עבור לתוכן

רימו אותי? שאלה בנוגע לזיכרונות במחשב חדש

Featured Replies

פורסם

שלום!

לפני זמן לא רב קניתי מחשב חדש, שבין היתר כלל 2X512 DDR II 533MHZ מתוצרת CEON (כן, כפי שבטח ניחשתם, קניתי את המחשב באייבורי).

בכל אופן, פתחתי את CPU-Z וזה מה שראיתי:

cpuzddr.jpg

האם זה אומר שהזכרונות רצים במהירות של 266 MHZ? או שיכול להיות שלא הבנתי נכון....

תודה רבה לעוזרים :jump:

פורסם

בגלל שאלו זכרונות Dual (תראה...זה רשום לך ב-Channels), אז כל "ערוץ" מקבל 266 מגה הרץ, ככה שביחד יוצא 533.

פורסם

אין שום קשר ל Dual.

תדר ה-DDR מוכפל בשתיים, תמיד 266 יהיה 532.

הDUAL מכפיל את התדר האפקטיבי.

פורסם

אין שום קשר ל Dual.

תדר ה-DDR מוכפל בשתיים, תמיד 266 יהיה 532.

הDUAL מכפיל את התדר האפקטיבי.

:kopfpatsch: אני תמיד מתבלבל בין שתי המושגים...

מצטער על ההידחפות, אבל אם תוכל להסביר לי רגע...Dual לא קיים בכל זכרונות ה-DDR, נכון?

פורסם

:kopfpatsch: אני תמיד מתבלבל בין שתי המושגים...

מצטער על ההידחפות, אבל אם תוכל להסביר לי רגע...Dual לא קיים בכל זכרונות ה-DDR, נכון?

Dual לא קיים בזיכרון הוא קיים בלוח ובבקר.

כל זוג זיכרונות DDR (זהים) יכולים לעבוד ב Dual.

DDR- Double data rate

פורסם
  • מחבר

אז תכל'ס לא רימו אותי?

פורסם

אז תכל'ס לא רימו אותי?

ממש לא!

פורסם
  • מחבר

,תודה רבה everyone

פורסם

הממ , זה לא אמור להיות 133 ד"א ?

פורסם

DDR2 מטפל ב-4 פעולות בכל מחזור שעון (שתיים בעליית שעון ושתיים בירידת שעון)

DDR II has made a lot of changes from DDR I (or so well call it). It takes one step back to take two steps forward. In a DDR I module the memory cells (where information is stored), or core, and the Input/Output buffers or I/O buffers (where information is transferred from and to the system bus) ran at the speed as each other. And information was transferred at the rise and fall of the clock. Now with DDR II to be able to cut cost and increase performance the core runs at ½ the speed of the I/O buffers. However where a DDR I core was able to transfer 1 bit of information per rise or fall of the clock cycle a DDR II core is now able to transfer 2 bits. Now since the I/O buffer is running at twice the speed as the core it is able to take both of these bits and transfer them to the bus per rise or fall. So per clock cycle DDR I is able to transfer 2 bits of information (either to or from the bus) DDR II is able to transfer 4 bits of information. Confused? I sure hope not, because this is one of the major benefits of DDR II.

מקור : Memory 'Buy' The Numbers

PC2-4200 = 133 x 4 x 64 / 8 = 4256 or DDR-II 533

PC2-5300 = 166 x 4 x 64 / 8 = 5312 or DDR-II 667

PC2-6400 = 200 x 4 x 64 / 8 = 6400 or DDR-II 800

פורסם

בתור בן אדם שמתעסק במחשבים ( מכירות חומרה ) אני יכול להודיע לך שלאיבורי הוציאו שם

רע בכוונה בגלל המחירים הנמוכים שלהם, זהו הם לא מרמים אף אחד,

פורסם

מצטער אבל מי שמוכר חומרה לא בהכרח (ובהרבה מקרים באמת לא) אומר שמבין כמו שצריך בזה, ככה שזה לא מרשים במיוחד...

בקשר לאייבורי הבעיה היא לא רמאות אלא פשוט בלבול הלקוח, המלצות שגויות, חוסר מקצועיות או חוסר הבנה מוחלט מצד העובדים.

חוקי הפורום אוסרים דיון על חנויות שלא צורך השוואות מחירים, אז תמנעו מהעברת נושא התארד לזה :)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער אבל מי שמוכר חומרה לא בהכרח (ובהרבה מקרים באמת לא) אומר שמבין כמו שצריך בזה, ככה שזה לא מרשים במיוחד...

בקשר לאייבורי הבעיה היא לא רמאות אלא פשוט בלבול הלקוח, המלצות שגויות, חוסר מקצועיות או חוסר הבנה מוחלט מצד העובדים.

חוקי הפורום אוסרים דיון על חנויות שלא צורך השוואות מחירים, אז תמנעו מהעברת נושא התארד לזה :)

אכן כן, אייבורי אמנם לא רימו אותי בחומרה אך הראו חוסר מקצועיות הן בהמלצות חומרה ("אינטל בקושי חלש יותר מAMD לגיימינג, אבל הוא זול יותר :screwy:", ספק ג'נרי במערכת עם X850XT זכרונות DDR של CEON :s07:... כן נפלתי בפח) והן בהרכבה (חסמו את פתח האיוורור של הכרטיס מסך, וכתוצאה מכך הוא הגיע לטמפרטורה של 90 מעלות...).

בקיצור, אייבורי טובים למחשבי LOW-END אך למחשבי גיימינג רציניים עדיך ללכת לחנויות כמו PANDA'S או LOGICPC שם יש להם מבחר רחב יותר של חומרה וכן ידע רב (ואין להם מחירים יקרים יותר משיש לאייבורי)

פורסם

אתם יודעים מה אומרים החוקים בקשר לדיונים על חנויות ובכל זאת לא מצליחים להתאפק

חבל.

ננעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים