עבור לתוכן

שאלה בקשר למעבדי AMD

Featured Replies

פורסם

שלום!

רציתי לדעת מה ההבדל ביון מהירות שעון של אינטל ובין מהירות שעון של AMD?

פורסם

1.2 ג'יגה אם זה סוקט 939

וג'יגה אם זה סוקט 754

פורסם

1.2 ג'יגה אם זה סוקט 939

וג'יגה אם זה סוקט 754

מה הקשר?

לא הבנתי? איפה אינטל פה בדיוק?

ונראה לי שזה גם הפוך... ל754 יש תמיד 200 מגהרץ יותר לא?

פורסם

מהירות השעון של Athlon 3000+ Venice היא 1.8 ג'יגהרץ... באינטל פשוט מה שרשום רשום..

פורסם

מה הקשר?

לא הבנתי? איפה אינטל פה בדיוק?

ונראה לי שזה גם הפוך... ל754 יש תמיד 200 מגהרץ יותר לא?

זה מה שהוא התכוון בדרך מאוד מעותת... הוא רשם את ההפרש בין המהירות של מעבד INTEL ל AMD באותו דירוג...

פורסם

זה מה שהוא התכוון בדרך מאוד מעותת... הוא רשם את ההפרש בין המהירות של מעבד INTEL ל AMD באותו דירוג...

תרשה לי להגיד:

מהההההההההההההה?????????????????

תודה.

פורסם

הוא התכוון שההפרש בין AMD 3000 ל INTEL 3000 הוא 1200MHZ לטובת INTEL מול AMD 939 ו 1000 MHZ מול AMD 754...

פורסם

למי אכפת מ3000+ ספציפית, זה לא קשור וסתם מטעה אנשים, אין שום הפרש קבוע בין אינטל ל AMD.

פורסם
  • מחבר

מה סוקת קשור למהירות?

בואו ניקח את המעבד Athlon 64 4000 ואת P4 3.8 שתיהם מעבדים מהירים שאמורים להיות שווים פחות או יותר אבל Athlon 64 4000 פןעל במהירות של 2.8 לאומת ה3.8 של INTEL?????

זה לא יכול להיות 2.8 זה מהירות עלובה חייב להיות איזה הבדל בין המדידות של המהירות....

מה ההבדל אני רוצה לדעת

פורסם

ניסית לעשות חיפוש בכלל ? לפני ששאלת ? כי כמו שאתה שאלת, מיליון לפני גם שאלו...

ההבדל הוא שהמהירות של המעבד זה לא מדד לביצועים של המעבד בפועל, יש מרכיבים רבים שמשפיעים על זה, וכפי שתוכל לראות בתוצאות BENCHMARK, הם מציגים ביצועים עדיפים (AMD) במרבית הדברים, אם כי גם ל INTEL יש יתרונות בדברים כמו קידוד וכו'...

ושוב, לפני שאתה ממשיך, תעשה חיפוש...

פורסם

יש הבלדי ארכיטקטורה בין מעבדי AMD ואינטל, ובנוסף (ואולי משתמע מכך) ישנם הבדלי מהירויות.

איך עוזרים לצרכן התמים להבין מה עומד נגד מה ומי נגד מי ?

AMD יצרו מדד שמשקלל את העניין.

במידה ואתה רוצה לדעת בדיוק מה עדיף על מי ומתי - בשביל זה יש כתבות וביקורות ברחבי הרשת שעושות את זה בשבילך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים