עבור לתוכן

מה דעתכם על המפרט הבא???

Featured Replies

פורסם

המטרה:

אוטוקד, תוכנות הנדסיות אחרות, אופיס, אינטרנט

המפרט:

AMD athlon 64 3000+VENICE BOX

GIGABYTE GA-K8NF-9 NForce 4

GEFORCE PCX 6200 128 BULK עםיציאת DVI

twinMOS\geIL\SAMSUNG 512*2(מה עדיף)

בקשר למארז אני ממש מתלבט: אני צריך מארז עם קירור איכותי ז"א לפחות 2 מאווררים של 120מ"מ(אחד בכל צד לפחות)...

רצוי ללא ברגים בPCI SLOTS ובכוננים(אלא מסילות) ושיהיה מחיר סביר

מה דעתכם על FOXCONN TLA436?

(כל שאר הרכיבים יש לי)

המון תודה!!!

פורסם

כדאי לך להחליף את הכרטיס מסך ל gainward/gigabyte geforce fx 5200 128 mb ddr tv outאם זה רק לצרכים של האופיס אוטוקד אינטרנט ותוכנות הנגסיות אחרות ואני חושב שכדאי לך לשים זיכרון פנימי 512ddr החברה לא משנה כי זה רק העניין של השם מה שהכי זול יתאים לך זה יספיק לך ובעתיד תוכל להוסף לפי רצונך עוד . ה FOXCONN TLA 436 מתאימים ואין שום צורך בשינוי . אם יש לך עוד שאלות הICQ שלי הוא : 267004282

פורסם

אתה שם למעלה

איזה שטויות פור גאד סייק, חשבת לפני שלחצת על "שלח תגובה"? :kopfpatsch:

אם המפרט לא לחוץ בטירוף לוקחים גיגה, מילא לא היה צריך תוכנות הנדסיות אז 512 היה מספיק אבל שהמחשב לא יתקע כשהוא כבר משתמש בהן...

ואין שום סיבה לרדת בכרטיס מסך לגיפה 5200 הזה, זה כרטיס מעורר רחמים. (לא כמו הגיפה 2 שלי)

החברה כן משנה, הוא יכול לקחת את מה שרשמתי למטה בזול ובלי בלגן.

[קח זוג A-DATA של 512 מגה PC3200 DDR400 בדואל צ'אנל]

פורסם
  • מחבר

אתה שם למעלה

איזה שטויות פור גאד סייק, חשבת לפני שלחצת על "שלח תגובה"?  :kopfpatsch:

אם המפרט לא לחוץ בטירוף לוקחים גיגה, מילא לא היה צריך תוכנות הנדסיות אז 512 היה מספיק אבל שהמחשב לא יתקע כשהוא כבר משתמש בהן...

ואין שום סיבה לרדת בכרטיס מסך לגיפה 5200 הזה, זה כרטיס מעורר רחמים. (לא כמו הגיפה 2 שלי)

אהלן ותודה על התגובה!!!

לא שמעתי דברים טובים על A-DATA, השאלה שלי היא מה עדיף SAMSUNG,GEIL,TWINMIS מבחינת ביצועים ואמינות?

ומה לדבי המארז?

אני שוקל להזמין מארז איכותי יותר ?HEC Compucase CI-6A19 300W? מKSP או פנדה, כי יש לו 2 מאווריי 120מ"מ ללא ברגים, גומיות בחיבורים ויפה יותר

למה להזמין? כי אף חנות ליד מגורי לא מוכרת את המארז הזה למרות האיכות שלו...

מה אתם אומרים?

פורסם

אתה שם למעלה

איזה שטויות פור גאד סייק, חשבת לפני שלחצת על "שלח תגובה"? :kopfpatsch:

במקרה של שלושת החברות האלה השם לא משנה שום דבר ובשביל מה הוא צריך את geforce 6200 זה סתם בזבוז כסף ואין מצב שהמחשב נתקע לו ב512 אתה פולט שטויות מה זה משנה לך רק הגודל מאיפו לקחתה את זה שהוא יתקע לו ב 512 mb . מה הוא צריך את המחשב למשהו ענק כולה אופיס תוכנות הנדסיות והאינטרנט האינטרנט גם יעבוד על 256 mb שתדע לך !!!!!!

פורסם
  • מחבר

במקרה של שלושת החברות האלה השם לא משנה שום דבר ובשביל מה הוא צריך את geforce 6200 זה סתם בזבוז כסף ואין מצב שהמחשב נתקע לו ב512   אתה פולט שטויות מה זה משנה לך רק הגודל מאיפו לקחתה את זה שהוא יתקע לו ב 512 mb . מה הוא צריך את המחשב למשהו ענק כולה אופיס תוכנות הנדסיות והאינטרנט האינטרנט גם יעבוד על 256 mb שתדע לך !!!!!!  

מה עם תוכנות כמו ADT למשל?

יש לך מושג איזה תוכנה מורכבת זו,כמה כוח חישוב היא צורכת?

בקיצור כמות הזכרון היא 1ג'יגה וזה סופי. 2 שאלות שנותרו פתוחות:

1.מארז

2.יצרן זכרונות

אההה ויש לכם המלצה על הרדיסק אמין וזול בסביבות 80-120GB??? חשוב שיהיה זול!

ומה ההבדל בין SATA,SATA2

ומה זה RAID

ולמה אני צריך את כל זה?

תודה!!!

פורסם

כן, עם ה SWAP-FILE האוטומטי, וודאי שכן. אתה רוצה שאם הוא פותח תוכנה ובאותו זמן עוד גיליון אקסל יגמר לו הזיכרון והמחשב יעבור ל SWAP-FILE האיטי בהרבה? החברה לא משנה, אבל עם כל הכבוד אם הוא יקנה A-DATA הוא מקבל ג'יגה זיכרון מעולה בסטוק בבערך 600 שקל. A-DATA הם חברה זולה ואמינה.

6200 בזבוז כסף? חצי מהפורום הזה לפחות יחלוק עליך - והחצי השני - משתמשים לא פעילים :lol:, אתה יודע שכל הגיפה 5 מפנים מקום לגיפה 6 ו 7, אז למה שהוא יקח כרטיס מסך שעבר זמנו? 6200 נותן תמורה מצויינת למחיר ואחרי פתיחת צינורות עוד יותר.

תוכנות הנדסיות זה לא להריץ אייסיקיו ילדון, אז לך, תחכים, תחזור.

ומורפיאוס אם לא יענו עד מחר אני אענה אני פשוט חייב לזוז עכשיו.. אל תדאג יענו לך מאוד מהר

פורסם

על איזה מחיר אתה סגור ?

פורסם

מה עם תוכנות כמו ADT למשל?

יש לך מושג איזה תוכנה מורכבת זו,כמה כוח חישוב היא צורכת?

בקיצור כמות הזכרון היא 1ג'יגה וזה סופי. 2 שאלות שנותרו פתוחות:

1.מארז

2.יצרן זכרונות

אההה ויש לכם המלצה על הרדיסק אמין וזול בסביבות 80-120GB??? חשוב שיהיה זול!

ומה ההבדל בין SATA,SATA2

ומה זה RAID

ולמה אני צריך את כל זה?

תודה!!!

1. זה עניין של טעם, וגם ספק טוב אם אין לך

2. אם אתה לא רוצה את ה A-DATA, קח את הזול מביניהם.

ההבדל בין SATA ו SATA 2 זה בעיקר ש SATA 2 טיפה יותר מהיר ותומך בטכנולוגית NCQ לשיפור הביצועים של הכונן.

RAID זה מערך בין כמה כוננים לעבודה בשיתוף

RAID 0 אם אני לא טועה זה בשביל יותר ביצועים ומחלק את העומס בין שני (או יותר) הכוננים, עדיף שהם יהיו כמה שיותר זהים, אבל כשאתה עובד במערך כזה אם נפל כונן אחד אז הלך גם השני

RAID 1 אם אני לא טועה זה מערך מראה בין 2 כוננים כך שכל מה שנעשה באחד יועתק לשני, בד"כ בשביל עסקים, שימושי גיבוי קבצים

RAID עולה לא מעט כי אתה צריך שיהיהו לך 2 או יותר כוננים, לדעתי וותר על זה.

הייתי ממליץ לך על כונן זה:

http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=6963

או פחות נפח:

http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=3847

(לצערי לא מצאתי SATA 2 בנפח 80 גיגה)

פורסם

במקרה של שלושת החברות האלה השם לא משנה שום דבר ובשביל מה הוא צריך את geforce 6200 זה סתם בזבוז כסף ואין מצב שהמחשב נתקע לו ב512   אתה פולט שטויות מה זה משנה לך רק הגודל מאיפו לקחתה את זה שהוא יתקע לו ב 512 mb . מה הוא צריך את המחשב למשהו ענק כולה אופיס תוכנות הנדסיות והאינטרנט האינטרנט גם יעבוד על 256 mb שתדע לך !!!!!!  

מה שאתה מציע יספיק לעבודה משרדית, אבל לא לתוכנות הנדסיות.

פורסם

תן תקציב, ונבנה לך מפרט. וגם תאמר אם אתה צריך ציוד היקפי ומסך או לא.

במקרה של שלושת החברות האלה השם לא משנה שום דבר ובשביל מה הוא צריך את geforce 6200 זה סתם בזבוז כסף ואין מצב שהמחשב נתקע לו ב512 אתה פולט שטויות מה זה משנה לך רק הגודל מאיפו לקחתה את זה שהוא יתקע לו ב 512 mb . מה הוא צריך את המחשב למשהו ענק כולה אופיס תוכנות הנדסיות והאינטרנט האינטרנט גם יעבוד על 256 mb שתדע לך !!!!!!

256 מגה? :bash: אני יודע הרבה יותר טוב ממך כי בין השאר זה אני שיש לו פה 256 מגה ראם, ואתה כנראה ממש לא יודע מהחיים שלך אם אתה לא יודע להבדיל בין תוכנות שעובדות דרך הראם המצומצם שהצעת לו, או תוכנות שעובדות מהזיכרון הוירטואלי בדיסק הקשיח.

בהנחה שהתקציב לא יעבור את גבול ה 4500 הנה הצעה (כולל הרכבה, לא כולל ציוד היקפי): (אבל אם התקציב שונה רק תאמר)

0 4328 A-Data (V-DATA) 512 MB DDR 3200 Memory 325.00 ¤ 2 650 ¤

1 6811 Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard 669.00 ¤ 1 669 ¤

2 6731 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 819.00 ¤ 1 819 ¤

3 795 Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 W USB 300W 389.00 ¤ 1 389 ¤

4 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤

5 6221 Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 59.00 ¤ 1 59 ¤

6 6271 Leadtek FX6200 PX6200TD PCI-e 128Mb 128 bit Retail Video Card 569.00 ¤ 1 569 ¤

7 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤

8 6963 Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 494.00 ¤ 1 494 ¤

3864 ¤

Kind of payment : Cash 1 -2%

Delivery: Without delivery 0 ¤

10 3786.72 ¤

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים