עבור לתוכן

"ערכנו פולסא דנורא למעבדת מחשבים יהוד"

Featured Replies

פורסם

כן, בצורה מזעזעת כזו התבטאו אמש שני חברי פורום חומרה מאתר אינטרנט עלום שם באוזני כתבנו.

מדבריו עולה כי הצעירים מאסו במה שבפיהם מכונה "חרא חומרה" אותה הביא בפניהם באתר, וקצה נפשם בנסיונותיו הנקלים למכור להם

חלקי מחשב שעבר זמנם.

כתוצאה מכך, הם התאספו בבית קברות, כשהם לבושים בשחור עם כיסויי ראש של נינג'ות, וערכו טקס נורא בו נטבחו, בין היתר, גם לאמה וקרוקודיל.

בטקס, התחננו בפני בורא עולמות כל יכול שיקח אותו מהם, ואם לא יטול ממנו את נשמתו - בהנחה שהייתה לו כזו מלכתחילה, ואינו רובוט סריקת מחירים ממוחשב, כמובן - יהפכו אותו לערבי.

כתבנו מדווח כי הרשויות פתחו בחקירה.

ואני שואל, עד מתי? חופש גדול, אין דין ואין דיין. אף אחד לא שם לב לילדים האלו, עד שיגיע אסון. אסון, אני אומר לכם ::)

פורסם

lol קרעת אותי עכשיו :lol:

פורסם

בונא יא סטלן לקחת משהו? הרגת אותי אני משתין עוד שנייה במכנסיים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

LLOLL

אתה חייב טור אישי באתר.

פורסם

LLOLL

אתה חייב טור אישי באתר.

בהחלט!! :xyxthumbs:

פורסם

כן, בצורה מזעזעת כזו התבטאו אמש שני חברי פורום חומרה מאתר אינטרנט עלום שם באוזני כתבנו.

מדבריו עולה כי הצעירים מאסו במה שבפיהם מכונה "חרא חומרה" אותה הביא בפניהם באתר, וקצה נפשם בנסיונותיו הנקלים למכור להם

חלקי מחשב שעבר זמנם.

כתוצאה מכך, הם התאספו בבית קברות, כשהם לבושים בשחור עם כיסויי ראש של נינג'ות, וערכו טקס נורא בו נטבחו, בין היתר, גם לאמה וקרוקודיל.

בטקס, התחננו בפני בורא עולמות כל יכול שיקח אותו מהם, ואם לא יטול ממנו את נשמתו - בהנחה שהייתה לו כזו מלכתחילה, ואינו רובוט סריקת מחירים ממוחשב, כמובן - יהפכו אותו לערבי.

כתבנו מדווח כי הרשויות פתחו בחקירה.

ואני שואל, עד מתי? חופש גדול, אין דין ואין דיין. אף אחד לא שם לב לילדים האלו, עד שיגיע אסון. אסון, אני אומר לכם ::)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

בורא עולם עסוק בפולסות קודמות , אנא המתן ותענה לפי התור , תודה

פורסם

:bash:

נו באמת, עד לאיפה אפשר להגיע.

זה בהחלט תרד סתמי, חסר תכלית, ומקומו לא כאן.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים