פורסם 2002 ביולי 3023 שנים אפשר לעשות בRUN שרושמים איזה משהו ואז הוא מראה לך את האיי פי וכל מיני אפשרויות שחרר חדשאז אני רק זוכר את האותיות הראשונות שזה WINIP
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים אבל יש לך אפשרות אחרת...ipconfigאבל אם תריץ את זה ככה זה יפתח ויסגר (זה דוס)תקיש את זה בחלון דוס
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים יש לי גם שאלה קטנה שקשורה לזהאיך אני רואה את הIP שלי באינטרנט אם אני מחובר לאינטרנט דרך שרת או מודם חיצוני שמחובר לכ.רשת?ולפי מה שביררתי והבנתי שלמודם החיצוני ולמחשב המחובר אליו, לכל התקן יש IP כי לכל אחד יש כתובת MAC משלו נכון?
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים או דרך הממשק של אותו מודם או ראוטר (שכן הוא זה שמקבל את הIP) או דרך אתרים דוגמת - http://whatismyip.comרק תדאג שלא מוגדר לך PROXY בדפדפן אחרת תקבל את הIP שלו במקום את שלך.ב2000 בשביל לקבל את הIP הפנימי תכתוב בRUN- cmdואז בחלון דוס שיפתח - ipconfig /allיהיו שם הגדרות שונות לפי ההתקנים השונים שיש לך במחשב.
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים בכל מקרה כשאתה מחובר דרך ספק אינטרנט, אתה מקבל בכל חיבור IP ממאגר כתובות שיש לספק. אין לך אפשרות לדעת מה הIP שתקבל. בADSL אם אתה משתמש בחייגן, זה בערך אותו תהליך אבל התוצאה זהה. אם המודם ADSL שלך הוא זה שעושה את החיבור ואתה נמצא ברשת ביתית, הכתובת שלך היא בתוך הרשת שלך בלבד. באינטרנט אתה שוב מחובר דרך מחשב של הספק שלך רק בדרך קצת שונה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.