עבור לתוכן

אייפוד מחו"ל, שאלות על הטענה

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מקבל אייפוד מחו"ל, רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי להטעין אותו עם השנאי, כי השנאי של חו"ל לא מתאים.

אם צריך לקנות חלק אז תמונה תעזור לי לדעת מה זה.

ועוד משהו, אם אני מטעין אותו דרך יואסבי, זה יהיה פחות טוב, ויכול לגרום נזק למכשיר ?

תודה.

פורסם

כל מה שאתה צריך זה מתאם מתקע אמריקאי לתקע שנהוג בארץ - דבר שאתה יכול להשיג בכל חנות חשמל במחיר של גג 20 שקל.

עדיף את הטעינה הראשונה לעשות דרך המטען, אבל אני חושב שאם תעשה אותה דרך חיבור ה-USB לא יגרם שום נזק.

פורסם

לא ידוע לי שעדיף לעשות דרך שנאי את הטעינה הראשונית, כל עוד המכשיר מכובה והמקור מתח רציף (אתה לא עושה ריסטים) לא אמור להיות למכשיר שום הבדל אם אתה מטעין מה USB או מהחשמל בבית או מהרכב או מסוללות, הוא מקבל את המתח\זרם ומה שהוא דורש.

פורסם
  • מחבר

יש אולי תמונה של המתאם הזה, כי אולי יש לי אותו בבית.. אני צריך לדעת אם זה זה ..

פורסם

לא ידוע לי שעדיף לעשות דרך שנאי את הטעינה הראשונית, כל עוד המכשיר מכובה והמקור מתח רציף (אתה לא עושה ריסטים) לא אמור להיות למכשיר שום הבדל אם אתה מטעין מה USB או מהחשמל בבית או מהרכב או מסוללות, הוא מקבל את המתח\זרם ומה שהוא דורש.

כן, אבל אתה יודע את המצב - אתה מחבר אותו למחשב, הוא מתחיל להטעין, פתאום ה-Ipod מחליט לעדכן נתונים דרך המחשב, אלוהים יודע מאיפה...

יותר בטוח חשמל נטו. ד"א, הספק החשמל דרך ה-USB יותר נמוך מאשר בשקע חשמל ולכן יקח יותר זמן להטעין.

פורסם

האיפוד לא יחליט לעדכן נתונים בלי שהאיטונז\אפדייטר יהיה פתוח, אם תסגור אותם, תכבה את המכשיר, הכל יהיה בסדר.

איפה קראת שדרך USB לוקח יותר זמן להטעין?

פורסם

יש אולי תמונה של המתאם הזה, כי אולי יש לי אותו בבית.. אני צריך לדעת אם זה זה ..

בסה"כ זה מתאם מפלסטיק כזה , צד אחד חיבורים כמו של השקע פה, וצד שני, שתי חיבורים דקים כאלו (קו כזה)...

לגבי הטעינה, לא אמור להיות בעיה ב USB, אבל שים לב שיש חיבורי USB שעושים בעיות לפעמים עם נגנים (במיוחד במחשבים ישנים, חיבורים שיש מקדימה במחשב), אז כדאי לבדוק רק שכשמחברים, זה אכן נטען ולא סתם..

פורסם

איפה קראת שדרך USB לוקח יותר זמן להטעין?

אם אני לא טועה...בביקורת ב-HWzone ::)

עריכה:

אבל אני טועה. למרות זאת אני בטוח ב-90% שזה נכון כי אני וחבר קראנו איזו ביקורת על iPod דור רביעי ושמנו לב לזה, וגם התווכחנו אח"כ שעה מה יותר טוב, חיבור FireWire או USB בעקבות העובדה הזאת.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות, עזרתם לי מאוד !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים