עבור לתוכן

מארז לטיסה

Featured Replies

פורסם

שלום,

בקרוב אני אמור לעבור לחו"ל מטעם מקום העבודה שלי ואני רוצה לקחת איתי את ה- PC, אבל יש בעיה של עלויות משלוח כמובן.

אני צריך מארז קטן ככל האפשר כדי שאוכל לקחת אותו עליי בלי להזדקק למשלוח. הבעיה היא שהמארז החדש צריך לתמוך ב:

ATX, P4 2.6

2 כוננים אופטים 5.25

3 כוננים פנימיים 3.5

1 כונן חיצוני 3.5

3 כרטיסי הרחבה PCI

1 כרטיס AGP

USB, Audio, Firewire, LAN

ושאר אמצעי קירור

למישהו יש המלצה?

תודה,

איתי

פורסם

הוא לא תומך ב-ATX מלא.

פורסם

נתחיל מהסוף להתחלה :

אין שום מארז לגודל לוח סטנדרטי שיאפשר לך להעלות אותו איתך עליך לטיסה כציוד אישי (שלא לדבר על משקל של מחשב אישי סטנדרטי).

אם תתן עוד פרטים מדוע אתה צריך דווקא את מחשבך או מה בדיוק אתה צריך בו, אולי יעזורו לך למצוא פה פתרונות יצירתיים (כמו לקיחת מספר חלקים קריטים והרכבה שם וכו ....

אם המטרה לחסוך כסף - אז כנראה לשלם עליו כתוספת למטען יהיה הכי זול.

פורסם

לדעתי עדיף שתקנה שם את המארז (לאן שאתה טס...)

רכיבים רגישים תיקח איתך (דיסק קשיח, מעבד...) ודברים אחרים תשים כמטען בתוך משהו קשיח שלא יזוקו.

פורסם

אין שום בעיה לשים מחשב במזוודה ולשלוח אותו כמטען, לפחות ברוב חברות התעופה.

ב BA למשל אפשר לקחת שתי מזוודות של 32 קילו כ"א (מחשב לא שוקל יותר מ 20 קילו - וגם זה די קיצוני).

רק צריך להקפיד שהספק מתאים למתח הרשת בארץ היעד.

רק הייתי מגיע לשדה התעופה בזמן למקרה שהם יראו את האלקטרוניקה ויצטרכו לעשות איזו בדיקה לנושא.

פורסם

בדיקות שיקוף לא מסוכנות לחומרה? אני מניח שגם כששולחים את המוצרים לארץ הם עוברים בדיקות כאלה, אבל אולי יש חיפוש ידני/מכונה שלא פוגע

פורסם

לlaptop שלי עשו שיקוף והוא בסדר.

פורסם

אני נסעתי לניו יורק עם 40 דיסקטים במזוודה וכולם הגיעו שלמים ובריאים

פורסם

לא יודע מה איתך אבל אני הייתי מוכר את המחשב (עושה גיבוי של ההרדיסק על דיסקים עם צריך) וקונה מחשב שם, אבל אולי זה רק אני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים