פורסם 2005 ביולי 3020 שנים אממ אז ככה אני רוצה לקנות iAudio X5 בארה"באז ככה האם זה יכול משהו??יש סוג של בעיית קידוד או משהו? ואם אפשר לפתור את זה בעזרת תוכנה?
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים בעיה של קידוד או מה?? לי יש את הנגן ובנתים לא השתמשתי בתוכנה אפילו לא פעם אחת אני פשוט מחבר למחשב וזהו ניפתח לי כונן נוסף לשם אני מעביר מה שאני רוצה !!!!! כמובן שאני משתמש בתוכנה רק לההמרה של הקליפים או הסרטים איך שאתה רוצה שלוקח לי 5 דקות לקליפ ו-20 דקות לסרט משהו שלא ניסיתי וזהו אבל אל תידאג המכשיר קולט כל סוגי המוזיקה שיש קימת!!! וגם עם יש בעיה יש לך את התוכנה לפי מה שכתוב בחוברת אתה יכול להמיר שם סוגים שהמכשיר לא תומך בהם או שאתה רוצה ל-MP3 עניתי לך על השאלה אחי???
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים כן?!!! את IAUDIO X5Lנהנה ממנו מכל שניה ורגע באמת מכשיר מעולה!!!נ.ב אני עדין באמריקה !!!!
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר יכול להיות בגלל זה.. אני חושב..יש מכשירים שיש להם סוג קידוד שונה בין ארה"ב לפה בארץ... או משהו כזהאז רציתי לדעת שאם אני קונה אחד כזה אני לא יתקע בבעיות
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים אתה מדבר על מכשירי VIDEO, כמו PAL ו NTSC ? פחות רלוונטי לגבי מוצרים דיגיטלים אני מניח...בעיות שיש זה לרוב FIRMWARE אמריקאי מוגבל יותר (בעיקר במוצרי IRIVER), אבל לא נראה לי שב IAUDIO יש את הבעיה הזו.
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים גם אני נוסע בקרוב לארה"ב ורציתי לשאות את אותה שאלה בדיוק..ועוד שאלה ה i-audio x5 לא תומך בקבצי mp3?
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים מחבר הוא תומך בmp3 ogg wavjpegtxtmpeg4מסודר לפי קטגוריותושאלה נוספת האם יש הסדל בין הגירסא האמריקאית לגירסא האירופאית?
פורסם 2005 באוגוסט 120 שנים הוא תומך בmp3 ogg wavjpegtxtmpeg4מסודר לפי קטגוריותושאלה נוספת האם יש הסדל בין הגירסא האמריקאית לגירסא האירופאית?הבאנדל, אם אני לא טועה..
פורסם 2005 באוגוסט 320 שנים lo ahi aen avdael bklom lo ledogהוא גר בארה"ב, אם אני זוכר טוב שזה הוא, אז תקשיב לו ..
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים nahon za ani nimi7hasmo oti pashotani lo gar b-america pashot ani bati lahofsha poani adain b-americabekasher lamahsheir en avdal bklom kmo b-iriver
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.