פורסם 2005 ביולי 3120 שנים מחבר זה אותו מולקס שמחברים לדוגמא להארד דיסק?פשוט זה חדש לי.. אני לא צריך לחבר ת'כרטיס מסך שלי לשום עוד תוספת חשמל.. (טוב נו יש לי VOODOO3 חחחח)
פורסם 2005 ביולי 3120 שנים זה אותו מולקס שמחברים לדוגמא להארד דיסק?כן.PCI-E זה סלוט שנמצא על הלוח אם שעליו שמים את הכרטיס מסך ומשם הכרטיס מתקשר עם המחשב וגם מקבל חשמל...בכרטיסים חזקים יותר כמו 6600GT, 6800/U/GT וכל ה-X800 למיניהם צריך לחבר חיבור מולקס לכרטיס (החיבור מגיע מהספק) שנותן עוד כוח לכרטיסכי מה שהלוח מספק לו זה לא מספיק...
פורסם 2005 באוגוסט 420 שנים מחבר מצטער על ההקפצה אבל אני לא חושב שצריך לפתוח על זה ת'רד נוסף..האם הספק שהבאתם 350W יחזיק את המערכת 24\7?אני בקושי מכבה את המחשב.. זה בסדר? זה הורס ת'מחשב?איזה השלכות יש לכך שאני לא מכבה את המחשב?
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים הספק יחזיק את המערכת בקלותכשלא מכבים את המחשב, זה אומר בעיקר הצטברות של אבק ושחיקה של הכונניםאם אתה מנקה אבק ולא חושש מהשחיקה של הכוננים, אין בעיה. רק תבדוק שהמארז מאוורר ושהרכיבים לא מתחממים יותר מדי
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים מחבר סבבה תודה,המארז כנראה יהיה טרנספורמר, לפי מה שאני רואה וא מאוורר די טובכל כמה זמן אתה ממליץ לנקות רכיבים\היטסינקים וכו'..?
פורסם 2005 באוגוסט 520 שנים בין שבועיים לחודש זה פרק הזמן האופטימלי לדעתי לניקוי אבקיש אנשים שיגידו יותר\פחות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.