עבור לתוכן

כפול-כפול D: D:

Featured Replies

פורסם

הייתי רוצה לשאול האם אפשר לשים שני כרטיסי מסך במחשב אחד? והאם זה משפר את הביצועים בדרך כלשהי? האם אפשר לשים שני דיסקים קשיחים? האם זה מכפיל את הנפח? או האם זה מתחלק לשני כוננים שונים לחלוטין?

אתה שואלים מאיפה צצו לי השאלות הללו? הנה התשובה:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5212604406&category=52475

מצאתי מפרט למחשב, וסתם גם רציתי לשמוע את דעתכם על המחשב הנ"ל.

ואם אפשר לתת הסבר קצר וברור מה ההבדל בין מעבד AMD למעבד AMD X2.

אשמח גם לקבל קישור שמפרט על המעבד הכפול ליבה של AMD.

תודה רבה!

פורסם

1. בטח, SLI אצל NVIDI AוCRODDFIR Eאצל ATI.

2. שוב, בוודאי. אבל לא ממש הבנתי את מה שאתה שואל... תחבר את סך נפח הוכננים וזה מה שיהיה...

3. מחשב מעולה אבל יקר מאוד...

4. מעבד AMD זה מעבדש שלך חברת AMD. מעבדי הX2 הם מעבדים עם 2 ליבות של AMD ATHLON64.

חפש בגוגל והוא יתן לך המון קישורים להסברים...

פורסם
  • מחבר

1. בטח, SLI אצל NVIDI AוCRODDFIR Eאצל ATI.

2. שוב, בוודאי. אבל לא ממש הבנתי את מה שאתה שואל... תחבר את סך נפח הוכננים וזה מה שיהיה...

3. מחשב מעולה אבל יקר מאוד...

4. מעבד AMD זה מעבדש שלך חברת AMD. מעבדי הX2 הם מעבדים עם 2 ליבות של AMD ATHLON64.

חפש בגוגל והוא יתן לך המון קישורים להסברים...

1. לא כל כך הבנתי, תענה במילה פשוטה, אם אתה שם שני כרטיסי מסך זהים על לוח אם אחד זה משפר את הגרפיקה?

2. כן, אבל רציתי לדעת אם זה לא מחלק את זה לשני כוננים שונים.

3. כן, את זה אני כבר יודע, זה לא שאני הולך לקנות אותו או משהו כזה.

4. LOL את זה אני כבר יודע xD

פורסם

כן וכן..חח

אפשר לשים שני כרטיסי מסך במחשב אחד, אבל זה עסק מסובך[עד כמה שאני יודע] ואני לא מבין בזה, אז אשאיר את זה למומחים כאן..

בקשר להארד דיסק..זה אפשרי, ודי פשוט, אם יש לך מספיק חיבורים לשים בהם עוד הארד דיסק..

אפשר לארגן שזה יופיע בתור כונן אחד..אבל זה גם קצת מסובך..חחח..ואפשר שזה יהיה שני כוניים שונים, כמו שעושים מחיצות בהתקנה של הוינדוס, רק שאלה נפרדים פיזית. הנפח תלוי בנפח של כל אחד מההארדיסקים..

עכשיו קראתי את הפרט..הם כנראה מספקים תכנה שתעשה מהכוננים כונן אחד..בערך..קוראים לזה raid..זה כאילו "מאחד" שני כוננים נפרדים לכונן אחד, ומשפר בקצת את הביצועים..

אממ אם אתה הולך לקנות את זה, יש לי שני דברים להגיד לך..קודם כל, תתחדש!

ודבר שני, שאני מאוד מאוד מאוד מקנא בך..חח..

פורסם

1. לא כל כך הבנתי, תענה במילה פשוטה, אם אתה שם שני כרטיסי מסך זהים על לוח אם אחד זה משפר את הגרפיקה?

2. כן, אבל רציתי לדעת אם זה לא מחלק את זה לשני כוננים שונים.

3. כן, את זה אני כבר יודע, זה לא שאני הולך לקנות אותו או משהו כזה.

4. LOL את זה אני כבר יודע xD

1. כן

2. בד"כ כן

3. סבבה

4. סבבה

פורסם

1. כן, אבל רק במידה והחומרה תומכת בזה (הלוח וכרטיסי המסך)

2. תלוי איך אתה מחבר - אם סתם תחבר שני כוננים למחשב, תקבל שני כוננים. אם תחבר אותם דרך בקר RAID, שמצוי על רוב הלוחות החדשים, תוכל להפוך אותם למה שיראה למערכת ההפעלה ככונן אחד גדול ומהיר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים