עבור לתוכן

איזה נגן עדיף לי? עזרו לי בבקשה לבחור!

Featured Replies

פורסם

לגבי זמן הבטריה של הזן, לי לא קרה עדיין שנגמר לי הבטרייה באמצע שמיעה ,חוצמזה אתה מקבל עם הזן בטריה נוספת להחלפה כך שזה 7 שעות *2 .

ולגבי איכות הצליל ,אני לא מדבר על איכות יותר טובה "על הנייר" אני עשיתי בדיקה משלי.

לגבי כל הפונקציות שיש במכשירים הללו אני מרגיש שאני בקושי משתמש בהם זה נחמד אבל נגן mp3 משמש בעיקר לשמיעת מוסיקה לדעתי.

פורסם
  • מחבר

לגבי זמן הבטריה של הזן, לי לא קרה עדיין שנגמר לי הבטרייה באמצע שמיעה ,חוצמזה אתה מקבל עם הזן בטריה נוספת להחלפה כך שזה 7 שעות *2 .

ולגבי איכות הצליל ,אני לא מדבר על איכות יותר טובה "על הנייר" אני עשיתי בדיקה משלי.

לגבי כל הפונקציות שיש במכשירים הללו  אני מרגיש שאני בקושי משתמש בהם זה נחמד אבל נגן mp3 משמש בעיקר לשמיעת מוסיקה לדעתי.

שמע, אתה צודק לגמרי. באמת העיקרון זה לשמוע מוזיקה וגם אני חושב שלא צריך את כל השטויות האלה.

אבל תחשוב על זה ככה - הh10 עולה פחות מהזן, ואתה מקבל איתו את כל הדברים האלה. אז למה לא? לא מפריע לי שהם יהיו שם. הוא פשוט מציע יותר, אתה לא חושב?

פורסם

h10 עולה פחות מזן ??? באמזון עולה ה- h10 עולה איזה 10 דולר יותר (חפיף זה לא כסף).

שלא תבין אותי לא נכון h10 מכשיר פצצה רק שאני מעדיף זן.

מבחינת פונקציות שיש ב h10 ואין בזן ,זה אפשרות לקרוא קבצי טקסט במכשיר,ומסך צבעוני שמאפשר לראות jpg (המסך קטן אז ככה שזה פונקציה לא משהו).

בקיצור לא הבדל גדול בקטע הזה.

אני חושב שכל בנאדם העדפות שונות לגבי מה רוצה מהמכשיר mp3 שלו , לדוגמא יש בזן רדיו אבל זה ממש לא מענין אותי כי אני לא שומע רדיו.

מבחינתי הדבר הכי חשוב שישמעו כמה שיותר טוב ,ובזה הזן מנצח ולכן בעיקר אני מעדיף אותו.

פורסם

אבל בזן יש גם בעיה בחיבור אוזניות

פורסם
  • מחבר

h10 עולה פחות מזן ??? באמזון עולה ה- h10 עולה איזה 10 דולר יותר (חפיף זה לא כסף).

שלא תבין אותי לא נכון h10 מכשיר פצצה רק שאני מעדיף זן.

מבחינת פונקציות שיש ב h10 ואין בזן ,זה אפשרות לקרוא קבצי טקסט במכשיר,ומסך צבעוני שמאפשר לראות jpg (המסך קטן אז ככה שזה פונקציה לא משהו).

בקיצור לא הבדל גדול בקטע הזה.

אני חושב שכל בנאדם העדפות שונות לגבי מה רוצה מהמכשיר mp3 שלו , לדוגמא יש בזן רדיו אבל זה ממש לא מענין אותי כי אני לא שומע רדיו.

מבחינתי הדבר הכי חשוב שישמעו כמה שיותר טוב ,ובזה הזן מנצח ולכן בעיקר אני מעדיף אותו.

אני יודע שהזן טוב אבל אורך החיים של הבטריה קצר...

יודע מה, אם אני מוצא באתר בארהב את המבצע הזה של קנה נגן וקבל בטריה נוספת חינם אני אקנה אותו... אבל אני חושב שזה נגמר...

פורסם

אבל גם H10 לא שווה לקנות שם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים