עבור לתוכן

איזה נגן עדיף לי? עזרו לי בבקשה לבחור!

Featured Replies

פורסם

למי שאין כוח לקרוא הכל שיקרא רק את מה שמודגש...

שלום לכם,

לאחר שנשבר לי הדיסקמן הישן, ונשבר לי מהמינידיסק של אחותי, החלטתי שהגיע הזמן שגם אני אקנה נגן mp3.

התעסקתי לאחרונה באתרים ובדקתי נגנים שונים... אבל אין לי שמץ של מושג מה לקנות. עזרו לי בבקשה.

בעיקרון, אני צריך נגן עם מינימום 5 ג'יגה מקום, קטן וקומפקטי.

לא איכפת לי מדברים כמו משחקים, מסך צבעוני, ניגון סרטים או מאתיים אלף פורמטים, אני לא צריך את כל השטויות האלה, אני בנאדם שמאוד אוהב מוזיקה ואני צריך את הנגן בשביל מוזיקה נטו, בלי שטויות אחרות. אז צריך איכות סאונד ברמה... שיהיה נוח לשימוש - זה חשוב... אם יש רדיו גם זה אחלה אבל לא חובה, אני אשמח לרדיו בנגן.

הגבלת המחיר היא עד 250 דולר, לא יותר, וחשוב לציין שיש לי אפשרות להביא את הנגן מארצות הברית, אז אם אתם מביאים לי קישורי קנייה עדיף שיהיו מאתרים בארהב כמו amazon.

בעיקרון ההתלבטויות שלי הן בין האייפוד מיני 6 ג'יגה, לבין הקריאייטב זן מיקרו 6 ג'יגה, לבין הקריאטייב זן טאצ' 20 ג'יגה.

מה שלא הבנתי, זה איך זה שהטאצ' עולה כמו הזאן אבל יש לו 14 ג'יגה יותר? קצת מוזר אתם לא חושבים?

בכל אופן אני אשמח לעזרה שלכם, אני רוצה לקנות נגן שיתאים לצרכים שלי בידיוק.

תודה רבה לכולם!

עריכה:

יש לכם מושג אם הנגנים האלה באים עם מטען חיצוני, כלומר מטען שאפשר לקחת לטיולים ולאו דווקא לחבר למחשב, לבטריה?

ושכחתי לציין שאורך החיים של הבטריה גם חשוב... כמה שעות אפשר לשמוע בלי להטעין, וגם אחרי כמה זמן צריך להחליף אותה לגמרי, וגם אם אפשר להחליף לבד או שצריך לשלוח לחברה כמו במקרה של האייפוד..?

פורסם

את האייפוד מיני תוריד מהרשימה כי הוא סתם לא שווה...

הייתי מציע לך H10 אבל אתה לא רוצה תוספות מיותרות וגם לא שווה לקנות אותו בארה"ב כי הוא לא משמש ככונן נייד...

הטאץ' והמיקרו עולים אותו דבר בגלל שה מיקרו הוא קטן וקומפקטי... והוא דור חדש יותר... בגלל זה המחיר הוא אותו מחיר...

רק IRIVER H3X0 ארופאי מגיע עם מטען חיצוני...

בטאץ' אפשר לשמוע 24 שעות...

בקיצור אם מספיק לך 6 ג'יגה תיקח את המיקרו (העיקר לא אייפוד מיני) אם אתה רוצה עוד 14 ג'יגה וגם זמן סוללה גדול יותר תיקח את הטאץ' אבל הוא הרבה יותר גדול מהמיקרו

פורסם

אני מציע לך ללכת על המיקרו

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם אנשים.

המשכתי במחקר הקטן שלי וגיליתי שהאייריבר h10 אכן יותר משתלם מכל נגן אחר לפי מה שנראה פה.

אבל אמרתם שלא כדאי לקנות בארהב... וקראתי למה, אבל גם קראתי על שיטה שאפשר לעקוף את ההגבלה... השאלה שלי היא האם היא מסכנת את המכשיר באיזשהיא צורה או פוגמת באחריות שלו?

ועוד שאלה, באמאזון הh10 עולה 210 דולר עם משלוח לארהב חינם, ואני רוצה להזמין אבל הבעיה שזאת כנראה הגירסה האמריקאית... אז אני צריך קצת עזרה בקשר להבדלי גירסאות לפני שאני קונה..

ומה שמונע ממני לקנות את הזן מיקרו היא העובדה שלפי ביקורות הזמן בטריה הוא יותר כמו 7 שעות מאשר 12.

פורסם

לא מציע לך לקנות H10 בארה"ב ו"להפוך" אותו לארופאי... זה סתם כאב ראש

תקנה עדיף את המיקרו או H10 בארץ

או הכי טוב תיקח זן טאץ'

פורסם
  • מחבר

א מציע לך לקנות H10 בארה"ב ו"להפוך" אותו לארופאי... זה סתם כאב ראש

תקנה עדיף את המיקרו או H10 בארץ

או הכי טוב תיקח זן טאץ'

לא רוצה את הזן טאצ'.

אם אני אקנה את המיקרו אני אקנה אותו רק בחו"ל כי אין לו בעית גירסאות ובחו"ל זול יותר.

אבל אני די סגור על ה h10, ובארץ הוא עולה הרבה הרבה יותר... אני מנסה למצוא דרך לקנות גירסה אירופאית בארה"ב ואני לא מצליח... תעזרו לי :\

פורסם

אז תיקח את המיקרו...

כי באמת לא שווה H10 אמריקאי

פורסם
  • מחבר

אז תיקח את המיקרו...

כי באמת לא שווה H10 אמריקאי

עד כדי כך? נראה לי שאתם סתם מגזימים...

מה זה כבר אומר שהגירסה אמריקאית? שאי אפשר להעביר שירים לנגן בלי להשתמש בתוכנה שלהם? זה לא ככה גם באייפוד במילא?

פורסם

העניין הוא שאתה יכול להכניס שירים אבל לא להעביר למחשב אחר אלא למחוק ולהכניס חדשים

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שאתה יכול להכניס שירים אבל לא להעביר למחשב אחר אלא למחוק ולהכניס חדשים

אההה

הבנתי... איזה באסה...

וזה ככה גם באייפוד?

אבל אי אפשר לעשות תדבר הזה שמעביר אותו מאמריקאי לאירופאי?

אתם לא יכולים לתת לי איזו דרך לוודא שאני קונה גירסה אירופאית? אין הבדלים בתכולת החבילה? משו שיעזור?throw me a freakin bone here

(דרך אגב אחי, אתה אותו די אם אקס שמגיב לי בtgp?)

פורסם

יש מדריך להפוך אמיריקאי לאירופאי תשתמש בחיפוש.

עם האירופאי אתה מקבל את התוכנה iRiver +.

עם האמריקאי WMP10.

פורסם
  • מחבר

יש מדריך להפוך אמיריקאי לאירופאי תשתמש בחיפוש.

עם האירופאי אתה מקבל את התוכנה iRiver +.

עם האמריקאי WMP10.

הקטע זה שאני קצת מפחד להרוס איזה משו בנגן או לפגוע באחריות...

בעעע

טוב בלי כל הסיפור של האמריקאי\אירופאי, מה אתם חושבים על הנגן בהשוואה לאייפוד מיני ולקריאטיב זן מיקרו?

פורסם

אני ממליץ לך לקנות את הזן מיקרו 5 gb כי לפי דעתי ב4 ו 6 gb לא מגיע מטען חיצוני(באמריקה).

לאבא שלי יש h10 ולי יש זן  מיקרו אז ככה שעשיתי השוואה קטנה בניהם אני חושב שה h10 יש לו איכות בניה יותר טובה והרדיסק יותר מהיר ,והמסך הצבעוני יפה,

אישית אני מעדיף את הזן : 1.מבחינת גודל

2.נוחות שימוש (אני מעדיף את הזן בקטע הזה למרות שקיבלתי הרבה תגובות מאנשים ששיחקו עם המכשיר שלי ואמרו שהגלגלת של הזן רגישה מדי בשבילם)

3.הסיבה העיקרית שאני מעדיף את הזן על פני הh10 זה איכות צליל ו- ווליום.

עשיתי השוואה קטנה ,לקחתי את אותם שירים ושמתי בזן וב- h10 ושמעתי אחד אחרי השני בזן ואחר כך ב-h10 והעדפתי את הצליל בזן על פני ה- h10 .

כמו כן הווליום בh10 לא הגיע גבוהה כמו שב- זן.

מה שכן יכול להיות שזה לא יהיה כזה משמעותי אם אתה משתמש באזניות שאתה מקבל עם המכשיר ,

כי אני בדקתי עם אוזניות קצת יותר טובות מהסדנדרט (Sennheiser Hd - 497 ).  :smile1:

פורסם
  • מחבר

אני ממליץ לך לקנות את הזן מיקרו 5 gb כי לפי דעתי ב4 ו 6 gb לא מגיע מטען חיצוני(באמריקה).

לאבא שלי יש h10 ולי יש זן  מיקרו אז ככה שעשיתי השוואה קטנה בניהם אני חושב שה h10 יש לו איכות בניה יותר טובה והרדיסק יותר מהיר ,והמסך הצבעוני יפה,

2.נוחות שימוש (אני מעדיף את הזן בקטע הזה למרות שקיבלתי הרבה תגובות מאנשים ששיחקו עם המכשיר שלי ואמרו שהגלגלת של הזן רגישה מדי בשבילם)

עשיתי השוואה קטנה ,לקחתי את אותם שירים ושמתי בזן וב- h10 ושמעתי אחד אחרי השני בזן ואחר כך ב-h10 והעדפתי את הצליל בזן על פני ה- h10 .

מה שכן יכול להיות שזה לא יהיה כזה משמעותי אם אתה משתמש באזניות שאתה מקבל עם המכשיר ,

כי אני בדקתי עם אוזניות קצת יותר טובות מהסדנדרט (Sennheiser Hd - 497 ).  :smile1:

תודה על התגובה המפורטת!

בעיקרון הזן נשמע לי בנזונה רק דבר אחד מונע ממני לקנות אותו והוא הבטריה שלא מחזיקה הרבה זמן מעמד... 7 שעות ככה לפי הביקורות.

פורסם

לאבא שלי יש h10 ולי יש זן מיקרו אז ככה שעשיתי השוואה קטנה בניהם אני חושב שה h10 יש לו איכות בניה יותר טובה והרדיסק יותר מהיר ,והמסך הצבעוני יפה,

כי אני בדקתי עם אוזניות קצת יותר טובות מהסדנדרט (Sennheiser Hd - 497 ). :smile1:

1. ברור שתהיה בעד הזן יש לך אחד!

2. בגדלים כאלו קטנים, ההבדל ביניהם ממש לא משמעותי. (והזן יותר עבה).

3. נוחות השימוש ב-H10 היא הטובה ביותר לדעתי שיש, והתעסקתי עם לא מעט נגנים בחיים שלי כולל הזן מביניהם.

4. איכות צליל, צודק יתרן קל לזן על הנייר, למרות שהאיכות זה אך ורק איך שהמשתמש אוהב.

מבחינת הווליום, יש אפשרות סבירה שאבא שלך משתמש בעדכון אירופאי ולא קוריאני והאירופאי מוריד את הווליום בגלל תקנות צרפתיות, גם אני שיניתי וקיבלתי בהתחלה פירמוור אירופאי. ויש בעיית שחיקה באוזניות של הזן שנשמעה הרב פעמים.

5. ל-H10 יש כל מה שיש בזן ועוד, ויש בו עיברית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים