עבור לתוכן

חוות דעת עלות תועלת 1000 ש"ח מחשב

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

היבואן קונה את המחשבים האלה בכמויות ומוכר בכמויות, אז ברור שיהיה זול.

מה הקשר יבואן עכשיו ? גולד מחשבים זאת חנות(לא יבואן) והוא קונה את המחשב מיבואן ומוכר אותו ב 999.00 ש"ח מה לא מובן ?

ואחרי חישוב קטן הגעתי לתובנה שהוא קנה פר מחשב מהיבואן ב 500 עד 700 ש"ח כדי להרוויח 1000 מפה באה ההתלהבות!

"עגלה ג'נריק מעבד ישן לוח זבל בלה בלה " תנו לי לקנות מחשבים חדשים בסכום כזה אני מלך בטוח יש שם קומבינה או שהחלקים משומשים או שהם סוג ב' ונמכרים כ א'

למשל לוח שעבר הלחמה משהו בסיגנון...

פורסם

הם לא מרוויחים על המחשב הזה הרבה. החשבון של Evman נכון. הם מרוויחים רק על מה שמסביב - שמתומחר במחיר לא זול בכלל.

תראה את מחיר השדרוגים. האם בשדרוג לזכרון 512 אתה מקבל עוד מודול 512, או 512 בסך הכל?

מודול A-data, 512 מתומחר לצרכן ב240 ש"ח בערך בKSP.

פורסם

אני חושב שזה חלקים שעברו תיקון אחרי שהלקוחות החזירו להם את החלקים במסגרת האחריות

פורסם

אני חושב שזה חלקים שעברו תיקון אחרי שהלקוחות החזירו להם את החלקים  במסגרת האחריות

תראה את הכמות המוצעת - מדובר ב96 מחשבים. לא סביר שיש להם כלכך הרבה חלקים זהים לאחר תיקון.

פורסם

מה אכפת כמה הם מרוויחים או מפסידים מזה, אם הם מרוויחים שיבושם להם אבל למה זה עסקנו אם הם מרוויחים או לא? :nixweiss: אנחנו הצרכנים,

ונצרוך את מה שאנחנו רוצים, כמה שיותר זול וטוב ככה עדיף, סך הכל מקרה של רכיבים LOW END שנמכרים במחיר נמוך במיוחד, אז אנחנו מרוויחים. למה שאנחנו נצטרך לקנא? אנחנו מתחרים בהם בצורה כלשהי? :hi:

פורסם

יהוד, אני לא יודע מאיפה החלטת שהרווח של חנויות הוא בין 50 ל-100 אחוז (קונה ב-500 מהיבואן מוכר ב-1000). אני מכיר גם חנויות שמוכרות רכיבים ברווח של רק 15-20 אחוז. הכל תלוי בכמות, בהיצע, במלאי ובביקוש.

בהחלט יכול להיות שהם נפלו על מישהו ש"נתקע" עם 100 לוחות ומעבדים כאלו והסכים למכור להם את זה בזול מאוד - נפלו על דיל. וגם לא הייתי שולל את הרעיון שהם מרויחים אחוזים בודדים על החבילות עצמן, ואת הרווח עושים על המוצרים המשלימים, המשלוח וכל דבר אחר (כשאתה מתקשר להזמין מציעים לך להוסיף מקלדת ועכבר אלחוטיים או מה לא - וחלק מסכימים).

הקיצר, אתה רוצה, תרים להם טלפון ותברר. דילים תמיד יהיו - בכל תחום

פורסם

ברור שזה איזה דיל מצויין או שאפילו נגזים ונגיד שיש משהו מסריח בזה.

אבל לפי דעתי למי שרוצה מחשב לוורד, אווטלוק, אינטרנט וכאלה, המחשב הזה מצויין.

תראה אתה שם 1000 ש"ח ומקבל מחשב, פשוט תענוג.

פורסם

אתם לפעמים נורא מזלזלים.

הAXP2600 הזה לא כ"כ חלש,סוקט A או 754 עם 9200 128 BIT ה"עגלה" בכביכול הזאתי מריזה HL2 ללא מאמץ,ועל איכות סבירה.

פורסם

לדעתי זה משתלם רק לאנשים חדשים בתחום המחשבים, או כאלה שאין להם דרישות גדולות: דוא"ל, אינטרנט, וורד, תמונות (המחשב שלי מריץ יותר מזה).

פורסם
  • מחבר

התקשרתי לחנות הצגתי את עצמי בתור שותף בתחום והוא אמר לי שעל המחשב כמעט ואין לו רווח הרווח שלא באמת מסתכם בשידרוגים של הלקוחות.

כי המחשב מגיע ללא כונן אופטי ללא 1.44 "ערום"

אבל גם בלי האלמנטים האלה מחשב ב 999.00 עם XP 2600 זה מחיר מעולה ...

פורסם

טוב מיצינו דיל טוב החנות מרוויחה מעט.

יופי ,לנעול.

פורסם

מחיר עלות של מחשב כזה יוצא 650 ש"ח לערך.

הם לא מרוויחים הרבה כאן על יחידה בודדת אבל בסך הכולל שכקונים בכמויות כאלו ותוסיף לזה את ההערה של MoRtZkInG, אמור להיות להם בסופו של דבר רווח נאה מאד מכל העניין.

פורסם
  • מחבר

מחיר עלות של מחשב כזה יוצא 650 ש"ח לערך.

הם לא מרוויחים הרבה כאן על יחידה בודדת אבל בסך הכולל שכקונים בכמויות כאלו ותוסיף לזה את ההערה של MoRtZkInG, אמור להיות להם בסופו של דבר רווח נאה מאד מכל העניין.

650 ש"ח ?

תן לי יבואן או חנות שמוכרת מחשב בסכום כזה אני קונה 100 חתיכות עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים