עבור לתוכן

זקוק להמלצתכם בבחירה בין לוחות

Featured Replies

פורסם

אם יכולתם לבחור בין שני הלוחות הבאים, על איזה לוח הייתם הולכים?

ASUS P4S800D-X

http://usa.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S800D-X&langs=09

או

TYAN S5101AN

http://www.tyan.com/products/html/trinityi875p_spec.html

ברשותי מעבד פנטיום 4 2.8 ו-4 כרטיסי זיכרון של 512MB DDRAM PC2700.

וכרטיס מסך חלש יחסית של ATI (נדמה לי ש-9250)

אל תציעו לי לוחות אחרים בבקשה, רק תגידו לי מי החזק מביניהם לפי דעתכם... תודה רבה! :xyxthumbs:

פורסם

המעבד שלך northwood או prescott ?

מבחינה עקרונית - ללוח של Tyan יש ערכת שבבים יותר טובה.

אבל אם יש לך פרסקוט שאינו בעל 533MHz FSB( כלומר, רק Celeron D יפעל מבין מעבדי ה-90 ננומטר של אינטל) עלולה להיווצר בעייה.

פורסם
  • מחבר

המעבד שלך northwood או prescott ?

מבחינה עקרונית - ללוח של Tyan יש ערכת שבבים יותר טובה.

אבל אם יש לך פרסקוט שאינו בעל 533MHz FSB( כלומר, רק Celeron D יפעל מבין מעבדי ה-90 ננומטר של אינטל) עלולה להיווצר בעייה.

אני לא ממש זוכר, והמעבד לא נמצא לידי כרגע אז אין לי גם איך לבדוק, אני חושב שהמעבד שלי אפילו לא תומך ב- HyperThreading

כי כשהרצתי Win2K הוא הופיע לי בתור מעבד אחד ב-Task Manager, ומעבדים עם HyperThreading אמורים להופיע כאילו יש 2 מעבדים במחשב, לא?

אני מאמין שהמעבד שברשותי הוא הזול מביניהם...

אתה אומר ש"עלולה" להיווצר בעיה... איך אני יכול לבדוק אם המעבד שלי יתאים בוודאות או לא?

אני צריך ליצור קשר עם החברה ולהגיד שהמפרט לא היה ברור מספיק?

תודה

פורסם

תראה - לפי יצרן לוח האם (Tyan), בלינק שאתה בעצמך הבאת, רשום במפורש שלוח האם תומך רק בגירסאות 533FSB של מעבדי אינטל עם ליבת פרסקוט. (וגם זה אחרי עידכון BIOS)

אגב, גם ה-Celeron D לא תומך ב-HT. בכלל, היחיד שתומך ב-HT ועם 533FSB הוא הפנטיום 4 3.06GHz עם ליבת northwood.

פורסם

ממה שידוע לי אין מעבד 2.8 של אינטל עם באס 800MHZ שלא תומך בHT (בלי קשר לכפולי ליבה). גם הC, גם הE וגם הLGA תומכים.

ז"א שאם אתה אומר שאין לך HT, אז האפשרויות הן שזה 2.8 533MHZ באס, או פרסקוט או נורטווד. לדעתי זהו נורטווד בגלל שהזכרונות הם PC2700, וכשהגיע הפרסקוט 2.8 זכרונות הDDR400 היו חזק בשוק וDDR333 היה הרבה פחות זמין.

בכל מקרה זה אומר שהלוח הזה יתאים לך בכל מקרה, גם אם זה פרסקוט וגם אם זה נורטווד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים