עבור לתוכן

אוזניות חדשות ...

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לקנות אוזניות חדשות שיהיו טובות למשחקים ומוזיקה,עם מיקרופון איכותיות ושיכסו את כל האוזן אוזניות מומלצות אני רוצה אם אפשר אוזניות שלא

ישמעו דיי הרבה רעש מבחוץ :) תודה.

פורסם

תקציב?

פורסם
  • מחבר

תקציב?

300-350 ש"ח :xyxthumbs: לא לחרוג בבקשה!

פורסם

לחבר שלי יש את האוזניות האלה:

http://www.wawawa.co.il/products/18801

אני ממליץ עליהם בחום!

פורסם

קצת תמוה בעיני שהן כאלה זולות..האיכות שלהן מוטלת בספק. אולי זה בגלל שהחברה הזו לא מוכרת?!

אבל למרות זאת, נשמע מעניין. השאלה אם תומכות בDTS ובDOLBY

יותר טוב מהמערכת LOGITECH Z560 4.1 שלי מבחינת סראונד

פורסם

מה 300 שקל זה זול? בישבילי זה כמו אוטו חדש :s07: [טוב קצת הגזמתי חח].

לחבר שלי יש אותם וזה פשוט תענוג ליראות איתם סרטים או לישמוע מוזיקה!

פורסם

300 ש"ח לאוזניות זה נחשב מאוד זול, כן!

לפותח התרד, עשיתי חיפוש בגוגל על האוזניות ולא מצאתי שום ביקורת (לא מדברים עליהם בכלל באתרים מחו"ל, מצאתי תוצאות רק מישראל!).

אני במקומך לא הייתי מסתמך על דעה של משתמש אחד (מבלי להעליב SI).

בכל מקרה, ממש שווה לך להוסיף לתקציב עוד 50 ש"ח ולקנות את האוזניות הבאות:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3264

תעשה חיפוש עליהם כאן בפורום ותראה רק תגובות טובות. הם איכותיים פי 2 מכל אוזניות שתקנה במחיר של 300 ש"ח, וממש שווה לחסוך בשבילם עוד קצת.

פורסם

לא רק שלא מצאתי ביקורות בחו"ל על האוזניות SUNKYO האלה, גם לא מצאתי אותן באתר של SUNKYO עצמם!

בקיצור, עדיף לשקול פעמיים אם לקנות אותן או לא

ואולי באמת עדיף GRADO או KOSS או SENNHEISER

פורסם
  • מחבר

300 ש"ח לאוזניות זה נחשב מאוד זול, כן!

לפותח התרד, עשיתי חיפוש בגוגל על האוזניות ולא מצאתי שום ביקורת (לא מדברים עליהם בכלל באתרים מחו"ל, מצאתי תוצאות רק מישראל!).

אני במקומך לא הייתי מסתמך על דעה של משתמש אחד (מבלי להעליב SI).

בכל מקרה, ממש שווה לך להוסיף לתקציב עוד 50 ש"ח ולקנות את האוזניות הבאות:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3264

תעשה חיפוש עליהם כאן בפורום ותראה רק תגובות טובות. הם איכותיים פי 2 מכל אוזניות שתקנה במחיר של 300 ש"ח, וממש שווה לחסוך בשבילם עוד קצת.

לא עדיף כבר לקנות את ה Icemat ?

אה בעצם הוא בלי מיקרופון,אבל יש לי מיקרופון אבל אני רוצה משהו איכותי עם אוזניות איכותיות .. אני לא מכיר את האוזניות שהבאת מה אתה אומר על ה ICEMAT?

אין לו מיקרופון 100 אחוז?

פורסם

ה-GRADO SR60 וה-ICEMAT עולות במחיר דומה ושתיהן מאוד איכותיות. אבל לפי מה שהבנתי, ה-ICEMAT יותר מקצועיים במשחקים ואילו הגראדו יותר כדאאיים לשמיעת מוסיקה (סליחה אם אני טועה).

אז בעצם תעשה את השיקול שלך, אני הייתי הולך על ה-ICEMAT, כי הם יותר טובים למשחקים ואני בטוח שגם בהם איכות המוסיקה היא טובה (פחות או יותר מהגראדו, עדיין טובה ומספיקה).

*חכה לתגובות של משתמשים יותר מנוסים אגב, כי אני קצת חדש בכל העניין הזה של אודיו.

פורסם
  • מחבר

ה-GRADO SR60 וה-ICEMAT עולות במחיר דומה ושתיהן מאוד איכותיות. אבל לפי מה שהבנתי, ה-ICEMAT יותר מקצועיים במשחקים ואילו הגראדו יותר כדאאיים לשמיעת מוסיקה (סליחה אם אני טועה).

אז בעצם תעשה את השיקול שלך, אני הייתי הולך על ה-ICEMAT, כי הם יותר טובים למשחקים ואני בטוח שגם בהם איכות המוסיקה היא טובה (פחות או יותר מהגראדו, עדיין טובה ומספיקה).

*חכה לתגובות של משתמשים יותר מנוסים אגב, כי אני קצת חדש בכל העניין הזה של אודיו.

אוקיי לIceMat יש מיקרופון או לא? ול GARDO יש מיקרופון? אגב מה השם של החברה שמוכרת את ה SR60 ?

GARDO ? או שזה סוג הדגם?

פורסם

אני חושב שלשניהם אין מיקרופון מובנה!

שם החברה הוא GRADO, הדגם הוא SR60

פורסם
  • מחבר

אני חושב שלשניהם אין מיקרופון מובנה!

שם החברה הוא GRADO, הדגם הוא SR60

עוד המלצות בבקשה? דעות ?

פורסם

אני אומר הגארדו

פורסם

הגראדו גם מצויינים, אבל הוא אמר שהשימוש באוזניות הוא גם למשחקים. וכאן, ה-ICEMAT עוקפים את הגראדו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים