פורסם 2005 ביולי 3020 שנים שלום רבמשהו יכול לומר אחת ולתמיד, איזה מחשב יותר טוב? Pentium או AMD.אי מעוניין לרכוש מחשב לצורך משחקים ועבודה בסיסית עם תוכנות אופיס וכד'.תודה
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים AMD יהיה יותר טוב לצרכים שלך.והדיון לא קשור לפה אלא לפורום מעדים ולוחות אם.וד"א אין כזאת חברה "פנטיום",עם אני מחדש לך קוראים להם אינטל.
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים לשימושים שלך AMDתן תקציב ונסנה לך מחשב...ותגיד גם אם אתה צריך ציוד הקפי ואם כן , איזה?
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים שלום רבמשהו יכול לומר אחת ולתמיד, איזה מחשב יותר טוב? Pentium או AMD.אי מעוניין לרכוש מחשב לצורך משחקים ועבודה בסיסית עם תוכנות אופיס וכד'.תודהמעבד ,לא מחשב.יש עוד דברים מסביב חוץ ממעבד.
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים לנעול!אין תשובה חד משמעית כל אחת אם שלו היו על זה מלאא דיונים אז אני מציע לנעול לפני שזה יבפוך לספאם וריב
פורסם 2005 ביולי 3020 שנים לנעול!אין תשובה חד משמעית כל אחת אם שלו היו על זה מלאא דיונים אז אני מציע לנעול לפני שזה יבפוך לספאם וריבהיה מריבה עם זה היה דיון AMD VS INTEL סתם ככה.מכיוון שהוא ציין את הצרכים שלו, חד משמעית AMD יותר טובים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.