פורסם 2005 ביולי 2920 שנים hallo evrebadyi wont to start by saying sory for my bed spelling im caminig back from austrlia in abute manth end i wonted to if enbady hve eny cynde of expirince in soping tailand for computer partsmy buget is 2000 - 3000 austrlin dolar = 7000 - 1000 shekel vidio card + memory + CPU + HDD end the rest i will probbly by in israel but from the same bugetif u hve eny segestion or recomendtion ill love to here thmu r wellcom to write hibro TODA RABA
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים let me help you with your request so everybody will understand you:hello everybodyim comming back from australia in about a month and i wanted to know if anybody have any kind of experience in shopping in thailand for computer parts.my budget is 2000-3000 asutrallian dollar which are 7000-10000 shekels/i need-video card+memory+cpu+hdd and the rest i will buy in israel but from the same budget.if you have any ideas or suggestions i would really love to hear them/thanks alot.
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים Evman007 מה אתה מתרגם אותו לאנגלית? האנגלית שלו דיי ברורה אבל היא לא כתובה טוב! אם היית רוצה לעזור היית יכול לתרגם את זה לעברית זה היה יותר מועיל! הוא יודע מה הוא כתב!
פורסם 2005 ביולי 2920 שנים בבנגקוק יש קניון ענק של מוצרי מחשב (משהו כמו 6 קומות), נדמה לי שקראו לו פנטיפ פלאזה או משהו כזהמכיוון שלא קניתי שם חלקי מחשב אני לא זוכר בכמה המחירים היו זולים מהארץאבל קל להתמצא שם ויש שם כל מה שאתה רוצה
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר עוד מיספר שאלות והפעם בעיברית כצת יותר ברור האם יש למישהוא מוסג לגבי הכנסת חלקים לארץ מכס וכאלו ענינים ?אני יודע את חוק 200 הדולרים .. האם מישהוא יודע יותר מיזה או למשהוא יש ניסיון כלשהוא בזה ?תודה לכל המגיביםאור
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים החוק חל נראה לי על כל רכיב בודד שעולה מעל 200 $ אבל לא הלכת לבקר את בן דוד שלך
פורסם 2005 באוגוסט 620 שנים מחבר אז אתה אומר שעם כל רכיב לא עולה מעל 200 אז לא יכולים להגיד לי כלום ?ומה עם בן דוד של מי ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.