פורסם 2005 ביולי 2820 שנים שלום לכולם.עכשיו ככה השאלה שלי היא כזאת אני עומד בפני קניית מחשב (amd athlon 64 3200+ venice)בתכנון שלי כל המזן עמד הלוחDFI LanParty UT ULtra-Dהגיע לידי מחירון שמביא לפני הצעות ממש טובות ללוחות של ג'יגה בייט.אז השאלה שלי היא כזאת:1. האם יש לג'יגהבייט לוח כלשהו שמתאים לי (SOCKET 939) ומשתווה או עולה ( אולי?!) על הלוח של די אף איי???2. האם בכל זאת יש לג'יגהבייט לוח שמתאים לי ושווה קנייה?נ.ב המחיר שקיבלתי עליהם ממש ממש זול אני מתכוון ללוחות ג'יגה בייט.אודה לכם אם תענו בהקדם!תודה רבה.
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים 1. יש להם- לא מתקרב ללאן פראטי2. כן יש לוחות ששוים קנייה- אם הם ממש זולים תן דגמים ומחירים שקיבלת נגיד לך אם זה משתלם...
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים מחבר 1. יש להם- לא מתקרב ללאן פראטי2. כן יש לוחות ששוים קנייה- אם הם ממש זולים תן דגמים ומחירים שקיבלת נגיד לך אם זה משתלם...זה בעיה יש לי הרבה דגמים פהואני ממש מממש ממממממש לא יכול לפרסם פה תמחיריםבוא נגיד שיש כאלה שמסתכמים ב-2 ספרותאבל לא שמעת את זה ממני :-X*עריכה*שלא תבין לא נכון זה לא לוחות מעפנים אני מדבר עלk8nsבעל מחיר 2 ספרות
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים גם לי היו את הדילמות האלה כשקניתי את המחשב שליאני התלבטתי בין אביט לדיאפאימנסיון אני אומר לך, לך על דיאאי הפיצרים העיצוב היכולות, פשוט שווה הכל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.