פורסם 2005 ביולי 3120 שנים שאלה קטנה.אם כשרציתי להתקין ווינדוס אקס פי דרך הדוס הייתי מקיף את הצירוף הבאCD I386\WINNETאז אם אני רוצה להתקין את הויסטה איזה צירוף אני אמור לתת???בבקשה שמישהו יחפש מידע..תודה.
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים אני לא מכניס שום צירוף, הדיסק בוטיבל ד"א בחיים אל תתקין באטה במיוחד לא של איכס סופט
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר סבבה לך.אני גם עושה בוטיבל.אבל במקרה הזה אני מתרין את המערכת דרך הדוס מכיוון והמערכת נמצאת באחד הכוננים ואין לי אותה צרובה על דיסק.בכחל מקרה אני מחכה לתשובה.תודה.
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים אתה לא מבין שאף אחד לא יוכל לענות לך על השאלה הזאת מכיוון שחוץ ממך אף אחד עוד לא התקין וגם אף אחד לא חושב להתקין את WINDOWS VISTA.
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מה הבעיה להסתכל קצת על הדיסק ולחפש את קבצי ההפעלה? או לקרוא את ה-readme או משהו בסגנון? ואיך אנחנו יותר טובים ממך בלחפש בגוגל?
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר תודה על ה"עזרה"במקום לעזור אתם רק מזיינים בשכל.תגידו שאין לכם מושג וזהו לא חייב לשאול כל מיני שאלות טפשיות כגון"למה אתה מתקין אותה?"אם הייתי רוצה חוות דעת הייתי מבקש.
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים בבקשה שמישהו יחפש מידע..תודה על ה"עזרה"במקום לעזור אתם רק מזיינים בשכל.תגידו שאין לכם מושג וזהו לא חייב לשאול כל מיני שאלות טפשיות כגון"למה אתה מתקין אותה?"אם הייתי רוצה חוות דעת הייתי מבקש.אתה כפוי טובה וחצוף.אתה שואל פה שאלה שלא אמורה להיות לך בעיה מיוחדת למצוא בעצמך את התשובה לה, בין אם בחיפוש פשוט בדיסק או חיפוש עוד יותר פשוט בגוגל. אבל אתה מתעצל, שולח אותנו לחפש ומתעצבן כשלא עושים את העבודה בשבילך. אנשים פה אמרו לך שהם לא יודעים כי אף אחד עוד לא מתקין את זה (לפחות לא מחוץ לסביבות ניסוי), ובצדק. את ה-Readme קראת? את שאר הדוקומנטציה שהגיעה עם מעה"פ קראת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.