עבור לתוכן

לבד

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים?

[attachment deleted by admin]

פורסם

נחמד מאוד!

פורסם

זה אני או שהתמונה שלך יותר מדי אדומה?

פורסם

הקונצפט חביב,אך האיזון לבן לא טוב והתאורה חלשה, וזו הסיבה לאיכות הירודה של התמונה (גרעיניות מורגשת).

פורסם
  • מחבר

הקונצפט חביב,אך האיזון לבן לא טוב והתאורה חלשה, וזו הסיבה לאיכות הירודה של התמונה (גרעיניות מורגשת).

דווקא יש לי תמונה שבה האיזון לבן נוטה לאמיתי אבל בכוונה העלתי את מהירות הצמצם ע"מ להשיג את התוצאה שבתמונה...

אני חושב שהאווירה האפלולית שבתמונה משרתת יותר טוב את הנושא...

אתה לא חושב?

פורסם

אני חושב שכדאי שתצלם את התמונה שוב אבל הפעם עם חצובה ;)

פורסם

תמונה נחמדה, אך אדמומית למדיי.

אם נניח בצד את המסתוריות ונאזן את הצבעים נגיע למשהו כזה (שים לב שהעברתי את התמונה לפורמט 3:2) :

table4kz.jpg

כמו כן אני הקהתי את הכיסא הקדמי, לדעתי הוא מפריע.

מה דעתך?

אמנם זה לא ממש מעביר את ה"אווירה" שרצית במקור.

פורסם

האדומה הרבה יותר מעניינת

פורסם

אבל הוא קצת השתולל איתה שיוריד קצת והתמונה תיראה הרבה יותר יפה

פורסם

דווקא יש לי תמונה שבה האיזון לבן נוטה לאמיתי אבל בכוונה העלתי את מהירות הצמצם ע"מ להשיג את התוצאה שבתמונה...

אני חושב שהאווירה האפלולית שבתמונה משרתת יותר טוב את הנושא...

אתה לא חושב?

בסדר, אבל כשזה גורם לאיכות תמונה ירודה (תראה כמה רעש יש בתמונה שצ'בי הבהיר) זה לא נראה טוב.

פורסם

בתמונה השנייה, הכיסאות אמורים להיות ירוקים?

רעיון נחמד, תמשיך לעבוד על הביצוע, ויהיה ממש מגניב

:xyxthumbs:

פורסם

בסדר, אבל כשזה גורם לאיכות תמונה ירודה (תראה כמה רעש יש בתמונה שצ'בי הבהיר) זה לא נראה טוב.

יש הבדל בין צילום as is ועריכה, ואני גם עשיתי Sharpen כי התמונה לא הייתה חדה.

פורסם

תסכים איתי שהגרעיניות היתה גם בתמונה המקורית. בקשר לרעש, אתה צודק, במיוחד אם עשית sharpen.

פורסם

אהבתי את התיקון שלך Chevy, חוץ מה-WB. לדעתי הלכת רחוק מדי. היה עדיף אם היית משאיר לפחות קצת מהגוון החם של תאורת הטאנגסטן שהייתה בחדר, אחרת חלק גדול מהאווירה הולכת לאיבוד.

פורסם
  • מחבר

תודה CHEVY על התיקון אבל למרות שהתמונה המתוקנת משקפת את המציאות בצורה יותר אמינה מטרת הצילום עצמו הוא לא להראות שולחן ועציץ אלא את האווירה, וזה די ברור שזו מטרת הצילום ולכן התיקון לדעתי חוטא למטרה.

אני מאמין שאת הצילום המקורי שלי אפשרי לתקן ולשפר (אני לא מתיימר לדעת את כל רזי הצילום, סה"כ אני די חדש בתחום) אבל חשוב לזכור את הנושא המקורי כשבאים לתקן צילום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים