פורסם 2002 ביולי 3023 שנים אני מעונין בכרטיס מסך geforce 4 ti 4200 עכשיו אני מעונין ב 2 כרטיסים או של חברת אסוס או של גינורד אני רוצה לגעת מה עדיף???? אל תציעו לי סומה או דראון אני לא מעונין! ועוד דבר מה עדיף עם 128 מגה או 64 והכלל למי שיש כרטיס כזה איך המשחקים החדשים עובדים איתו שווה לי להשקיע יש לי gefprce 256 ישן ולא משהו ורציתי לחדש את שלי.... אז אם מישהו יכול לעזור לי ועוד דבר אם אתם ממליצים על משהו מאיפה אתם ממליצים לקנות???? :
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים gainwardהניצול שלו תלוי במעבד שלך, ובשאר המחשב.בנוגע ל128 או 64 יש 2 זרמים-ה64 מגה בא בזכרון יותר מהיר-> יותר ביצועיםה128 בא עם זיכרון יותר איטי אבל יותר גדול -> השקעה לעתידאני הייתי לוקח 128.מאיפה ממליצים לקנות?הזול ביותר (לפי Zap.co.il) הוא באקסלנט (www.hardware.co.il)1348 שקלאחריו באה חנות לא מוכרת בשם דגש עם 1439ואחריה פלונטר עם 1441יש הבדל בין ה1441 ל1348- ביקר יותר יש גם כניסת וידאו ואם אני לא טועה זכרונות מהירים יותר.שיקול שלך..
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים מחבר אז זהו שיש לי מעבד 667 אז מה אתם ממליצים לי אני בכל מקרה רוצה את ה ti4200 כי זה כרטיס טוב ולא יותר מדי יקר אני ראיתי את הגינורד ב 1300 שקל שווה?
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים אם לא חשוב לך הVIVO אז זה שווהאבלאם אתה מתכוון להשאר עם המחשב הנוכחי ולא להעביר כרטיס מסך כשתסיים איתוחבל על הכסף- קח GF3TI200
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים מחבר אני כן אעביר את הכרטיס הזה ומה בדיוק זה ה vivio?? כי זה הדגם הכי משוכלל לפי מה שהבנתי של גינוורד!
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים vivo נותן לך יציאת וידאו (מה שיש לרוב הכרטיסים) אבל מאפשר גם כניסה לוידאו- כלומרלהעביר מהמצלמת וידאו אל המחשב וכד'האיכות לא בשמיים, אבל זה עושה את העבודה
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים מחבר אוקי אז בררתי וכן יש לכרטיס הזה video in /out עכשיו במחיר של 1300 שווה?? יש למישהו איזה ביקורת עליו אולי?? ומה אתם אומרים על של אסוס לא כדאי???
פורסם 2002 ביולי 3023 שנים היי אנשים אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש!!!!למה אתה חושב שמישהו ינסה לעצור בעדך? אתה אדון לכסף שלך.בנוגע לכרטיסי המסך, אני הייתי מתרחק בארץ מגיינוורד כי היבוא שלהם לכאן הוא ממש לא סדיר וליבואן שלהם לוקח שנים לספק כרטיס שמזמינים ממנו, אני לא רוצה לדעת מה יקרה אם אתה תצטרך להחליף אותו....
פורסם 2002 ביולי 3123 שנים זה אותו הדבר.מילא דיברת עלTV/OUT.VIVO - Video input / Video Output.וזה לא רק למי שעושה שימוש בעריכה, אלא יכול לשמש לחיבור לממיר, או למסרטה כוובקאם איכותית, או סתם להעביר סרטים ביתיים למחשב או תמונות.TV I/O - TV INPUT/OUTPUTאותו הדבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.