עבור לתוכן

עזרה במציאת מחשב נייד למטרת גרפיקה ולימודים -->

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מחשב נייד למטרת עריכת גרפיקה *דו-ממדית* ולימודים.

על המחשב לעמוד בקריטריונים הר"מ:

1. כמה שיותר קל - אני אמור לסחוב אותו רוב השבוע.

2. תומך בטכלוגיות ובארכיטקטורת התקשורת העדכניות - מאחר במוסד הלימודים שלי יש תמיכה באינטרנט אלחוטי ובכלל כדי שאוכל להשתמש בו גם בעוד 5 שנים.

3. אבא ואמא - חברה טובה עם קבלות (כלומר: לא HP).

אשמח לקבל עצות לשיפור / שינוי וכן עצות לדגמי מחשב שונים.

תודה רבה!!

פורסם
  • מחבר

המחשב שהוצא לי בהחלט חביב למדיי ואולי מעט זול ביחס למחשבים קלי משקל (לעומת IBM לדוגמה, שם מחירי המחשב מתחילים מ-10,000 ש"ח).

שימו לב שמדובר במן "מחשב שלד" כאשר צריך הוא לא כולל חיבורים אלחוטים כך שיש להוסיף למפרט (למחשב "טוב" המחיר בערך כ-8300 ש"ח) - עדיין זול מ-IBM.

עקרונית, המטרה הראשית של המחשב היא לסיכום שעורים "און ליין" בשעור (במקום מחברת).

להבנתי, קשה להסתובב באוניברסיטה, בין החדרים, עם 3 קילו ביד או על הגב כך שמחשב קל משקל יהיה נוח. כמו כן, הבנתי שזמן הסוללה של מחשבים קלי משקל הוא רב יותר (בשעתיים בערך) ממחשבים ניידים סטנדרטים.

המטרה המשנית היא עיצוב גרפי בתוכנות דו-מימד.

בתור סטודנט, אני מעוניין כמובן להוציא כמה שפחות על המחשב; אבל לדעתי התיאור הטוב ביותר הוא להוציא את הכסף כך שיתן לי את התמורה הטובה ביותר (כמובן בלי להשתגע כמובן, אני לא הולך להוציא 20,000 ש"ח או אפילו לא 10,000 ש"ח...).

למען האמת, אני עדיין בוחן את עניין הכדאיות של מחשב קל משקל, הרי ב-1500 ש"ח פחות אני יכול לרכוש מחשב IBM (שנחשבים איכותייים ויקרים ביחס לשוק) יותר חזק מכל מחשב קל משקל שאני אמצא - לפחות לפי מה שבדקתי - אשמח להתבדות.

בבקשה, אשמח לקבל עוד תגובות!  :jump:

פורסם
  • מחבר

מה אתם חושבים על המחשב הזה?

AVERATEC C3500

מחודש Averatec C3500 Notebook and Tablet PC DVD/CDRW WIFI G 40GB 256MB TV-OUT

מחיר:  6450 ¤ 

דגם: AVERATEC AV3500T60

מעבד: Mobile AMD AthlonT XP-M 2200+ with PowerNow!T 2.0 Technology and QuantiSpeedT Architecture

זכרון: 256MB  DDR 333MHZ

כונן קשיח: 40GB

מסך: 12.1 High Contrast XGA Screen  רזולוציה 1024x768 XGA

כרטיס מסך: SiS M741 Integrated Graphics

כוננים:  DVD/CDRW COMBO DRIVE

מודם: Integrated V.92 56K Modem

רשת: Integrated Intel® PRO 10/100   WIRELESS LAN 802.11G

יציאות

4-USB 2.0

Audio jacks: Microphone in connector and stereo speakers/headphone connector

V.92, 56K Modem - RJ-11

TV-OUT S.VIDEO

10/100 Ethernet - RJ-45 

No parallel, serial ports

Video: 15-pin monitor connector

PC Card sockets  - one Type II

DC input

מערכת הפעלה: Microsoft® Windows® XP Tablet PC Edition

משקל: 2.5קג

אחריות: שנה

פורסם

יש לי 2 הסתייגויות מהמחשב שנתת:

1. לא יודע מי אלה Averatec. העמדה שלי היא שבמחשב נייד חשוב לקנות Brand Name.

2. מעבד AMD Athlon XP-M זולל חשמל יחסית לפנטיום M, וגם לא יותר מדי חזק.

מצד שני - הוא Tablet, ואני בהחלט מבין את המשיכה של Tablet. בדיוק הזמנתי לעצמי לפני שבוע את ה IBM X41 Tablet ב 2000 דולר.

עברתי ברפרוף על קצת הצעות:

יש את זה:

http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2056&p=2

קצת כבד יחסית, מצד שני ביצועים לא רעים, כולל כבר 3 שנות אחריות (שווה לא מעט כסף), ומחיר מפתיע.

זה:

http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1010&p=2

כבר יותר קליל (כאלה אני קונה לעובדים אצלנו בחברה - T42/3), הוא עולה קצת יותר, וכדאי להוסיף לו עוד 256 מגה זכרון.

פורסם
  • מחבר

טוב חבר'ה...

לאחר בדיקה די מקיפה בכמה אתרים החלטתי שחבל לי להשקיע במחשב קל משקל. אמנם הוא חסכוני מעט בחשמל, קל (מן הסתם..) וקטן, אך עם זאת הוא איטי יותר וכמובן *יקר יותר* שזהו השיקול העיקרי.

אני עדיין מחפש מחשב שיהיה קל יחסית (בסביבות 2.5 קילו) ויתן לי את התמורה הכי טובה למחיר ויהיה כמובן מחברה עם אבא ואמא.

אשמח לקבל הצעות למחשבים בסביבות 5500 ש"ח.

תודה רבה רבה רבה לכולכם!

פורסם

i strongly suggest dont buy  from this store,if you gonna need repair,you gonna wait month or more

פורסם
  • מחבר

אני כרגע מחפש רק סוגי מחשבים (חברה ודגם) - לא חנויות...

תודה בכל אופן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים