עבור לתוכן

סורק, מדפסת, דיו ומה שביניהם. התייעצות.

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אני בעליה הגאה של מדפסת hp920c, קניתי אותה לפני מספר שנים (2-3 שנים, לא זוכר בדיוק) ועד עכשיו עבדה בנאמנות.

העניין הוא שעכשיו נגמר לה הדיו ואני גם בתקופה זו עומד לקנות סורק, הדיו למדפסת (שחור + צבעוני) נע מסביב ל-200+ שקלים, מחיר של סורק נע סביב ה-300+ שקלים,

האם כדאי לי לזרוק את המדפסת הנוכחית שלי לכל הרוחות (למכור, ואם כן, בכמה אני יכול למכור אותה? -היא מדפסת ממש נאמנה, אני חייב לציין.) ופשוט לקנות מדפסת + סורק משולב + דיו כמובן ב-500+ ואת המדפסת שלי הנוכחית אני אמכור, וכך אני אצא מורווח, לא? (אם לא הבנתם, תקראו שוב. קצת מסובך.  ::) )

מה אתם אומרים ? מהי הערכת המחיר לגבי המדפסת שלי אם אני אציע אותה למכירה? (אגב, יש כאן מישהו מעוניין לקנות?  :smile1: )

וגם שיקול נוסף זה כמובן המקום על השולחן שלי, שכרגע אין הרבה מקום שם. :nixweiss: (אבל אפשר לדחוס לשם סורק איכשהו, פשוט אני לא רוצה להרגיש צפוף...)

פורסם

ככה:

את המדפסת הישנה שלך אתה בשום אופן לא תצליח למכור ביותר מ-50 ש"ח אם בכלל.

מדפסת חדשה באותה רמה כמו של המדפסת הישנה שלך עולה כ-300 ש"ח וזה כולל דיו, אז תרד ממכירה.

אם אתה רוצה לקנות מדפסת משולבת אז אפשר לתת לך המלצות אבל ההמלצה החשובה ביותר היא אל תקנה HP.

http://www.nrg.co.il/online/10/ART/955/591.html

פורסם
  • מחבר

קניתי אותה ב-900 שקלים לפני שנתיים\שלוש, ועכשיו אתה אומר שלא יתנו לי עליה 50 שקלים? הגזמת קצת בנאדם. :nono:

אתה כנריאה לא מבין למה אני מתכוון, היא לא כמו המדפסות המרובעות האלו של לפני 200 שנים, סתכל איך ניראת:

pic02456.gif

אפשר לעבוד עם המדפסת הזאת עוד כמה שנים טובות מבלי שתעשה בעיות בכלל, היא ממש אבל ממש נאמנה. אני בחיים לא הייתי מחליף אותה, פשוט אני צריך מקום על השולחן, ומדפסת וסורק זה כבר מעמיס.

המדפסות של ה-300 שקל שאתה אומר הן ממש לא נאמנות, תוך חצי שנה יתחילו הבעיות, יש לי נסיון עם כאלו מדפסות, היו לי כאלו לפני כמה שנים והן ממש לא נאמנות! כמה דיו שהם אכלו לי, וכמה עבודות שדפקו לי. :nixweiss:

פורסם

אני יודע מה זה HP920, רק חודש שעבר זרקתי 2 כאלו לזבל (המדפסות עצמם עבדו רק נגמר להם הדיו) ולצערי אני עומד מאחורי הדברים שלי.

פורסם
  • מחבר

אני יודע מה זה HP920, רק חודש שעבר זרקתי 2 כאלו לזבל (המדפסות עצמם עבדו רק נגמר להם הדיו) ולצערי אני עומד מאחורי הדברים שלי.

עוד מישהו חושב כמוהו?  ::)

אני אתן אותה לאיזו חנות מחשבים שלא מבינים בגרוש ... אפשרי ? :smile1:

פורסם

אף אחד לא ישלם לך כסף בשבילה. אני מדבר על אנשים שפויים לפחות.

צא מהסרט שהמדפסת הזאת היא איזה דגם עילית - שנתיים זה המון (אבל המון!!) זמן במונחים של שוק המדפסות וכיום היא כבר נחשבת למשקולת נייר מאוד מעוצבת ותו לא. זרוק אותה לפח, וקנה איזה מכשיר של קנון.

ותגיד תודה לאלוהים שהיא עבדה כמו שצריך ולא הזדקקת לשירות של HP.

חוצמזה שיהיה לילה טוב ובהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא ישלם לך כסף בשבילה. אני מדבר על אנשים שפויים לפחות.

צא מהסרט שהמדפסת הזאת היא איזה דגם עילית - שנתיים זה המון (אבל המון!!) זמן במונחים של שוק המדפסות וכיום היא כבר נחשבת למשקולת נייר מאוד מעוצבת ותו לא. זרוק אותה לפח, וקנה איזה מכשיר של קנון.

ותגיד תודה לאלוהים שהיא עבדה כמו שצריך ולא הזדקקת לשירות של HP.

חוצמזה שיהיה לילה טוב ובהצלחה.

:lol: הגזמת קצת, אני יגרד עליה את ה-100-150 שקלים, יהיה טוב. ;D

פורסם

כן בסדר.

אמרתי כבר בהצלחה לא?

פורסם

גם אני קורבן של HP, נמאס לי מהמוצרים המחו**נים שלהם שאף פעם לא עובדים, מהיחס המזלזל שלהם בלקוח ושירות שפשוט לא קיים.

מוצר שרכשנו לפני שנה  וחצי ב-1200 שח  (מדפסת משולבת HP2210) עשה בעיות מהיום הראשון ועשה נזק רב לאבא שלי שמקבל לפחות 5 פקסים ביום, הבאנו אותו למעבדה והוא ישב שם 4 חודשים וגם ככה לא עלו על הבעיה, הראשי דיו עולים 250 שח והמדפסת פשוט זוללת דיו!!! זרקנו את המוצר לפח בשלב שפשוט הוא לא עשה כלום מלבד להבהב.

אגב, גם יש לי נייד של HP שעלה 6500 שח והוא פשוט עגלה והוא הגיע עם פיסקלים שרופים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים