי יש (חלק מהX-530) ואם כן - האם הם באותה הרמה של הATP3 (שכן אם הם באותה רמה אני כבר אשאר איתם וארוויח שני רמקולים אחוריים וסנטר 8) ). מה דעתכם?

פורסם
  • מחבר

?

פורסם

אין לי מושג למה אתה קורא לזה יוקרתיים, אבל בכל מקרה יש לך את ה HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II שאני אישית מאוד אהבתי.

אם אתה מחפש משהו יותר זול, באמת האלטק לנסינג לוקחים בלי לשים לב.

אם כבר מתפשרים על רמקולים בינוניים אז הייתי ממליץ על קריאטיב ולא לוג'יטק, אבל שוב, בסביבת מחירים הזאת האלטק לנסינג הכי מומלצים.

מה בוער לך למכור את ה5.1 שלך? סתם כי אתה לא צריך אותם, או כי אתה רוצה להשאר עם מזומנים ביד?

פורסם

לפי הכותרת חשבתי כבר אתה מתכנן משהו רציני (יוקרתי)!!    כעיקרון אין לפי דעתי הבדל (רציני)בין המערכת הנוכחית שלך לבין ה atp לכן לא כדאי שידרוג

פורסם
  • מחבר

האמת היא שחשבתי ללכת על משהו יקר יותר (סביבות ה1000 שקל) אבל לאחר התלבטות קלה (הבאתי בחשבון בין היתר שכולו יש לי כ. קול מובנה של הUltraD) החלטתי לרדת לטווח מחיר נמוך יותר.

מה שכן אחד פה אומר שהאלטק לוקחים בגדול והשני שאין ממש הבדל...סיבכתם אותי קצת... :kopfpatsch:

ד"א אני מעיף את ה5.1 כי אין לי שימוש באחוריים ובסנטר (חח וגם אין לי כוח לתלות אותם ;) ).

פורסם

תשתמש בחיפוש, תקבל הרבה מאוד תשובות.

פורסם
  • מחבר

מה בדיוק אני אמור לחפש? logitech vs altec??......

פורסם

מילות מפתח.. (אתה יודע, שקשורות לרמקולים שאתה מחפש)..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים