עבור לתוכן

היי אנשים אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש!!!!

Featured Replies

פורסם

אני מעונין בכרטיס מסך geforce 4 ti 4200 עכשיו אני מעונין ב 2 כרטיסים או של חברת אסוס או של גינורד אני רוצה לגעת מה עדיף???? אל תציעו לי סומה או דראון אני לא מעונין! ועוד דבר מה עדיף עם 128 מגה או 64 והכלל למי שיש כרטיס כזה איך המשחקים החדשים עובדים איתו שווה לי להשקיע יש לי gefprce 256 ישן ולא משהו ורציתי לחדש את שלי.... אז אם מישהו יכול לעזור לי ועוד דבר אם אתם ממליצים על משהו מאיפה אתם ממליצים לקנות???? ::)

פורסם

gainward

הניצול שלו תלוי במעבד שלך, ובשאר המחשב.

בנוגע ל128 או 64 יש 2 זרמים-

ה64 מגה בא בזכרון יותר מהיר-> יותר ביצועים

ה128 בא עם זיכרון יותר איטי אבל יותר גדול -> השקעה לעתיד

אני הייתי לוקח 128.

מאיפה ממליצים לקנות?

הזול ביותר (לפי Zap.co.il) הוא באקסלנט (www.hardware.co.il)

1348 שקל

אחריו באה חנות לא מוכרת בשם דגש עם 1439

ואחריה פלונטר עם 1441

יש הבדל בין ה1441 ל1348- ביקר יותר יש גם כניסת וידאו ואם אני לא טועה זכרונות מהירים יותר.

שיקול שלך..

פורסם

SUMA. הגרסה הבסיסית עם ה-64MB... 1000 ש"ח וכרטיס מעולה.

פורסם
  • מחבר

אז זהו שיש לי מעבד 667 אז מה אתם ממליצים לי אני בכל מקרה רוצה את ה ti4200 כי זה כרטיס טוב ולא יותר מדי יקר אני ראיתי את הגינורד ב 1300 שקל שווה?

פורסם

אם לא חשוב לך הVIVO אז זה שווה

אבל

אם אתה מתכוון להשאר עם המחשב הנוכחי ולא להעביר כרטיס מסך כשתסיים איתו

חבל על הכסף- קח GF3TI200

פורסם
  • מחבר

אני כן אעביר את הכרטיס הזה ומה בדיוק זה ה vivio?? כי זה הדגם הכי משוכלל לפי מה שהבנתי של גינוורד!

פורסם

vivo נותן לך יציאת וידאו (מה שיש לרוב הכרטיסים) אבל מאפשר גם כניסה לוידאו- כלומר

להעביר מהמצלמת וידאו אל המחשב וכד'

האיכות לא בשמיים, אבל זה עושה את העבודה

פורסם
  • מחבר

אוקי אז בררתי וכן יש לכרטיס הזה video in /out עכשיו במחיר של 1300 שווה?? יש למישהו איזה ביקורת עליו אולי?? ומה אתם אומרים על של אסוס לא כדאי???

פורסם
היי אנשים אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש!!!!

למה אתה חושב שמישהו ינסה לעצור בעדך? אתה אדון לכסף שלך.

בנוגע לכרטיסי המסך, אני הייתי מתרחק בארץ מגיינוורד כי היבוא שלהם לכאן הוא ממש לא סדיר וליבואן שלהם לוקח שנים לספק כרטיס שמזמינים ממנו, אני לא רוצה לדעת מה יקרה אם אתה תצטרך להחליף אותו....

פורסם

אתה משתמש בו לעריכת וידאו?אם לא, למה אתה צריך VIVO? קח TV I\O במקום.

פורסם

זה אותו הדבר.

מילא דיברת עלTV/OUT.

VIVO - Video input / Video Output.

וזה לא רק למי שעושה שימוש בעריכה, אלא יכול לשמש לחיבור לממיר, או למסרטה כוובקאם איכותית, או סתם להעביר סרטים ביתיים למחשב או תמונות.

TV I/O - TV INPUT/OUTPUT

אותו הדבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים