עבור לתוכן

מחפש אוזניות Earphones

Featured Replies

פורסם

מה היופי?

שאין חור?

פורסם

לא יאומן, רק פה דיון על אוזניות ב200 שקל יכול להגיע לדיון על אוזניות ב900$.

אם לענות בהקשר לנושא הדיון המקורי, אני אגיד שבמחיר הזה אני הייתי לוקח איזה אוזניות earbuds של סנהיזר(לא שיש הרבה ברירה), שאמורים להיות גם בחנויות האודיו הכי פרימיטיביות(שזה בערך הסוג היחיד שאני נתקלתי בו בארץ).

בכל מקרה, צריך להבהיר כמה דברים:

900$ בחור.

ולפני זה אתה הולך לרופא אוזניים ששופך לך סיליקון חם לאוזן.

UltimateEars זאת החברה הכי יודעה ביצור אוזניות Canalphones מותאמות אישית, קיימות בדגמים בטווח מחירים של 550 עד 900 דולר, לא כולל הכנת דגם פנימי של האוזן שלך אצל אודיולוג, שליחת הדוגמית ללאס וגס(שם ממוקמת החברה), שליחת האוזניות לארץ ותשלום מיסים במכ"ס (רק המחשבה על זה מעוררת בי צמרמורת). כמובן כיוון שזה אוזניות שמיוצרות בהזמנה אישית, הן חסרות שום ערך של מכירה ליד שנייה.

ואגב, זה סיליקון קר, ובנוסף קיימות גם בנוסף עוד 3 חברות שמייצרות אוזניות מהסוג הזה: Westone, Sensphonics ו Future Sonics בערך באותם טווח מחיר: יקר עד יקר מאוד; או בין 350$ ל 900$.

מאיזה חור לעזאזל יוצאת המוזיקה ???

זה לא אוזניות מבוססות דריוור דינמי- היחידה שבפנים מרעיד את כל גוף האוזניה ומשמשת בתור דריוור פני בעצמו- הצליל לא צריך "לצאת מאיזשהוא חור".

למישהו יש ביקורת על האוזניות הבאות?

http://www.ultimateears.com/custom/item__view_item__prod-950.html

האם הם באמת שוות כל כך הרבה כסף?

האם אוזניות יקרות אחרות -לא canal phones - שוות את הכסף?

התאר יצר איתי קשר ואמרו לי שאזל ליבואן מהמלאי ומציעים לי במקום אוזניות P15 של coss שהן "גם מצוינות". כדאי?

א' כל, לא. ב', זה Koss. ג', אף פעם אל תאמין למוכר.

זה אוזניות של 15$, ועם ביקורות לא מחמיאות שמשוות אותן לאוזניות הזבל(בדרך כלל) שמקבלים עם נגנים ניידים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים