פורסם 2005 ביולי 2820 שנים יש לי כרטיס מסך LEADTEK 6800U מה שקורה זה שבמשחקים ובמערכת ההפעלה הכרטיס עובד מצוין.....הלוח הוא ABIT FATALITY AN8 .הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה לראות סרט....אני רואה את הסרט ב16 צבעים....עם נטייה מוזרה לסגול.....ניסיתי להתקין DRIVERS 77.71 ניסיתי גם להתקין את המקודדים של KLITE.עידכנתי BIOS.התקנתי WINDVD.וגם שם ה DVD ב16 צבעים.....חוץ מסרטים הכרטיס עובד טוב.יש הצעות???.
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים מחבר חיובי.גם WINDOWS MEDIA PLAYER 10 .הענין הוא שבמחשב השני שלי....DUAL P1000 אין את הבעיה הזאת .....חלק מהסרטים הם MPEG.ולמדיה פלייר יש בטוח מקודדים.....אשמח לקבל המלצה למקודדים למרות שאני לא בטוח שזה יעזור.
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים כנס לדרייוור למתקדם...משם כנס ל color corretion ותשנה את ה Apply color changes to ל allולמטה יותר ב color profile תשנה ל Advanced Apply וזהו
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים מחבר בואנה אחי אתה תותח!!!......כל הכבוד!!.....רבים וטובים לא הצליחו לעזור לי ......תודה רבה גבר גבר!!!... :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: ;D ;D ;D
פורסם 2005 ביולי 2820 שנים שמח שהצליחו לעזור לך... זו בעיה מוכרת של הדרייברים האלה (כמובן לא בעיה חומרתית בכרטיס), וכבר פירסמו פה את הפיתרון כמה פעמים, יכלת למצוא את זה גם בחיפוש. בכל מקרה כל הכבוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.